a hned prvy taky post prave prichadza -> francuzsku paštiku nie ! nesprav si taku skodu a nenic si zivo s francuzskym autom

... keby to bol aspon plnohodnotny francuz dob minulych s hydrapodvozkom, alebo tak ...
Mal som tu "cest" s C4 Seb. Loeb Edition s 1.6 THP a to auto je tragicke v uplne vsetkych smeroch ((no mozno design moze nadchnut)) ... motor by mal take auto rozhybat, ale nedeje sa tak - je to slimak ... radis gumovym rozkom trciacim z podlahy - bez citu ... riadis neicim co ma idiotsky pevny stred, kvoli ktoremu nemozes rozumne zapriet ruku o volant pri parkovani, alebo manevrovani - preposilovane = nulova citatelnost toho co auto robi

... navyse to ma za tie prachy snad najtragickejsie sedacky v akych sa da v takej kategorii sedet - feldove su mi prijemnejsie ... a tie su za trest
dost malo si napisal a mozeme ti tu podla tohoto poradit uplne vsetky auta do 14k okrem francuzskych

...
iste je, ze radsej by som osobne bral benal, ked je to do mesta - mensie az stredne velke auto kvoli parkovaniu a prepletaniu sa v ulickach ... napada ma KIA Ceed, neviem ale ako je to u nej s cenami

...