Kupa noveho auta - poradte.. [~13k]

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
bsbs
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Kupa noveho auta - poradte.. [~13k]

Príspevok od používateľa bsbs »

Zdravim :wink:

Potreboval by som poradit pri kupe auta. Noveho auta. Auto bude vyuzivane najma na jazdenie v meste + obcas dialnica.

Poziadavky kupujuceho :)
- nove auto
- nizka spotreba (!)
- nie male auto, ale zas nic obrovske..
- predajna v BA resp. blizkom okoli..

- co sa tyka vybavenia, tak ziadne specialne poziadavky.. (ale zas potesi :) )

Nemusi to byt vyslovene sportove alebo rodinne auto.. Takisto nezalezi ci benzin alebo nafta..

Diky za navrhy, tipy, rady atd.. :P

//edit.. este som zabudol, zatial "vyhrava" Citroen C4 1.6 HDi 66 kW / 92 k za cenu 13 490,-
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Kupa noveho auta - poradte.. [~13k]

Príspevok od používateľa sundevil »

Francuz...., za chvilku tu budes mat X postov, ze francuza nieeee.
Ale velkom ok vyber. Minus akurat to, ze o rok je tu nova generacia a z tvojho auta sa razom stane stare. A pokial budes robit vela kratkych tras po meste, tak neviem neviem ako to bude znasat naftak.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa noveho auta - poradte.. [~13k]

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a hned prvy taky post prave prichadza -> francuzsku paštiku nie ! nesprav si taku skodu a nenic si zivo s francuzskym autom :-) ... keby to bol aspon plnohodnotny francuz dob minulych s hydrapodvozkom, alebo tak ...

Mal som tu "cest" s C4 Seb. Loeb Edition s 1.6 THP a to auto je tragicke v uplne vsetkych smeroch ((no mozno design moze nadchnut)) ... motor by mal take auto rozhybat, ale nedeje sa tak - je to slimak ... radis gumovym rozkom trciacim z podlahy - bez citu ... riadis neicim co ma idiotsky pevny stred, kvoli ktoremu nemozes rozumne zapriet ruku o volant pri parkovani, alebo manevrovani - preposilovane = nulova citatelnost toho co auto robi :-( ... navyse to ma za tie prachy snad najtragickejsie sedacky v akych sa da v takej kategorii sedet - feldove su mi prijemnejsie ... a tie su za trest :-D

dost malo si napisal a mozeme ti tu podla tohoto poradit uplne vsetky auta do 14k okrem francuzskych :? ...

iste je, ze radsej by som osobne bral benal, ked je to do mesta - mensie az stredne velke auto kvoli parkovaniu a prepletaniu sa v ulickach ... napada ma KIA Ceed, neviem ale ako je to u nej s cenami :-D ...
Napísať odpoveď