Keď je tu medzi vami nejaký megaprofík do XBOX-u, nech mi poradí, do konzoly XBOX sa až tak ako do PC nerozumiem, čiže neviem presne aký typ si mám kupovať, na internete som zahľiadol milión inzerátov ale nechcem sa púšťať do kravín, predtým si chcem overiť pár údajov. Ako som videl XBOX má viacero verzií Jasper a čo ja viem, vravím nerozumiem sa doň.
Aká verzia je najlepšia, akú mám kúpiť?
Sú rozličné typy flashnutí? Napr. keď XBOX bol Flashnutý pred 1 a pol rokom cca. napr. tak mi naňom nepôjdu hry z roku 2010? XBOX s akou kapacitou HDD sa oplatí kupovať?
Rozlišujú sa modely XBOX-ov v niečom? Mám tým na mysli, že či niektorý je výkonnejší a tak.
Najpodstatnejšia otázka, keďže doma HD telku nemáme, v obývačke máme 107-ičku klasický televízor a v izbe mám 87-ičku, otázka je, že či mi pôjde XBOX aj normálne na telke či musím mať FULL HD Televízor, alebo treba nejaký extra kábel, hm? Ešte nasledovné.
Na Vianoce si plánujem zakúpiť kvalitný monitor nejaký 25 palcový alebo možno i viac, dá sa nejak napojiť XBOX na monitor za pomoci nejakého kábla? A btw. potrebuje XBOX HDMI kábel?
Ide mi to, aby som si konečne mohol zahrať hry typu God Of War 1,2, UFC atď. atď. Toto sú moje hráčske sny.
Poprosím naozaj o rady takých ľudí čo sa do toho rozumejú a nie rady takých čo začnú písať lajoviny atď.
A ešte posledná otázka, aké sú parametre alebo veci ktoré si pri kúpe XBOX-u spod ruky mám všímať?
Ďakujem za odpovede každého user-a, samozrejme za normálne komentáre K+.
Ešte otázka, bol by tento monitor dobrý k XBOX-u? Chcem ho samozrejme aj na bežné používanie.
http://www.alza.sk/22-samsung-p2270h-19 ... 157951.htm