Teraz mám starý mobil K600i (už je skoro kompletne pokazený) a Sony MP4 NWZ-S616F (taká obyčajná, ako darček - predplatné Pravda).
No a potreboval by som kompletne vyriešiť veci ako: mobil (telefonovanie, sms, flight mode, časovač, stopky, pamäť - karty, alebo vstavaná, nepotrpím si na to, no ako bonus foták - lepší, Wi-fi, GPS), "zábava na cesty, do školy" - pozeranie filmov, počúvanie hudby, hranie hier, mohlo by byť aj Wi-fi (ak to nebude mať telefón).
Samozrejme všetky veci by mali byť pekné aj dizajnovo, či nemať veľmi veľkú váhu a rozmery.
Rozmýšľal som nasledovne:
1.) Kúpim si iPhone (otázne akú generáciu a akú pamäť, ale niečo na spôsob 3G 16GB)
2.) Kúpim si PSP (otáznu verziu - tie som ešte moc nepozeral) alebo iPod Touch (tiež som generácie neriešil ešte, ale to by som už asi skôr riešil, iPhone rovno) a nejaký telefón (ten by mal iba základné funkcie, nejaký lacnejší okolo 100 - 150 €).
Na cenu software veci teraz neprihliadajte.
Ide mi aj aby to bolo praktické, a asi najlepšie to je všetko mať podstate v iPhone. Aj keď na PSP ma láka lepšie grafika, herné tituly .. a celkovo, že je lepšie na hry.
Za druhé cena. Ide mi o to, že mi to niekto môže v škole ľahko ukradnúť. Čo poznám ľudí v mojom veku na škole, v triede (15-16) tak dosť veľa ľudí iPhone / iPod Touch stratili / ukradli im .. preto to chcem brať na inzerát najlepšie niekde a nepreplácať to (aby keby náhodou sa s tým niečo stane, aby ma to tak nemrzelo).
Najlepšie by bolo okolo 250 €, + ešte bude treba k tomu asi dokúpiť púzdra / možno fólie (+- 20 €).
Tak čo by ste kúpil Vy? Alebo ako by ste to riešili keby ste na mojom mieste?
Ďakujem za reakcie ..