Kúpa zábava na cesty a mobil (iPhone / PSP)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Nyssow
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Kúpa zábava na cesty a mobil (iPhone / PSP)

Príspevok od používateľa Nyssow »

Zdravím, potrebujem poradiť pri výbere nasledovnej veci.

Teraz mám starý mobil K600i (už je skoro kompletne pokazený) a Sony MP4 NWZ-S616F (taká obyčajná, ako darček - predplatné Pravda).

No a potreboval by som kompletne vyriešiť veci ako: mobil (telefonovanie, sms, flight mode, časovač, stopky, pamäť - karty, alebo vstavaná, nepotrpím si na to, no ako bonus foták - lepší, Wi-fi, GPS), "zábava na cesty, do školy" - pozeranie filmov, počúvanie hudby, hranie hier, mohlo by byť aj Wi-fi (ak to nebude mať telefón).

Samozrejme všetky veci by mali byť pekné aj dizajnovo, či nemať veľmi veľkú váhu a rozmery.

Rozmýšľal som nasledovne:

1.) Kúpim si iPhone (otázne akú generáciu a akú pamäť, ale niečo na spôsob 3G 16GB)

2.) Kúpim si PSP (otáznu verziu - tie som ešte moc nepozeral) alebo iPod Touch (tiež som generácie neriešil ešte, ale to by som už asi skôr riešil, iPhone rovno) a nejaký telefón (ten by mal iba základné funkcie, nejaký lacnejší okolo 100 - 150 €).

Na cenu software veci teraz neprihliadajte.

Ide mi aj aby to bolo praktické, a asi najlepšie to je všetko mať podstate v iPhone. Aj keď na PSP ma láka lepšie grafika, herné tituly .. a celkovo, že je lepšie na hry.

Za druhé cena. Ide mi o to, že mi to niekto môže v škole ľahko ukradnúť. Čo poznám ľudí v mojom veku na škole, v triede (15-16) tak dosť veľa ľudí iPhone / iPod Touch stratili / ukradli im .. preto to chcem brať na inzerát najlepšie niekde a nepreplácať to (aby keby náhodou sa s tým niečo stane, aby ma to tak nemrzelo).

Najlepšie by bolo okolo 250 €, + ešte bude treba k tomu asi dokúpiť púzdra / možno fólie (+- 20 €).

Tak čo by ste kúpil Vy? Alebo ako by ste to riešili keby ste na mojom mieste?

Ďakujem za reakcie ..

:wink:
mickey155
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mickey155 »

No ja mám aj PSP aj ipod touch.Ja by som na tvojom mieste zobral psp 3000 s príslušenstvom : http://www.progamingshop.sk/sony-psp-30 ... 25012.html
a ktomu nejaký fónik do 50 eur nejakú tú Nokiu 6300 abo tak.
Ale ak to chceš hlavne na net tak zober ipod + tiez daky fonik na telefonovanie a fotky.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

na novych psp sa neda spravit downgrane takze si tam nemozes hodit stiahnute hry... teda aspon pokial viem
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Myslim ze tu neni ocom. Jednoznacne iphone 3Gs 32 gb. Mas tam vsetko a k tomu uz vychadzaju neuveritelne dobre hry :wink:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

iphone, neocakavaj vsak zaval hardcore hier na dlhe hodiny, drvivu vacsinu tvoria casual hry (Flight control, Bejeweled, Sway, Guitar rock tour...) ale obcas sa najdu aj "hardcore" pecky typu NFS, Hero Of sparta, Robocalypse alebo moja momentalne najoblubenejsia hra: Dungeon hunter
taktiez nezabudni na to, ze nosit obrovske PSP a este k tomu mobil nie je prave najprijemnejsie riesenie, u mna je jeho rozmer hlavny deal-breaker (i ked Patapon by som si velmi rad zahral :P )

do ipodu by som tiez neinvestoval ak chces kupit rovno aj telefon, to by som uz radsej kupil iphone 3G z druhej ruky nech to mam vsetko pokope

co sa tyka GB, tak zalezi od hudobnej kolekcie, u mna vacsinou aplikacie nezaberaju viac ako 4GB, 4-6 GB hudby a ostatok mam volny alebo zaplnim filmami, 16GB je na takomto zariadeni viac nez dost
Napísať odpoveď