kuriérska služba mi od pondelka nosí balíček a v mojej obci sa nachádza vždy vtedy, keď som ešte v škole. Proste nie sú ochotní prísť v inom čase aby ma zastihli. Mám možnosť odmietnuť zásielku a nebudem musieť platiť žiadnu pokutu ani nič? Prístup k zákazníkovi som si predstavoval troška ináč..
mne takto nosili zasielku, az mi pustili nervy a siel som na dispecing si po to osobne... prevzal som balik a povedal som im par milych slov o tom, ze kurier ma problem prist v mnou stanovenom case na mnou zadanu adresu... to sa dialo 2x ! Firma tusim DPD ci jako sa vola...ma sidlo v Ba
Vacsina, ak nie vsetky maju sidlo v BA Ono to nezalezi na kurierskej sluzbe, ale na samotnom kurierovi. Kamarati napriklad robia v DPD a viem, ze oni dvaja su ochotni a maju z toho vyhody Ci tringelty alebo ine veci, ale to su oni dvaja, moze tam robit kopa inych dementov... ako vsade
Je to na dobierku a nebudem s tým zaťažovať susedov. Dohodol som sa s nimi, nech mi to prinesú do školy keď už inak sa nedá a že do druhej som tam. Volali mi o štvrtej že či sa môžme stretnúť. Hovorím nemôžme.. ale to je jedno. zaujímalo by ma, či môžem dostať nejakú pokutu za to, že si neprevezmem zásielku.
podla mna keby si chcel tak si to zariadis.co je tazke natom nehat peniaze susede alebo niekomu doma a nech to prebere.maju aj inych ludi nielen teba.dost taka nezodpovednost
Pýtam sa či môžem nejakým spôsobom dostať nejakú pokutu/penále za neprevzatie balíka a nie to či sa viem prispôsobiť. Keby to bolo niečo dôležité ver mi, že by som to spravil..
nedaju neha ti odkaz v schranke a telefonne číslo a ak je to gls ta sa da dohodnuť s maníkom čo to šoferuje nech ti to priamo donesie do školy a ked ej to cez hodinu tak " prepačte pan profesor ale treba mi cikať možem opustiť učebňu?" ja som tiež v robote ked mi príde balik a čo zavola mi a povie že som v LM teda možem vám doniesť domov balik - ja mu poviem že som v robote tak mi to doneste na tu a tu ulicu a on povie okey idem tam
Ludia prosim vas rychlo mi poradte potrebujem poslat balik so slovenska do afriky konkretne do nigerie a hladam nejaku lacnejsiu firmu lebo cez ups by ma to vyslo asi 1500 €.
Prosim je to velmi surne.
xanderhell napísal:Ludia prosim vas rychlo mi poradte potrebujem poslat balik so slovenska do afriky konkretne do nigerie a hladam nejaku lacnejsiu firmu lebo cez ups by ma to vyslo asi 1500 €.
Prosim je to velmi surne.
A čo tak zavolať do organizácie menom Slovenská pošta ? Balík sa u nich dá poslať aj na koniec sveta, poistiť ho, a vyjde to na zlomok ceny čo chce UPS.
k tym kurierom, mne doniesli balik do skoly predtym ako mi ho doniesol mi kurier zavolal kde som pwdal som ze v skole tam a tam a zastavil pred skolou a bolo hotovo. btw (UPS)