Chcel by som sa opýtať, či poznáte nejaký prezenčný kurz v programovacom jazyku Java. Prešiel som si všetky Java kurzy na L2Code, aj napr. na Udemy. Taktiež mám knihu Java 9. Spravil som rôzne zadania v spomínaných kurzoch, niečo som si vymyslel sám a niečo zo zadaní, ktoré boli na internete ako napr. z FEI TUKE: https://kurzy.kpi.fei.tuke.sk/oop/labs/01.html No neviem sa pohnúť ďalej... Ďalšie online kurzy nechcem, pretože tie sú ok len pre ľudí, ktorí začínajú. A mám pocit, že mi nič nové nedávajú... Preto sa Vás chcem opýtať, či nepoznáte nejaké firmy / doručovateľa, ktorý by vedel vysvetliť Javu už na pokročilejšej úrovni ? Alebo čo odporúčate ďalej ?
Myslím si, že tomu chápem, problémy mi robia ešte generika, lambdy a kolekcie. Viem ako a prečo sa používajú, ale mám problém to použiť reálne pri programovaní... V online kurzoch to je vysvetlené na nejakom jednoduchom príklade (samozrejme realita je často x zložitejšia, že áno
Čo sa týka práce, tak hlavný problém vidím v tom, že som vyštudoval strojarinu a nie informatiku... Samozrejme chápem aj firmy, že potrebujú niekoho skúseného a nie samouka, aj keď podľa toho ako som niektorým informatikom robil zadania z programovania si myslím, že to nie je žiadna sláva ani u nich
Nakoľko mám inú prácu, tak nepotrebujem ani TPP, stačí mi brigáda (stíhal by som to popri práci, ak by mi vyšli trochu v ústrety) .
Čiže, ak poznáte nejaké spôsoby ako sa zlepšiť, popríapde čo pomohlo Vám, tak píšte. Možno len v niečom robím chybu