Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ty co pises za nezmysly?? kupeny rozhodcaCalligen09 napísal:Tak ešte stále mam ústa otvorené a oči vycapené!
Ich výhody:
-skvelý brankár
-lepšie (?) mužstvo
-domáce prostredie (moc relatívny pojem)
-"kúpený" rozhodca
A toto prehrať proti tímu o viac ako 20 priečok nižšie?
ad. Cech- precenovany brankar..
a ani muzstvo uz davno nemaju take ako kedysi..
10? O 40 miestCalligen09 napísal:
A toto prehrať proti tímu o viac ako 20 priečok nižšie? Paradoxom je, že nedali ani jeden gól a nevšimol som si žiadnu vážnejšiu gólovú príležistosť...
Veď to bolo očividné, ako im nadržiaval(i). Hlavne (neviem v ktorej minúte) prišiel evidentne faul na tuším Hamšíka - hralo sa ďalej. O pár sekúnd na to sa takmer identická situácia zopakovala smerom na nejakého Čecha - samozrejme faul. Takýchto situácií bolo veľa. Nás proste pískal, ich nie...Key5ers0ze napísal:ty co pises za nezmysly?? kupeny rozhodca...
Avšak napriek tomu všetkému sme dokázali vyhrať a berieme si 3 body! A posledná štandartka nemala chybu... Ako tam Čech s tou krabicou na hlave chcel hlavičkovať
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Nefrflime na rozhodcu, musime vzdy na vsetkom najst nieco zle? Tesme sa z nasho vitazstva, ktore sme si zasluzili, aj ked sme mali davku sportoveho stasticka (nastrelena zrd - keby sa Mucha nestastne pohol, je to tam) a tesme sa na dalsie zapasy pod vedenim pana trenera Weissa
vivat Slovensko, vivat Weiss

vivat Slovensko, vivat Weiss
-
Majro
Light Star
myslis tu kopacku do ksichtu ?Calligen09 napísal:Veď to bolo očividné, ako im nadržiaval(i). Hlavne (neviem v ktorej minúte) prišiel evidentne faul na tuším Hamšíka - hralo sa ďalej. O pár sekúnd na to sa takmer identická situácia zopakovala smerom na nejakého Čecha - samozrejme faul. Takýchto situácií bolo veľa. Nás proste pískal, ich nie...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
co sa tyka obrany,celkovo sa dobre doplnali bol som spokojny hlavne so zabavnikovym vykonom(hral dost do tela),dalej zalohe by som vytkol sem-tam nepresneho karhana(i kek pri druhom nasom gole to napravil)a utok.resp aj ofenzivna zaloha ma asi najviac potesili
Holosko-ukazal dravost,rychlost..skoda ze bez golu
sestak-ma cit pre dobru prihravku
jendrisek ukazal ze je asi nas naj. lavy ofen.zaloznik
hamsik-napravil si renome po nevyraznom vykone proti anglicanom
a striedajuci stoch za 15 min co hral,tocil zdecimovanych ceskych obrancov ako sa len dalo a ukazal velky potencial a prislub na dalsich min.10rokov
dufam ze takyto vykon zopakujeme v septembri aj u nas
Holosko-ukazal dravost,rychlost..skoda ze bez golu
sestak-ma cit pre dobru prihravku
jendrisek ukazal ze je asi nas naj. lavy ofen.zaloznik
hamsik-napravil si renome po nevyraznom vykone proti anglicanom
a striedajuci stoch za 15 min co hral,tocil zdecimovanych ceskych obrancov ako sa len dalo a ukazal velky potencial a prislub na dalsich min.10rokov
dufam ze takyto vykon zopakujeme v septembri aj u nas
-
Georgeo88
Light Star
ten rozhodca bol celkovo slabý nedá sa povdať že by pískal pre niekoho a okrem toho ked už chcete kidat na niekoho tak skor na postranneho lebo ten hlavne pískal proti nám.
Ale vobec neviem co riešite ,VYHRALI SME a to je hlavne,Češi nehrali nič až na ten začiatok 2.polčasu ale aj tak sa nedostali do ŽIADNEJ poriadnej šance,boli sme jednoznačne lepší,možno už pri hymne som trochu vytušil že sa Čechov nebojíme(ako sa všetci chlapci spolu držali).
PROSTE PARAAAAAAAAAAADA
Weiss je pán tréner,pán dôležitých zapasov
Klobúk dole pred ním aj pred výkonom VŠETKYCH chlapcov dneska
Ale vobec neviem co riešite ,VYHRALI SME a to je hlavne,Češi nehrali nič až na ten začiatok 2.polčasu ale aj tak sa nedostali do ŽIADNEJ poriadnej šance,boli sme jednoznačne lepší,možno už pri hymne som trochu vytušil že sa Čechov nebojíme(ako sa všetci chlapci spolu držali).
PROSTE PARAAAAAAAAAAADA
Weiss je pán tréner,pán dôležitých zapasov
Klobúk dole pred ním aj pred výkonom VŠETKYCH chlapcov dneska
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Hmh, konecne par svetlych minut nasho muzstva (ale iba par, inak to bolo obojstranne ubohe, ak by nehrali nasi, tak to ani nedopozeram). Tiez treba povedat, ze Cesi su teraz slabucki - zo "stareho" muzstva zostalo par hracov, ktori ale nikdy neboli klucovi a len doplnali tych najlepsich. Teraz, ked maju tahat a tvorit, tak je to problem...nastastie pre nas. Kvoli vyhre nad nimi by som este nemal privelke oci, este bude par "drsnych" zapasov, hlavne ta jesenna seria...
Inak k tomu rozhodcovi - neviem, preco sa vam zda, ze nejak nadrzoval Cechom - mozno to tak pripadalo nasim komentatorom, alebo co. Ja som to pozeral na nejakej online britskej stanici a tam to komentator bral uplne s nahladom, ziadne zbytocne "keby" alebo rozrusenie. Proste nezvladol zapas, piskal blbosti na obe strany, hrozne dlho mu trvalo, kym konecne zafukal do pistalky, prehliadal fauly (hlavne v prvom polcase) a karty zacal vytahovat prilis neskoro, to uz vela poriadku do zapasu nevniesol.
A teraz cakat a drzat palce!
//Ehm, prave som si vsimol v statistickach na yahoo, ze Cesi nemali ani 1 strelu na branu. Teraz neviem, ako vyhodnotit uspesnost ich strelby...0 striel na branu, 1 gol...
Inak k tomu rozhodcovi - neviem, preco sa vam zda, ze nejak nadrzoval Cechom - mozno to tak pripadalo nasim komentatorom, alebo co. Ja som to pozeral na nejakej online britskej stanici a tam to komentator bral uplne s nahladom, ziadne zbytocne "keby" alebo rozrusenie. Proste nezvladol zapas, piskal blbosti na obe strany, hrozne dlho mu trvalo, kym konecne zafukal do pistalky, prehliadal fauly (hlavne v prvom polcase) a karty zacal vytahovat prilis neskoro, to uz vela poriadku do zapasu nevniesol.
A teraz cakat a drzat palce!
//Ehm, prave som si vsimol v statistickach na yahoo, ze Cesi nemali ani 1 strelu na branu. Teraz neviem, ako vyhodnotit uspesnost ich strelby...0 striel na branu, 1 gol...