Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

t0m4s3, a pas na vitazny gol dal kto ? :P Mozno, ze hral tragicky, ja som videl len od 70.minuty, ale tou prihravkou na Jendriseka to vsetko vynahradil :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

t0m4s3 napísal:aaaa tebe musi dobre drbat. Karhan nema co hladat v repre, on coho sa chytil to dnes posral, uplna tragedia vykon, sa mi z toho chcelo plakat pri telke.
Niekedy naozaj pochybujem, ze okrem poctu hracov na ihrisku a hracieho casu, z futbalu ovladas este nieco ine.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Slovensky futbal = tragedia ... vcerajsi zapas to len potvrdzuje.
Ten futbal bol nepozeratelny. Radsej si pozriem druhu anglicku ligu ako nasu repre. Nemusia vyhravat kade chodia, len nech uz kur*a zacnu hrat futbal na ktory sa da pozerat!
Ano, vyhrali sme, ale za to co sme predviedli sa mozme hanbit.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No zapas ako taky bol slaby, proste klasicky dedinska nakopavana. Vyhrali sme viac menej s peknou davkou stastia a zrejme aj vdaka tomu ze sme mozno viac chceli. Cesi ak budu pokracovat v tychto vykonoch nemaju ani na baraz.

Rozhodca nikomu urcite nenadrziaval, jednoducho slabo piskal, kazdy mensi kontakt sa mu nezdal.

S nasich sa mi najviac pozdaval Holosko, mozno aj Durica, dobre zahral aj Stoch v zavere a musim vziat spat moje slova o tom jeho predcenovani.

Neda mi sa nevyjadrit k Skrtelovi. Je to dobry obranca, ale je vidiet ze ked ma zodpovednost lezat na jeho pleciach tak sa uz dosere a chybuje. Preda len Durica neni Caregher a Karhan neni Mascherano.

Slabo hral aj Karhan, takmer vsetko pokazil, ten jeden golovi pas vykon neospravedlnuje, bola to jednoducho nakopnuta lopta a chyba ceskych obrancov.

Tiez sa mi nepacil ani Mucha v brane, ten vlastny gol bol viac menej jeho. Fakt nechapem ako brankar moze z hlavicky dostat jasle.

No sumasumarum sme na druhom misete o bod za Severnymi Irmi ale o 2 zapasi resp 1 zapas k dobru. Ale ckajau nas dva velmi tazke zapasy vonku z ktorych ked aaspon z jedneho vezmeme bod budeme radi a to v Severnom Irsku a v Polsku. Tiez sa bojim aj tych Cechov v druhom zapase doma, predsa len druhykrat take stastie mat nemusime.

//autoeditácia príspevku ( 02 Apr 2009, 10:03 )
kinjeril napísal:Nemusia vyhravat kade chodia, len nech uz kur*a zacnu hrat futbal na ktory sa da pozerat!
No ja by som bol radsej nech hrame otrasne ale aby sme mali vysledky. Teraz nemame ani jedno :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

kali520 napísal: No ja by som bol radsej nech hrame otrasne ale aby sme mali vysledky. Teraz nemame ani jedno :lol:
Njn, ja som skor za futbal na ktory sa da aj pozriet. Futbal, ktory ma myslienku, hlavu aj patu. Nie to co predvadzaju nasi "futbalisti".
No ale aby som nebol zas tak kriticky, nasa mlad futbalova prijemne prekvapila.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

pekny futbal sme hrali za Jurkemika..., ten ale nie je taky lucker ako Weiss - to je typ trenera, ktoreho sa stastena drzi zubami nechtami. Dokazal to v Artmedii a dokazuje to aj teraz. Predvedena hra az na par okamihov za vela nestala..., pocita sa ale vysledok. A ked budu vysledky, na hru sa zabudne. A vzdy je lepsi vysledok, ako pekna hra bez vysledku.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

som riadne spokojny ze sa nam konecne po 12 rokoch podarilo vyhrat..zapas celkovy nic moc ale pocita sa vysledok :)
btw:bohvie ako by to dopadlo keby hrali nedved,rosicky,koller atd
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Som kričal ako malé decko keď sme dali góly, susedia zhora zdola buchali, stále to tak robíme, keď hrá Slovensko futbal/hokej a dáme gól.. Celý panelák žije športom heh.. Konečne super víťazstvo, dobrý komentár, bolo v tom možno trocha šťastia, ale Weiss je pán tréner, parádny ťah so Stochom, ktorý rozhýbal celú českú obranu a dovolím si tvrdiť, že ak by ostal vyčerpaný Šesták, gól by sme nedali.. Paráda!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Drago napísal:t0m4s3, a pas na vitazny gol dal kto ? :P Mozno, ze hral tragicky, ja som videl len od 70.minuty, ale tou prihravkou na Jendriseka to vsetko vynahradil :)
Upresnim moj komentar - do 60minuty ... Dalej som zapas nevidel, ale 60minut mi stacilo na to aby som videl co tam Karhan dorabal.

Vigor: :cry:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:No ja by som bol radsej nech hrame otrasne ale aby sme mali vysledky. Teraz nemame ani jedno :lol:
My nemame vysledky ? Ze sa mi nezda :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

mame, konkretne dva! jeden s Polskom a jeden s Ceskom :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

+ Sev. Irsko - to ti je malo? ;) Zatial to mame rozohrane na vybornu
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

no jo odbornici sa ozvali nasi nakopavali o 90 percent menej lopt ako cesi ti stred ani poriadne nevyuzili ved tam nemal kto hrat karhan podal asi najlepsi vykon v repre co si pamatem neviem asi ste z Ba a chceli ste tam vidiet kozaka no ale to by bolo este horsie a k tomu skrtelovmu golu vsetko sa to udialo fest rychlo skrtel musel hlavickovat inak by to bral ten cech co bol za nim mucha uz nemal kedy to chytit keby ze to ide na ruky tak to mam a inak celkom pekni futbal sice sa vam nepaci ale ste si ho pozreli az dokonca dobre viete ze budeme hrat take aj dalsie zapasy a predsa si ich pozriete tak ak sa vam nepaci nepozerajte
kali520
Darca
Darca

Drago napísal:My nemame vysledky ? Ze sa mi nezda :roll:
A kde? 2 vitazstva s nejakymi priemernymi muzstvami snad nemozes brat za vysledky.

Ked sa prebojujeme na sampionat potom mozes povedat ze mame vysledky.
gajdy napísal:no jo odbornici sa ozvali nasi nakopavali o 90 percent menej lopt ako cesi ti stred ani poriadne nevyuzili ved tam nemal kto hrat karhan podal asi najlepsi vykon v repre co si pamatem neviem asi ste z Ba a chceli ste tam vidiet kozaka
Ja som z Ba a Kozaka ani Karhana som tam vidiet nechcel.
gajdy napísal: za nim mucha uz nemal kedy to chytit keby ze to ide na ruky tak to mam
Jemu to islo na ruky, vsak dostal jasle.

//autoeditácia príspevku ( 02 Apr 2009, 17:46 )
t0m4s3 napísal:+ Sev. Irsko - to ti je malo? ;) Zatial to mame rozohrane na vybornu
To sme mali aj v inych kvalifikaciach
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Paradný výkon....Myslim že sme vyhrali zaslúžene ak si odmyslime ten český tlak na začiatku 2.polčasu tak neurobili skoro nič.
A to Merčiakove goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool nemalo chybu :D Stanko dobre ši spravil! :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Síce to bolo len včera ale spomínať budeme dlho :). Merčiakova radosť zo všetkých gólov nemá chybu xD.

Česko - Slovensko (1:2)

A trochu dávnejšie:

Slovensko - Poľsko (2:1)
Gajdy
Medium Star
Medium Star

no kali povedz koho by si dal namiesto karhana?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Karhan hral včera dobre, perfektne distribuoval lopty z obrany do útoku, resp. zálohy, na jeho vek to bolo dobré predstavenie.. ale aj on máva výkyvy formy a vtedy by bolo dobré niekoho zasunúť dozadu, napríklad Štrbu a na ihrisko poslať Saparu alaebo rýchle tykadlo Šventa, ktorý by bol na druhej strane dopĺňaný Jendríškom, tí by si mohli v strede meniť miesta, kombinovať to aj so Stanom Šestákom a Hološko/Vittek by mohol hrať čistého forwarda..
kali520
Darca
Darca

Gajdy napísal:no kali povedz koho by si dal namiesto karhana?
Hocikoho.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

no tak to by sme si rovno tam mohli hodit dakeho 1. ligistu ktori má viac rokov ako karhan a brani ako dorastenec
Napísať odpoveď