Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Polčas:
No Íri hrajú zatiaľ tak všelijak... keď majú lopty na kopačkách a obranca je ďaleko tak sú to hromotĺci neschopní jedinej kombinácie alebo individuálnej akcie.
Keď sa k nim priblíži náš obranca, sú z nich primabaleríny padajuce k zemi keď zafúka letný vánok.
Všetko to podčiarkuje rozhodca. ktorý si očividne nevšimol, že to nepíska ženskú ligu
No Íri hrajú zatiaľ tak všelijak... keď majú lopty na kopačkách a obranca je ďaleko tak sú to hromotĺci neschopní jedinej kombinácie alebo individuálnej akcie.
Keď sa k nim priblíži náš obranca, sú z nich primabaleríny padajuce k zemi keď zafúka letný vánok.
Všetko to podčiarkuje rozhodca. ktorý si očividne nevšimol, že to nepíska ženskú ligu
škoda že táto stránka je preťažená www.kino-mania.org/special, ani www.kukaj.eu neprehráva futbal. Počúvam slovenský rozhlas. :)))
gooooooooooooooooooooooooooooooooooool super filip
//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2009, 22:12 )
//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2009, 22:12 )
kukni markizu aj ta to dava aspon tak spominalihaha11 napísal:škoda že táto stránka je preťažená www.kino-mania.org/special, ani www.kukaj.eu neprehráva futbal. Počúvam slovenský rozhlas.))
Krasa krasa ... az na nejakych 10 minut slabsich to bol pekny vykon musim opat pozdvihnut mladeho Vlada ... ten chlapec ma talent ako Stoch a Hamsik dokopy by som povedal ... nadherne spravil akciu na prvy gol potom v druhom polcase ako si robil tych obrancov to bolo tiez nieco na co sa dobre pozeralo ... este skoda ze teraz trafil Sapara spojnicu ... ukazkovy gol za tymto zapasom by bola ceresnicka ...
Tak lepšie sme si to želať nemohli ... Íri prehrali v ich neporaziteľnej svätyni, potvrdili sme pozíciu lídra tabuľky ale hlavne sme hrali futbal.
Som pesimista, ale toto sa už hádam nedá pokaziť
Aj bez Hamšíka a Karhana sa to podarilo, som natešený ako malý chlapec...
bodaj by sme ešte pár krát počuli Merčiakove góóóóóóóóóóóóól, čo bude znamenať, že letíme do Afriky
Som pesimista, ale toto sa už hádam nedá pokaziť
bodaj by sme ešte pár krát počuli Merčiakove góóóóóóóóóóóóól, čo bude znamenať, že letíme do Afriky
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako hovoris museli by sme hrat kazdy zapas len s 10-timi hracmi aby sme si to pustili...co sa tyka zapasu,nejak zbytocne sme nekombinovali,snazili sme sa hlavne hrat to cez krajnych zaloznikov(weiss sa opat ukazal)...stredovy hraci ci uz stopery alebo zaloznici splnili predpoklady,takze si myslim ze MS su tak blizko ako nikdy predtym a mozno ani nikdy potomMuffi napísal:Tak lepšie sme si to želať nemohli ... Íri prehrali v ich neporaziteľnej svätyni, potvrdili sme pozíciu lídra tabuľky ale hlavne sme hrali futbal.
Som pesimista, ale toto sa už hádam nedá pokaziť![]()