Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
Podľa mňa tá penalta nemala byť.Element napísal:inac mali sme stastie s tou penaltou ale bola opravnena.Inac vsimli ste si ze cesi sa nedali polozit a stale bojovali aj ked prehravali?Presne toto mi u nasich chyba keby boli v pozicii ceska po prvom inkasovanom gole by sme iba dohravali zapas..
Jasný film.
Pekný zápas.. remíza je najlepším výsledkom pre nás, lebo náskok máme stále rovnaký a zostávajú už nie 4 ale len 3 zápasy. Postupový kľúč leží v Belfaste, som zvedavý, ako zahráme, v prípade výhry budeme dosť blízko k postupu. Česi zrejme nepostúpia.. No a k včerajšiemu zápasu: Najlepší hráči - Mucha, Zábavník, Weiss ml., nepáčil sa mi výkon Škrteľa a Vitteka (tam mohol nastúpiť Jendrišek). S výsledkom ale spokojnosť, aj keď sme mohli vyhrať, škoda toho Hamšíkovho vylúčenia..
Skoda ze som zapas nemohol sledovat .... takze nemozem ani moc komentovat ako kto hral lebo som videl len zostrihy ale som rad aspon za ten bod mame stale sancu postupit a uz to nieje tak ako kedysi ked sa hovorilo ze mame sancu postupit a mysleli tym vyhrat osatnych 5 zapasov ... takze ja celkom verim nasim.
aspoň sme zasa namysleným čechom ukázali, že už znich komplex nemáme a ten komplex už nikdy nezažijú a že sme s nimi na rovnakej vlnovej dlžke a to by si už mohli uvedomiť!
k zápasu: Remíza je good, ale mohli sme vyhrať niet hrubých chýb, ale my sme ten zápas nezvládli hlavne po taktickej stránke! Dobre sme predsa vedeli, že Česi sú nebezpeční od Kollera a zo štandartiek nič iné! Kollera sme ustrážili ale dovolili sme im toľko štandartiek, že to je až hrôza a zaslúžene nás za to Baroš potrestal. a ďalšia taktické chyby boli v tom, že za stavu 1:0 keď sme ich začali biť tak sa naši obrancovia nepochopiteľne vyťahovali hore a z brejku ostal Pudil úplne voľný to sú veľké taktické chyby, po ktorých sme pykali- máme skvelých talentovaných a perspektívnych hráčov do budúcnosti, ktorí hrajú vo veľkých kluboch čo je tiež dobré , ale musíme ešte 2-3 roky počkať na to, aby Škrteľ, Hamšík, Weiis, Stoch a další vedeli ako sa hrá takticky a disciplinovane v takýchto veľkých zápasoch
najlepší hráči : Mucha, Weiss! Jednoznačne! Mucha toho veľa pochytal a Weiss je bezkonkurečný pre mňa o 2 triedy lepší ako Stoch . ( a pritom aj ten je super)
V stredu neviem, neviem. Bude to ťažké. Len tak tak sme s nimi vyhrali doma tak to som zvedavý a bez Hamšíka o to ťažšie. Tam bude dôležitá bojovnosť a hlavne team work aj keď teoreticky ak by sme porazili Slovincov tak nám z Belfastu bude dobrý aj bod .
p.s. ak by sme aj skončili na 2.mieste nemusíme ísť do baráže ( ak sa nemýlim)- 2 tímy z tých 2.miest,ktoré majú najväčší počet bodov idú tiež priamo a čo som sa pozeral na tabuľky len 1 tím má na 2.mieste viac bodov ako my takže aj takto môžeme postúpiť
k zápasu: Remíza je good, ale mohli sme vyhrať niet hrubých chýb, ale my sme ten zápas nezvládli hlavne po taktickej stránke! Dobre sme predsa vedeli, že Česi sú nebezpeční od Kollera a zo štandartiek nič iné! Kollera sme ustrážili ale dovolili sme im toľko štandartiek, že to je až hrôza a zaslúžene nás za to Baroš potrestal. a ďalšia taktické chyby boli v tom, že za stavu 1:0 keď sme ich začali biť tak sa naši obrancovia nepochopiteľne vyťahovali hore a z brejku ostal Pudil úplne voľný to sú veľké taktické chyby, po ktorých sme pykali- máme skvelých talentovaných a perspektívnych hráčov do budúcnosti, ktorí hrajú vo veľkých kluboch čo je tiež dobré , ale musíme ešte 2-3 roky počkať na to, aby Škrteľ, Hamšík, Weiis, Stoch a další vedeli ako sa hrá takticky a disciplinovane v takýchto veľkých zápasoch
najlepší hráči : Mucha, Weiss! Jednoznačne! Mucha toho veľa pochytal a Weiss je bezkonkurečný pre mňa o 2 triedy lepší ako Stoch . ( a pritom aj ten je super)
V stredu neviem, neviem. Bude to ťažké. Len tak tak sme s nimi vyhrali doma tak to som zvedavý a bez Hamšíka o to ťažšie. Tam bude dôležitá bojovnosť a hlavne team work aj keď teoreticky ak by sme porazili Slovincov tak nám z Belfastu bude dobrý aj bod .
p.s. ak by sme aj skončili na 2.mieste nemusíme ísť do baráže ( ak sa nemýlim)- 2 tímy z tých 2.miest,ktoré majú najväčší počet bodov idú tiež priamo a čo som sa pozeral na tabuľky len 1 tím má na 2.mieste viac bodov ako my takže aj takto môžeme postúpiť
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Videl si Weissa po prvýkrát a tvrdiť takéto niečo je dosť odvážne. Tým nechcem povedať že hral zle.Stoffo10 napísal:najlepší hráči : Mucha, Weiss! Jednoznačne! Mucha toho veľa pochytal a Weiss je bezkonkurečný pre mňa o 2 triedy lepší ako Stoch . ( a pritom aj ten je super)
-
2janci2
Medium Professional
ja tiez suhlasim,ze Mucha a Weiss boli najlepsi...Mucha je perfektny brankar, nevypadla mu ani jedna lopta... chyta velmi isto...a Weiss ma velke sebavedomie, mozno s Novakom by boli dobry utok... a remiza nam v podstate staci,ja som to tipoval na 1:1, ale aspon som uhadol tu remizu...ale skor sme mohli vyhrat my ako Cesi
a najviac ma srali nase zbytocne fauly (napr. aj Hamsik) a zahravanie rohov na kratko...nechapem na co to davaju na kratko ked to aj tak potom doseru...ved si nevedeli ani prihrat potom
a najviac ma srali nase zbytocne fauly (napr. aj Hamsik) a zahravanie rohov na kratko...nechapem na co to davaju na kratko ked to aj tak potom doseru...ved si nevedeli ani prihrat potom
-
mfp
Medium Star
Tak to nie je...Stoffo10 napísal:
do baraze postupuje 8 najlepsich z druhych miest, cize jeden na druhom mieste do baraze ani nepostupi...V tabulke druhych miest sa vsak v nasej skupine odrataju zapasy so san marinom..takze cesi ak vyhraju vsetky ostavajuce zapasy, budu mat 18 bodov, po oodcitani tych 6 im ostane 12..ak vsak dokaze v stredu Skotsko zdolat Holandsko, tak Cesko je na 99,99% mimo hry o MS..jedine ze by skoncili v skupine prvy, ale to je uz len v rovine teorie, a takmer nemozne
My si mozeme postup zabezpecit uz v stredu, to ak by sme zdolali Irov, a Slovinci by remizovali s Polskom, mali by sme uz nedostihnutelny naskok na prvom mieste...
ja nie som ty - videl som Weissa v zápase Barcelona- Man.City, kde hral pred 100 000 Nou Campom fantastický zápas čo svedčí o jeho suverenite a o tom, že tlak má na háku to je ako s Bojanom - a videl som ho aj v jednom prípravnom zápase city + zápas na Islande takže videl som jeho 4.zápasSchelmy napísal:Videl si Weissa po prvýkrát a tvrdiť takéto niečo je dosť odvážne. Tým nechcem povedať že hral zle.
//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 14:13 )
tak potom som sa pomýlilkubooo napísal:Tak to nie je...
do baraze postupuje 8 najlepsich z druhych miest, cize jeden na druhom mieste do baraze ani nepostupi...V tabulke druhych miest sa vsak v nasej skupine odrataju zapasy so san marinom..takze cesi ak vyhraju vsetky ostavajuce zapasy, budu mat 18 bodov, po oodcitani tych 6 im ostane 12..ak vsak dokaze v stredu Skotsko zdolat Holandsko, tak Cesko je na 99,99% mimo hry o MS..jedine ze by skoncili v skupine prvy, ale to je uz len v rovine teorie, a takmer nemozne
My si mozeme postup zabezpecit uz v stredu, to ak by sme zdolali Irov, a Slovinci by remizovali s Polskom, mali by sme uz nedostihnutelny naskok na prvom mieste...
-
Sagittarius
Guru
A nemá niekto tabuľku tímov na druhých miestach? Mohol by som si to síce vyrátať, ale nechce sa mikubooo napísal:Tak to nie je...
Pekný zápas to bol. Jediná škoda je, že sme získali iba 1 bod, i keď sme mali na 3. To vylúčenie Hamšíka bolo tiež dosť čudné, keď mu nórsky rozhodca dal po sebe 2 žlté karty. V rozhovore po zápase sa sám Hamšík čudoval nad 1. žltou kartou, ktorú dostal, lebo ako povedal, v Neapole oslavuje góly s divákmi rovnako a nikdy zato kartu nedostal. A dres si pritom nedal ani dole
Tú 2. žltú beriem, aj keď po takej prísnej prvej karte hneď nemusel vyťahovať rozhodca ďalšiu...
No a ešte k výkonu zmieňovaného Weissa - podal podľa mňa vysoko nadpriemerný výkon spomedzi ostatných hráčov. Presadzoval sa cez českých obrancov rýchlosťou aj kľučkami a dokázal vytvoriť pár dobrých šancí. I keď pri svojej tutovke sa dosť zamotal - mal strieľať hneď po spracovaní...No a ešte k Vittekovi - včerajší výkon sa mi u neho vôbec nepáčil. Pohyboval sa strašne pomaly a nemotorne, takže skoro vždy, keď mal loptu, ho dokázali českí obrancovia zneškodniť. Svetlým momentom bol akurát center na Šestáka pri 1. góle, keď ho našiel milimetrovým centrom na zadnej tyčke, ale inak som žiadne pozitívum v jeho hre nevidel.
A ešte malá poznámka na záver : Škrtel si nedal vlastný gól. Juhúúú!
No a ešte k výkonu zmieňovaného Weissa - podal podľa mňa vysoko nadpriemerný výkon spomedzi ostatných hráčov. Presadzoval sa cez českých obrancov rýchlosťou aj kľučkami a dokázal vytvoriť pár dobrých šancí. I keď pri svojej tutovke sa dosť zamotal - mal strieľať hneď po spracovaní...No a ešte k Vittekovi - včerajší výkon sa mi u neho vôbec nepáčil. Pohyboval sa strašne pomaly a nemotorne, takže skoro vždy, keď mal loptu, ho dokázali českí obrancovia zneškodniť. Svetlým momentom bol akurát center na Šestáka pri 1. góle, keď ho našiel milimetrovým centrom na zadnej tyčke, ale inak som žiadne pozitívum v jeho hre nevidel.
A ešte malá poznámka na záver : Škrtel si nedal vlastný gól. Juhúúú!
-
mirak2
Hardcore addict
oooo draha to wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_ ... aced_teamsSagittarius napísal:A nemá niekto tabuľku tímov na druhých miestach? Mohol by som si to síce vyrátať, ale nechce sa mi
Mozno ty si Weissa videl prvykrat .... Minulu sezonu bol hlavnou temou Stoch o nom sa vela pisalo a Weiss bolo prakticky neznamy aj ked taky co sa o futbal zaujimaju viac vedeli ze hra v ManCity ale nejako sa nepresadzoval narozdiel od Stocha ktory pomaly dostal sance v Chelsea ... Weiss sa na svetlo dostal na konci sezony a hlavne cez leto ked sa naplno preukazal ako super talent nevidel som jedno video o nom jeden zostrih zo zapasov. Podla mna o pol tiedy vysii talent sko Stoch ma neuveritelny tah s loptou dokaze hrat aj hlavou zaroven. Dat mu este tak rok a pol a mas tu talent ktory bude porovnatelny s tymi najvyssimi.Schelmy napísal:Videl si Weissa po prvýkrát a tvrdiť takéto niečo je dosť odvážne. Tým nechcem povedať že hral zle.
Tak prosim ta nepis ze niekto videl hrat Weissa prvy krat ked to nemozes vediet.
-
MP4-27
Guru wannabe
ale nejako sa nepresadzoval??? ved stale hraval v zaklade za juniorku M.City a aj vyhrali pohar...chlapec bude mat koncom novembra 20 takze nemoze hned hrat za seniorku...navyse je iba jediny z tych mladych co sa presadili.Ak sa mu bude darit a bude mat stastie bude snad jediny slovak co vyhraje Anglicku ligu- eXo - napísal:...a Weiss bolo prakticky neznamy aj ked taky co sa o futbal zaujimaju viac vedeli ze hra v ManCity ale nejako sa nepresadzoval narozdiel od Stocha
-
DanielDevil
Addict
Si trocha mimoDanielDevil napísal:ked vyhrame so Sev. Irskom tak podla mna uz ten postup nepustime, bude to dolezity zapas, v tejto kvalifikacii v Belfaste este nikto nevyhral, dfm ze to zmenime
-
Sagittarius
Guru
Sorry my bad ... to som zabudol dopisat ...Sagittarius napísal:Nie. Keď vyhráme nad Severnými Írmi budeme mať istotu baráže a keď aj ešte aj Slovinci remízujú s Poliakmi. Vtedy postúpime.