Flinstone napísal:ludia asi by som chcel vela keby som si to vedel stiahnut s dabingom co ? alebo su na to titulky ? lebo az taky zdatny v angline niesom
minule som na to pozeral a sa mi zda ze prva a druha seria su z dabingom a tretia s titulkamy...ale najst si to uz musis sam
klamar. teraz len bola premierovo s dabingom prva seria u nas, nemoze byt na nete dabovane dve serie ked v telke este neboli..v cesku neviem ci to islo
//mozno nie si klamar, ale si neinformovany...a pustas info ktorymi si niesi isty....a v cesku to neslo urcite
mirak2 napísal:klamar. teraz len bola premierovo s dabingom prva seria u nas, nemoze byt na nete dabovane dve serie ked v telke este neboli..v cesku neviem ci to islo
heh...pisal som ze sa mi zda ze to tak bolo a ked nie tak minimalne s titulkamy je kazda seria a pises mi tu ze som klamar a potom napises ze nevies ci to islo v cesku? no tak to je super...tak som klamar alebo niesom?
ja som to pozeral pocas skuskoveho, na rozptylenie som potreboval nejaku hlupost. a teraz to sledujem kvoli tym grimasam co struhaju xy, a xx.
kazdopadne to konci 16 marca. cize este 3 casti.
Akoze konci 16.3 ??? je to pondelok a a ked tak vychadza mi to na 4 a nie 3 casti kedze kazdu nedelu idu 2
btw prave som si pozrel neake video na markiza.sk a su tam dost zaujimave veci (kyle vie lietat , nove xx dievca ) dufam ze budu pokracovat II aj III seriou
16.3 to je daka blbost ne
btw co som kukal na nete tak tretia seria neni dotocena lebo sa setri ci co a nemalo to velky uspech tak nefim co je natom pravdy