Kyle XY
-
twardykamen
Medium Professional
videl som jednu čast a pripadá mi to ako superman ...........kde klárk ......spadol tiež si nič nepametal nevedel kdo su jeho rodiačia a stale ho to tahalo ktej oblohe. ..........takže pls ak by niekto napisal očom to je ...........bo ak je to dalšia napodobenina supermana tak pass
no ja som videl to kde nemohol spať .........a raz v noci zaspal pri chrčani radia v kupelni vo vani a skončilo to tušim tak že zmizol a našli ho vnoci v lece pri tom velkom pni
no ja som videl to kde nemohol spať .........a raz v noci zaspal pri chrčani radia v kupelni vo vani a skončilo to tušim tak že zmizol a našli ho vnoci v lece pri tom velkom pni
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja som to nechtiac videl akurat, ked bola 1 a 2 cast a hned som sa do toho serialu zamiloval
.
Bol som teraz cely tyzden doma, takze som si pozrel celu 1 a 2 seriu a teraz akurat pozeram 4 cast 3 serie
...
No napisal som tu najma preto, lebo musim napisat, ze ta LORI a jej matka mu v tom serialy lezu uz poriadne na nervy. Lori nafukane decko , co si o sebe vela mysli a ta jej matka sa do vsetkeho serie...
ale musim povedat, ze tento serial mi miestami tlaci slzy do oci
Bol som teraz cely tyzden doma, takze som si pozrel celu 1 a 2 seriu a teraz akurat pozeram 4 cast 3 serie
No napisal som tu najma preto, lebo musim napisat, ze ta LORI a jej matka mu v tom serialy lezu uz poriadne na nervy. Lori nafukane decko , co si o sebe vela mysli a ta jej matka sa do vsetkeho serie...
ale musim povedat, ze tento serial mi miestami tlaci slzy do oci
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Dost casto to tak v Slovenskych TV robiliklasika napísal:no v dnesnych castiach(zaverecnych k prvej serii) bolo konecne nejake rozuzlenie co je vlastne zac ten kyle.....a este stastie ze markiza bude davat aj dalsie serie lebo keby dalsiu dali niekedy o par mesiacov tak by ma pekne nastvalikedze stahovat sa mi to nechce