La Liga:Primera Division

O športe...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: La Liga:Primera Division

Príspevok od používateľa eldzi »

guess.whoo napísal:myslim, ze je to akysi zaskok za xaviho. na jeho poste dokaze zahrat aj iniesta, no neni to ono, jeho to tiahne na kraj. keita a sergio b. su viac do defenzivy, tak isto mascherano. takze podla mojho nazoru, ide guardiolovi hlavne o tento post.
Hmm, asi som trošku zaspal dobu, čo sa deje so Xavim? :roll:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

preco by som mal? ani xavi neni stroj, ktory dokaze hrat kazde jedno stretnutie a pepe rata s affelayom do jeho rotacneho systemu. urcite bude sediet viac na lavicke ako hrat, ale aj tak si myslim, ze spravil dobre ked siel do barcy
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

guess.whoo napísal:preco by som mal? ani xavi neni stroj, ktory dokaze hrat kazde jedno stretnutie a pepe rata s affelayom do jeho rotacneho systemu. urcite bude sediet viac na lavicke ako hrat, ale aj tak si myslim, ze spravil dobre ked siel do barcy
Dáva ti toto logiku? Určite bude sedieť viac na lavičke ako hrať a podla teba sa mu ten prestup oplatí? Jedine ak z finančného hľadiska, ale myslím, že takým hráčom, ako je on, nebolo platovo najhoršie ani v PSV...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

a ak berieme vývoj hráča tak podľa mňa sa mu oplatilo ísť do barcy
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

CheZteR napísal:a ak berieme vývoj hráča tak podľa mňa sa mu oplatilo ísť do barcy
To všetko záleží od toho, ako si zvykne na nové prostredie, pre vývoj hráča neviem, či si vybral zrovna vhodné prirovnanie Holandsko <-> Španielsko, akadémie tímov PSV, Ajax a Feyenoord sú podla mňa na takej istej úrovni, ako v Barce, možno aj o niečo lepšie...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak urcite sa mu to oplatilo. aj keby mal na lavicke sediet par sezon. xavi nebude top navzdy a on je este velmi mlady a perspektivny. a urcite to dava logiku.
co by si robil na jeho mieste ty?
wasted
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wasted »

guess.whoo napísal:tak urcite sa mu to oplatilo. aj keby mal na lavicke sediet par sezon. xavi nebude top navzdy a on je este velmi mlady a perspektivny. a urcite to dava logiku.
co by si robil na jeho mieste ty?

išiel do barcy bral peňáze, sedel na lavičke a strácal formu :) [ :roll: ]
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

wasted: Barca dominuje La Lige už niekoľko sezón. Je to klub, ktorý si so slabšími súpermi môže dovoliť pomeniť káder ako sa mu zachce. Myslím, že aj práve preto. ;) Taktiež v pohári v úvodných kolách, či v LM v skupinovej fáze. Sila veľkoklubu nespočíva vždy len v zabehaných hviezdach. Ako zle bol na tom Real pred niekoľkými sezónami keď mali nabitý káder a nevedeli vyhrať LM aj keď ich každý tipoval za vopred určeného víťaza.

Niekedy sa oplatí mať na lavičke aj mladiny typu Bojan. Myslím, že veľmi dobrý výber ako striedanie Villu v druhých polčasoch.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

presne tak...affelay, bojan, jeffren atd. su mladi hraci, ktorych cas v barce urcite pride. a co pre nich moze byt lepsie ako byt na treningoch a ucit sa s tymi najlepsimi?
barcelona bez problemov moze vymenit 6-7 hracov zo zakladu za nahradnikov a aj tak nema problem vyhrat nad 85% klubov v la lige. to sa o reale povedat neda.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

yazoo napísal:wasted: Barca dominuje La Lige už niekoľko sezón. Je to klub, ktorý si so slabšími súpermi môže dovoliť pomeniť káder ako sa mu zachce. Myslím, že aj práve preto. ;) Taktiež v pohári v úvodných kolách, či v LM v skupinovej fáze. Sila veľkoklubu nespočíva vždy len v zabehaných hviezdach. Ako zle bol na tom Real pred niekoľkými sezónami keď mali nabitý káder a nevedeli vyhrať LM aj keď ich každý tipoval za vopred určeného víťaza.

Niekedy sa oplatí mať na lavičke aj mladiny typu Bojan. Myslím, že veľmi dobrý výber ako striedanie Villu v druhých polčasoch.

uplny suhlas. Toto je pre Barcu skvely nakup. Co ma ako dlhorocneho fanusika Realu dost hneva :evil: . Keby bolo keby, a ja mal tu moc, tak manazment Realu bu som uz niekedy tesne po roku 2000 poslal do :smt068 pretoze take nesystematicke nakupy nerobi ziaden team na svete
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cim dalej tym viac sa mi zda, ze manazment realu zaujima skor kolko zarobia na dresoch a hovadinkach vo fan shopoch ako na tom, aby nieco vyhrali..
wasted
Expert
Expert

yazoo napísal:wasted: Barca dominuje La Lige už niekoľko sezón. Je to klub, ktorý si so slabšími súpermi môže dovoliť pomeniť káder ako sa mu zachce. Myslím, že aj práve preto. ;) Taktiež v pohári v úvodných kolách, či v LM v skupinovej fáze. Sila veľkoklubu nespočíva vždy len v zabehaných hviezdach. Ako zle bol na tom Real pred niekoľkými sezónami keď mali nabitý káder a nevedeli vyhrať LM aj keď ich každý tipoval za vopred určeného víťaza.

tak hej ale niekedy zoberú hráča a davajú mu šancu raz do 10 zápasoch :( :sneaky: čo je veľmi zlé pre hráča.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

guess.whoo: Pravda, a to aj tak zarábajú menej ako Barca. :D (ach tá škodoradosť)

wasted: Podľa mňa Barca nemá problém vystriedať hockedy v zápase aj za slabšieho hráča ako je ten v základe. Nie je to tím čo by tlačil na pílu svojich hráčov tak, že ledva dýchajú od zápasu k zápasu.
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

yazoo napísal:guess.whoo: Pravda, a to aj tak zarábajú menej ako Barca. :D (ach tá škodoradosť)
odkial si na taku blbost prisiel? Barca nikdy nezarabala viac ako Real. Si nevies ani google otvorit predtym ako take napises :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Deloitte_F ... ney_League
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Písalo sa o dresoch a "hovadinkách". Čítaj na čo reagujem. Tu máš dôkaz, pomerne aktuálny.

http://futbal.sme.sk/c/5689214/barcelon ... -trhu.html
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Styx# napísal:
odkial si na taku blbost prisiel? Barca nikdy nezarabala viac ako Real. Si nevies ani google otvorit predtym ako take napises :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Deloitte_F ... ney_League

to je mozno z 2008 alebo 2009..ked uz sem nieco das, tak si to nastuduj
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Manazeri Realu (najma Florentino Perez a jeho galacticos) maju stastie ze Spanieli, hoci su temperamentni, nie su radikalni. Inak by uz jeho vypchata hlava, za to co porobil s najlepsim timom historie v tomto desatroci (2000-2010), visela nastrcena na stoziari pred stadionom

A aby toho nebolo dost, zezlo najlepsieho timu sveta po REALE neprebral ziaden mimospanielsky team, ale uhlavny nepriatel Fc Barcelona :evil: (zacinam mat pocit, ze to budem ja, kto vstupi do Perezovej kancelarie opasany vybusninami :lol: )
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

S týmto tu súhlasím, Real robí tak nesympatické prestupy ako máloktorý klub na svete. Ešte ma napadajú Chelsea a Man City, ale aj tí už idú skôr cestou vychovávania mladíkov, čo je určite plus. Koho má teraz Real ako odchovancov? Casillas, Ramos...?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no city ani nie, ti zas planuju velke nakupy..su ako anglicky real :smt078
wasted
Expert
Expert

real / chealse / city sú na :smt078 nemajú historiu iba ich mecenáši vykupujú hráčov fúj :sneaky: :minus:
Napísať odpoveď