La Liga:Primera Division
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: La Liga:Primera Division
Len Real ma teraz narocnejsie zapasy. hraju teraz derby s Atleticom, potom barca, valencia, sevilla a villareal. kdezto barca ma uz len Real a Villareal.
Trosku som nepochopil ten faul pri messiho gole. Rozhoda des a hruza upiskoval sa na obe strany...
-
master23
Light Professional
Higuain je uz fakt v poriadku? alebo je to len 1. aprilovy zart?
// viem, vsimol som si uz. len som si vcera myslel, ze to bude 1. aprilovy zart. tak snad nastupi na par minut.
// uz ide hore

// viem, vsimol som si uz. len som si vcera myslel, ze to bude 1. aprilovy zart. tak snad nastupi na par minut.
// uz ide hore
-
kukiak
Addict
je v poriadku, dnes uz je aj na lavicke nahradnikov
-
t0m4s3
Admin
Tak po vcerajsku uz som definitivne zlomil nad Realom palicu.
-
Scorpion90
King
La Liga je definitivne rozhodnuta
Kazdopadne Barca ziska titul zasluzene
Kazdopadne Barca ziska titul zasluzene
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, Barca ukazala, ze je lepsia a uplne si zasluzi titul. hrala krajsi futbal, vyrovnane vykony..proste 100% vykony
/dnes opat dominovala, skoda slabeho vykonu rozhodcu, neuznanej penalty pre Barcu v prvom polcase. Ale inak napinavy futbal
/dnes opat dominovala, skoda slabeho vykonu rozhodcu, neuznanej penalty pre Barcu v prvom polcase. Ale inak napinavy futbal
tak Ronaldo už ma pichichi asi istú, tak ako barca titul...urcite nechceli aby barca ovladla celu ligu tak vcera to hrali na ronalda 
-
t0m4s3
Admin
Je zaujimave co dokaze ten hrac, a cele muzstvo pokial uz nie su pod tlakom, 7 golov v 2 zapasoch, hmm
-
guess.whoo
Redeemer
co myslite, kto nahradi Mourinha?
prečo myslíš že odíde, má zmluvu na 4 roky
-
guess.whoo
Redeemer
sam hovoril uz pocas sezony, ze zrejme odide. dalsim dovodom moze byt aj nevydarena sezona, ked ziskali iba domaci pohar
Prečo by mal odísť? On hovoril, že tímu pod jeho vedením sa darí hlavne v 2. sezóne, takže nie je dôvod, aby Mourinho po prvej odišiel. Hlúposť.
-
guess.whoo
Redeemer
A co sa mu podarilo oproti minulej sezone? Copa del Rey a to je tak vsetko. Od takeho muztva sa caka vitazstvo v domacej lige a minimalne finale LM. Nic z toho nesplnil, takze preto si myslim, ze opusti Real
/k- primitiv..pozri sa pravde do oci a zobud sa
/k- primitiv..pozri sa pravde do oci a zobud sa
a nikdy sa im to ani nepodari ked budu kazdu sezonu vymienat kader a trenera a oni to dobre vedia, po mourinhovi ostava dobra robota, ktoru aj vidno
ved vedenie aj mou sa vyjadrili ze ostava
ved vedenie aj mou sa vyjadrili ze ostava
-
guess.whoo
Redeemer
len to, ze uz nebudu menit kader a zacnu stavat na tom, co maju si hovoria kazdy rok. lenze nikdy to nedodrzia..ani teraz nie, uz pred 2 tyzdnami sa dohodli so Sahinom z Dortmundu a to je este len maj
no to je pravda...
.. uvidime kto odide, na granerovom a leonovom mieste by som utekal z realu lebo maju naviac ako byť "b"
/diki za k- , tu si uz clovek nemoze vyjadrit ani svoj nazor...nejaký culés
/diki za k- , tu si uz clovek nemoze vyjadrit ani svoj nazor...nejaký culés
-
guess.whoo
Redeemer
Dalsi "senzacny" nakup Realu Madrid. Kupa Altintopa, ktory sa nevedel presadit ani v kadri Bayernu
k- kludne davaj, madridu to nepomoze
-
master23
Light Professional
ty si tu asi najvacsi odbornik.guess.whoo napísal:Dalsi "senzacny" nakup Realu Madrid. Kupa Altintopa, ktory sa nevedel presadit ani v kadri Bayernu
to je hadam jasne, ze Altintop neni kupovany s umyslom, aby hral v zaklade.
Mourinho ho vybral, lebo moze hrat na viacerych postoch, na krajoch v obrane a v zalohe. a taky hrac Realu chyba.
a myslim si, ze ta kupa je celkom dobra, predsa je zadarmo, ma skusenosti, + jeho univerzalnost.
ked chce Real hrat na troch frontoch, tak musi mat takych hracov, co dokazu zaskocit kdekolvek.
a tu mas este dobry clanok http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ing-brings
a to tvoje kritizovanie Realu a hracov Realu
-
guess.whoo
Redeemer
ja som reagoval na predosle prispevky fanusikov realu o tom, ze real uz teraz nebude kupovat dalsich hracov, bude stavat na tom, co maju aby sa zohrali atd.
nie som uplne proti realu, len mi stale nejde do hlavy, preco nakupuju stale novych a novych hracov. potom hviezdy sedia na lavicke, ked ich treba tak nezahraju (ako by aj mohli, ked nemaju formu, nie su zohrati a ich psychika je na dne), hraci ako Granero atd. ani nedostanu prilezitost a myslim si, ze opustia Real. Len sa zacalo prestupove obdobie a uz maju 2 novych hracov.
Uz aj tuto sezonu mali skvele muztvo, nabite skusenymi aj mladymi hracmi, lenze oni nedostavali prilezitosti. v kuse hrali ti isti, Kaka sa zranil a potom odohral kolko? malo zapasov. Benzema prisiel ako hviezda a nedostaval sa. Ked prislo na to, ze musi zaskocit za strelca Higuaina tak nedaval goly a vedenie sa obzeralo po novom svetovom utocnikovi. Napokon sa chytil aj Benzema a potom mali dalsiu dilemu. Nechat sediet jeho alebo Adebayora? Nejako ich postriedal ale v klucovych zapasoch sa presadzovali len sporadicky.
Je dobre, ze je boj o titul napinavy, ale ak Real trosku nezmeni politiku, tak to tak dlho nebude.
Snad Mourinho ostane a bude viac tocit zaklad a davat prilezitost vsetkym rovnako, lebo inak pre nich sezona dopadne podobne ako teraz.
Ak mate iny nazor tak sem s nim
nie som uplne proti realu, len mi stale nejde do hlavy, preco nakupuju stale novych a novych hracov. potom hviezdy sedia na lavicke, ked ich treba tak nezahraju (ako by aj mohli, ked nemaju formu, nie su zohrati a ich psychika je na dne), hraci ako Granero atd. ani nedostanu prilezitost a myslim si, ze opustia Real. Len sa zacalo prestupove obdobie a uz maju 2 novych hracov.
Uz aj tuto sezonu mali skvele muztvo, nabite skusenymi aj mladymi hracmi, lenze oni nedostavali prilezitosti. v kuse hrali ti isti, Kaka sa zranil a potom odohral kolko? malo zapasov. Benzema prisiel ako hviezda a nedostaval sa. Ked prislo na to, ze musi zaskocit za strelca Higuaina tak nedaval goly a vedenie sa obzeralo po novom svetovom utocnikovi. Napokon sa chytil aj Benzema a potom mali dalsiu dilemu. Nechat sediet jeho alebo Adebayora? Nejako ich postriedal ale v klucovych zapasoch sa presadzovali len sporadicky.
Je dobre, ze je boj o titul napinavy, ale ak Real trosku nezmeni politiku, tak to tak dlho nebude.
Snad Mourinho ostane a bude viac tocit zaklad a davat prilezitost vsetkym rovnako, lebo inak pre nich sezona dopadne podobne ako teraz.
Ak mate iny nazor tak sem s nim