lajkovanie výrokov z biblie na fb
lajkovanie výrokov z biblie na fb
chcela by som sa opýtať čo si myslíte o človeku, ktorý dáva "like" na výroky z biblie na facebooku?? či sa vám to zdá byť normálne?? ďakujem
Re: lajkovanie výrokov z biblie na fb
zda sa mi nenormalne pytat sa na taketo blbosti
prečo? zaujíma ma čisto názor ľudí..M142 napísal:zda sa mi nenormalne pytat sa na taketo blbosti
dakto si na fb dava ze pecie pizzu, dakto ze grcal, dakomu sa pacia vyroky z biblie
a nemyslim si nic:
bud je clovek aj nazivo kkt a nahodou je u mna vo friendoch tak si to precitam ... a ked ma to zance otravovat, vymazem ho,
alebo
viem co tym mysli, lebo ho poznam a nepytam sa to na hojkovi
a nemyslim si nic:
bud je clovek aj nazivo kkt a nahodou je u mna vo friendoch tak si to precitam ... a ked ma to zance otravovat, vymazem ho,
alebo
viem co tym mysli, lebo ho poznam a nepytam sa to na hojkovi
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
samotné písanie výrokov z biblie na facebook je divné, tak či na to niekto dá like alebo komentár už nehrá žiadnu rolu
myslíte, že viera v boha vie veľmi ovplyvniť vzťah, ak druhý z partnerov neverí?
no jasne... sex az po svadbe a takgreeta napísal:myslíte, že viera v boha vie veľmi ovplyvniť vzťah, ak druhý z partnerov neverí?
samotna viera nie...
.
len jej prejavy: odmietanie predmanzelskeho sexu; pravidelne navstevovanie omse atd atd
.
len jej prejavy: odmietanie predmanzelskeho sexu; pravidelne navstevovanie omse atd atd
no však to, podľa mňa sa nedá v takom vzťahu vydržať, ak jeden je fanatik a druhý neverí skoro vôbec a je veľmi nepravdepodobné, že ten čo verí toho druhého tiež nebude nútiť
myslis ze moze byt viera bez jej prejavov?
to co za kravinu to rozoberas
pre pana jana,lumir to dokonale vystihol...je to ako v tom vtipe:
- Oci,pocul som,ze facebook kazi ludi!
- omg,wtf,lol chod uz spat!
To zalezi na tom ci je partner ortodoxny ci az brutalny veriaci,ze sa pohorsuje nad kazdou hovadinou alebo normalny co nanajvys chodi kazdu nedelu do kostola.greeta napísal:myslíte, že viera v boha vie veľmi ovplyvniť vzťah, ak druhý z partnerov neverí?
forsaken.. ale samozrejme:) v nedelu idu mnohi krista z kriza stiadnut a cez tyzden odrbavaju, chlastaju, tr*kaju az sa prasi. su to skor veriaci "na papieri"
.
ale kedze slecna asi hovori o fanatickom vreiacom.. tak by som dal radsej ruky prec.
.
ale kedze slecna asi hovori o fanatickom vreiacom.. tak by som dal radsej ruky prec.
-
audiotrack
VIP
a čo má vzťah veriaceho s ateistom spoločné s "lajkovanie výrokov z biblie na fb"? Buď si založ novú tému, alebo premenuj túto, alebo sa vráťte k predmetu témy
vychádzala som z toho, že chalan,ktorý po mne ide je veriaci a každý deň ho vidím ako lajkuje na fb nejaké výroky z biblie,čo mi naháňa strach, ináč sa mi páči,len toto ma dosť odrádza, tak preto sa pýtam na názor, pretože ja som skôr ateista a nedokázala by som počúvať každý deň niečo o bohu,pretože môj názor je, že tí čo chodia najviac do kostola a stiahli by Krista z kríža sú najväčší pokrytci, proste to nemusímaudiotrack napísal:a čo má vzťah veriaceho s ateistom spoločné s "lajkovanie výrokov z biblie na fb"? Buď si založ novú tému, alebo premenuj túto, alebo sa vráťte k predmetu témy
-
audiotrack
VIP
tak o tom sa musíš porozprávať s ním, pretože tam je viac ako len to že sa ti to nepáči. Ak by ste spolu boli, prišlo by na svadbu tak možno by sa nedokázal zmieriť so svadbou na úrade a nie v kostole len preto že nemáš prijaté všetky sviatosti. Alebo sa nezhodnete pri krste dieťaťa.. môžu z toho byť vážne nezhody. Takže si to treba všetko vydiskutovať. Viery sa len tak ľahko nevzdá, ale je možné že to prestane tak vážne brať.greeta napísal: vychádzala som z toho, že chalan,ktorý po mne ide je veriaci a každý deň ho vidím ako lajkuje na fb nejaké výroky z biblie,čo mi naháňa strach, ináč sa mi páči,len toto ma dosť odrádza, tak preto sa pýtam na názor, pretože ja som skôr ateista a nedokázala by som počúvať každý deň niečo o bohu,pretože môj názor je, že tí čo chodia najviac do kostola a stiahli by Krista z kríža sú najväčší pokrytci, proste to nemusím
-
vendo
Guru
no jo, urcite je lahsie robit si nazory cez drbnuty FB, nez sa s nim porozpravat, spoznat ho a zistit ako to je
dnesne decka........
dnesne decka........
máš pravdu, ale mne to už teraz naháňa strachvendo napísal:no jo, urcite je lahsie robit si nazory cez drbnuty FB, nez sa s nim porozpravat, spoznat ho a zistit ako to je![]()
dnesne decka........
je to satanista ?greeta napísal: máš pravdu, ale mne to už teraz naháňa strach
-
Grim
Darca
...pozri...to, že lajkuje výroky z biblie na FB ešte nič neznamená...ja pri argumentácii tiež často používam biblické výroky...na to, aby si človek prečítal bibliu nemusí byť kresťan...nemusím byť veriaci aby ma nadchli podobenstvá a rady...tak isto sa nemusím riadiť všetkým, čo biblia predkladá...ak by sa ale všetci riadili bibliou, nepotrebovali by sme raj...už dávno by sme v ňom boli...takže moja rada znie, zisti najskôr aký je a aké má názory...ľudia, ktorí nosia vo vrecku bibliu bývajú veriaci aj neveriaci, svine aj dobráci...možno narazíš na charakterného a inteligentného človeka...väčšina ľudí nad bibliou ohŕňa nos už len preto, že je spájaná s kresťanstvom...