Laska cez internet ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

jackb napísal:so mnou sa jedna baba chcela stretavat, ale (nastastie) to nevyslo...
pokec je na kamaratstva na nic viac...

preco nastastie
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

chlapec10 napísal:preco nastastie
podla fotiek by mala vyzerat dost dobre a ak by som sa namotal tak by som bol v keli...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:podla fotiek by mala vyzerat dost dobre a ak by som sa namotal tak by som bol v keli...
a co ak by z toho nieco bolo...
jackb
Redeemer
Redeemer

chlapec10 napísal:a co ak by z toho nieco bolo...
ved to tu riesime! cez pokec je to na kkt a ona to asi berie tiez len ako kamaratstvo takze tak
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:ved to tu riesime! cez pokec je to na kkt a ona to asi berie tiez len ako kamaratstvo takze tak
A presne tu prichadza to :?: :?: :?: odkial to vies? ASI?
jackb
Redeemer
Redeemer

chlapec10 napísal:A presne tu prichadza to :?: :?: :?: odkial to vies? ASI?
ked ti baba pise o svojich objavoch...citat cely vecer RP o tom aky je ten jej objav uzasny nieje IMO nic moc a je jasne ze to nebude pisat chalanovi s ktorym by chcela nieco live. a aj ak by ona chcela nieco live avazne nesiel by som do toho ja,lebo ako som uz pisal pokecom a chatom neverim.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:ked ti baba pise o svojich objavoch...citat cely vecer RP o tom aky je ten jej objav uzasny nieje IMO nic moc a je jasne ze to nebude pisat chalanovi s ktorym by chcela nieco live.
hej,tak to potom ano.....
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Libra_PC »

Te-wei napísal:ja to nechápem. Ako by som mohol milovať niekoho koho nepoznám osobne, nehovoriac o tom, že som sa s ní ani nestretol?! veď to je proti logike. A keď niekoho milujem, tak ho milujem celého ako osobnosť.
s tvojimi nazormi sa celou dusou stotoznujem, tiez sa mi zda nerealne, aby som sa zamiloval do cloveka, ktoreho som nestretol
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

Libra_PC napísal:s tvojimi nazormi sa celou dusou stotoznujem, tiez sa mi zda nerealne, aby som sa zamiloval do cloveka, ktoreho som nestretol
uplne suhlasim...vztahy cez internet su velmi zradne, najma, pokial sa ti dvaja nestretli este live...sama to dobre poznam...ked s clovekom pises len cez net, nevidis ho, vnimas ho uplne inak ako nazivo, nevidis jeho gesta, ako artikuluje atd...proste je to uplne ine...vytvoris si potom o nom urcitu predstavu a potom, ked sa stretnete, je to casto uplne inak...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

jackb napísal:cez pokec zacinat vztahy?! to ani kebyze mi platis 10litrov za hodinu!
si rozumiete cez maily/SMS: no a co? si este nevidel co taketo veci robia s ludmi. kamoska tak zacala vztah s jednym typom a trvalo to dlhsie kao som predpokladal, lebo neboli spolu az tak casto a ked im to padlo tak sa chcela zabijat...
to si fakt tak v keli ze nedokazes bali babu life? omfg co je toto za dobu?!

//mozete si pisat aj kezdych 30s ale aj tak nevies co je v nej. cez pokeci a sms toho vela moze/s kamuflovat, life nie. a po prvom rande nemozes povedat ze ju lubis. to su len prve feelings a tie su najviac na kkt. viem co pisem. lubis mozno to co robis, ako ti pise ale po prvom rande ju nelubis, to ti garantujem. to sa hovori ked ste spolu pol roka minimalne.
Toto by som lepšie nenapísal.
Ako som už napísal, čez pokec sa zoznámiť dá, ale láska môže vzniknúť až keď sa uačnete stretávať...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Toto by som lepšie nenapísal.
Ako som už napísal, čez pokec sa zoznámiť dá, ale láska môže vzniknúť až keď sa uačnete stretávať...
presne, ja kontrujem ty ze co je zle pouzit net na 1. kontakt.. nehovorim ze teraz clovek ma mat virtualny vztah
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Cez internet to je také že: Ako si píše stebou tak si píše so 100 ďaľšími a tým pádom, je tam obrovská konkurencia. Je to iné keď máš partnerku z ulice, ste spolu, chodíte do mesta atď. Ako keď cez internet ste pre ňu momentálne najatratktívnejší, dohodnete si rande, a možno 2 hodiny po tom čo ste išli Off-Line, prihlási sa niekto ktoe jej bude vaic sympatycký a už máš po láske... Tam si tá žena vyberá zo 100 záujemcov a každé 3 hodiny prichádzajú nový a nový...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Po dneskajsku napisem len tolkoto:
IDE TO, a s mozem povedat, Nasiel som si priatelku na internete(povodne pokec potom icq)
jackb
Redeemer
Redeemer

chlapec10 napísal:Po dneskajsku napisem len tolkoto:
IDE TO, a s mozem povedat, Nasiel som si priatelku na internete(povodne pokec potom icq)
nevrav hop kym neskocis. :wink: pockaj par mesiacov a potom napis...
a ak to nahodou vydrzi aj dlhsie budes vynimka potvrdzujuca pravidlo.
MayDaySK
Star
Star

Ano jackb. Môže sa stať že aj začnú spolu chodiť, ale vášnivá chatter-ka neodolá a aj počas vzťahu bude chatovať a vtedy je hrozba že sa nájde dakto sympatycký a už sa bude chcieť rozísť a povie že: sorry, ale zistila som že ty si niesi ten pravý...

Já keď sa dostanem z tohoto šoku zalúbenia prisahám že už na ženské pokolenie ani nesiahnem! Je to blbosť. Sú to beštie a nimi aj ostanú. Keď sa nechceme trápiť do vzťahu nelezme.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

MayDaySK napísal:Sú to beštie a nimi aj ostanú. Keď sa nechceme trápiť do vzťahu nelezme.
Opi sa, ponadávaj si na ňu, to zopakuj pár krát a zabudni na to, jednej beštii raz budeš kľačať pri nohách :D
MayDaySK
Star
Star

To sa týka internetu hlavne. Keď si neviem udržať babu ktorá nechodí na chat... Mňa by podviedla ešte aj mníška, ja ženy poznám dobre! Mám skúsensti. Tak ako chceš udržať babu ktorá je vášnivá chatter-ka? Odídeš d roboty a ona si bude chaovať so 100 ďalšími, bude mať kopu kadejakých ,,kamarátov" ktorí sú ,,zlatí" ja viem ako to chodí. Každá baba mi len rozpráva (bezohladu nato či mi ubližuje, jej to je jedno) aký je peťko zlatý, aký je kristián pekný, aký je janko dobrý... To už je jasný ríklad že každý ju zaujíma len ja nie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Emerger: neviem ci si to tu pisal ale napis kolko mate rokov a by sa dalo realne zhodnotit travanie vasho vztahu... :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ano moze, dokonca poznam jeden par, ktory sa uz zosobasil a maju uz dieta
je to moja kamaratka z vedlajsieho domu
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

čo sa týka napr. mojej osoby tak u má je rozdiel spravania sa na nete a v reale napr. v tom, že som normálne dosť vulgárny, hlavne v práci, ale to sú tie nervy a stresy a tiež o mne asi nikto cez net nezistí že som impulzívny a dosť hučím keď sa naštvem...
Napísať odpoveď