Láska + veríte v pravú lásku?...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Veríte v pravú lásku?

Áno verím, a aj som zažil resp. prežívam
29
48%
Verím, ale ešte som nemal to šťastie
20
33%
Buhužiaľ, všetko je len chémia a pobláznenie
11
18%

Celkom hlasov: 60

hornblower
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Ja neviem mne sa zapacila jedna holka dala mi aj kosom ale stale mam pocit ze ju mam rad. Neviem sa od toho odprostit a uz ma to zacina trosku kakat.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Verim ale bohuzial som to este nikdy nezazil ....
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

V pravu lasku verim a myslim ze ju zazivam prave v tomto case :smt050
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Veril som.. dakedy... veril som v lasku,a v to vsetko,,ale teraz?..verim uz iba sam v seba a v dobrych kamaratov,,, Uz v lasku neverim
mi-chau
Darca
Darca

Re: all

Príspevok od používateľa mi-chau »

midnight_man napísal:Veril som.. dakedy... veril som v lasku,a v to vsetko,,ale teraz?..verim uz iba sam v seba a v dobrych kamaratov,,, Uz v lasku neverim
kriste robis z toho svojho omylu dramu na celovecerny film, verim ze to bolo zle, hrozne, popalil si sa ale ak si raz miloval tak ta prava laska musi existovat. verim ze za vetu "preboli" a "zabudnes, ked budes starsi zasmejes sa na tom" ma asi nebudes mat rad tak ako som to nerad pocuval ja ked sa mi stalo nieco podobne, ale teraz viem ze to bola pravda.
Takze netrep, ty sam by si mal vediet najlepsie ze existuje, ze to nie je vsetko len chemia. :?
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

Príspevok od používateľa midnight_man »

uprimnaDUSA napísal:kriste robis z toho svojho omylu dramu na celovecerny film, verim ze to bolo zle, hrozne, popalil si sa ale ak si raz miloval tak ta prava laska musi existovat. verim ze za vetu "preboli" a "zabudnes, ked budes starsi zasmejes sa na tom" ma asi nebudes mat rad tak ako som to nerad pocuval ja ked sa mi stalo nieco podobne, ale teraz viem ze to bola pravda.
Takze netrep, ty sam by si mal vediet najlepsie ze existuje, ze to nie je vsetko len chemia. :?
uz nechcem verit tak ,
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Ja v pravu lasku verim urcite , ale zatial ju neprezivam.....zatial :D:P
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

scarpo napísal:ja mam priatelku stale pri sebe a myslim si ze to tiez nie je bohvieco, nekedy si lezieme poriadne na nervy, ale strasne ju lubim, za to ze mi toleruje tolko hodin za compom...
aj ja to tolerujem tomu svojmu...hehe pc hry bojove hovadinky..ma 21 rokov pomaly a niekedy je ako maly..ale aj napriek tomu ho milujem nech je to akokolvek..a prava laska???da sa to...ked sa chce..a hovorit si casto :aasmile6: aj ked je najhorsie..vsetko sa da zvladnut.. aj pocitacove hry :aasmile5: ...laska je laska...aj keed niekedy :aasmile10: ..ludkovia lubte sa..
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Pekne si to povedala ale niektori su nedockavi pripadne stracaju trpezlivost najst si tu pravu/praveho. S kazdym takymto prispevkom sa citime horsie a horsie :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ale ono to raz pride ked to clovek vobec nebude cakat..
ja som sice cakal :)
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

body25 napísal:no to mas pravdu.. leto joj nemozem sa ho dockat.. to budem s holkou chodit po festivaloch .. dufam ze este spolu budeme..
ty nepochybuj..... :aasmile6:
5-ula
Light Star
Light Star

hornblower napísal:Pekne si to povedala ale niektori su nedockavi pripadne stracaju trpezlivost najst si tu pravu/praveho. S kazdym takymto prispevkom sa citime horsie a horsie :(
ale no hlavku hore...na kazdeho to pride..skusim ta potesit..pocula som ze na svete je parny pocet ludi..lebo ze pre kazdeho existuje niekto..aj pre teba tak sa netrap :smt056 :smt056 :smt056
Fortron
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fortron »

No ja mam prave problém s láskou,spoznal som jedno dievča a par krát sme sa stretli a bolo nám fajn a za ten čas sa ona do mna zalúbila jak fras a ja stále nič,je mi s nou skvelo,ale chyba tam láska z mojej strany,nechápem to a nechcem jej ublížiť a povedať jej "ďakujem neprosím" :(
5-ula
Light Star
Light Star

Fortron napísal:No ja mam prave problém s láskou,spoznal som jedno dievča a par krát sme sa stretli a bolo nám fajn a za ten čas sa ona do mna zalúbila jak fras a ja stále nič,je mi s nou skvelo,ale chyba tam láska z mojej strany,nechápem to a nechcem jej ublížiť a povedať jej "ďakujem neprosím" :(
nehovor nic...nechaj to tak..ak to na teba nepride ona sama zbada ze nieco nieje v poriadku...my zeny to vycitime..naozaj:)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

5-ula napísal:nehovor nic...nechaj to tak..ak to na teba nepride ona sama zbada ze nieco nieje v poriadku...my zeny to vycitime..naozaj:)
vy ženy toho naozaj viete vela vycítiť ako som sa aj sám presvedčil, ale to bude asi aj tým,že hlavne v mojom prípade všetko poviem svojím správaním.Akorát dnes sme mali o tom v práci debatu.jedna kolegyna zistila ktore dievča sa mi páči.pritom som to nedal moc najavo a ano sme nejak neboli všetci traja spolu, ale zistila to a keď som sa opýtal ako, tak povedala,že ma prezradili oči a že takéto veci sa na mne dajú vľmi dobre poznať. A to neviem či je dobre alebo nie, pretže ja mám problém rozprávať o svojich pocitovh, hlavne pokial mám povedať čo citim k danej dotyčnej osobe a to nemyslím,len slova ako "Ľubim ťa" ale aj "mám ťa rad" a vôbec veškerú silnejšiu náklonnosť...
5-ula
Light Star
Light Star

Te-wei napísal:vy ženy toho naozaj viete vela vycítiť ako som sa aj sám presvedčil, ale to bude asi aj tým,že hlavne v mojom prípade všetko poviem svojím správaním.Akorát dnes sme mali o tom v práci debatu.jedna kolegyna zistila ktore dievča sa mi páči.pritom som to nedal moc najavo a ano sme nejak neboli všetci traja spolu, ale zistila to a keď som sa opýtal ako, tak povedala,že ma prezradili oči a že takéto veci sa na mne dajú vľmi dobre poznať. A to neviem či je dobre alebo nie, pretže ja mám problém rozprávať o svojich pocitovh, hlavne pokial mám povedať čo citim k danej dotyčnej osobe a to nemyslím,len slova ako "Ľubim ťa" ale aj "mám ťa rad" a vôbec veškerú silnejšiu náklonnosť...
hmm to ma mrzi...ale ked budes naozaj a uprimne lubit pride to samo..uvidis..drzim palce
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

zazil som ale sklamala ma... totiz bol ten vztah len jednostranny... z mojej strany
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Harlequin napísal:zazil som ale sklamala ma... totiz bol ten vztah len jednostranny... z mojej strany
tak tak...aj ked je to davno ! Ale teraz mam priatelku novu a zatial sa mi celkom paci tak uvidime...
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

No ja v lasku verim ... lubil som pred rokom / presnejsie pred vianocami 2005 / jedno dievcatko, ale povedala mi prepac ... potom sme sa daly na dva mesiace do kopy a rozisli zme sa ... a po pol roku sme sa daly o5 do kopy a uz nas nic nerozdely a mame sa strasne radi ... a v lasku verim s toho dvovodu ze som ju lubil vyse roka a nakoniec som sa dockal :)
Napísať odpoveď