Láska + veríte v pravú lásku?...
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
all
Veril som.. dakedy... veril som v lasku,a v to vsetko,,ale teraz?..verim uz iba sam v seba a v dobrych kamaratov,,, Uz v lasku neverim
Re: all
kriste robis z toho svojho omylu dramu na celovecerny film, verim ze to bolo zle, hrozne, popalil si sa ale ak si raz miloval tak ta prava laska musi existovat. verim ze za vetu "preboli" a "zabudnes, ked budes starsi zasmejes sa na tom" ma asi nebudes mat rad tak ako som to nerad pocuval ja ked sa mi stalo nieco podobne, ale teraz viem ze to bola pravda.midnight_man napísal:Veril som.. dakedy... veril som v lasku,a v to vsetko,,ale teraz?..verim uz iba sam v seba a v dobrych kamaratov,,, Uz v lasku neverim
Takze netrep, ty sam by si mal vediet najlepsie ze existuje, ze to nie je vsetko len chemia.
-
midnight_man
Guru
Re: all
uz nechcem verit tak ,uprimnaDUSA napísal:kriste robis z toho svojho omylu dramu na celovecerny film, verim ze to bolo zle, hrozne, popalil si sa ale ak si raz miloval tak ta prava laska musi existovat. verim ze za vetu "preboli" a "zabudnes, ked budes starsi zasmejes sa na tom" ma asi nebudes mat rad tak ako som to nerad pocuval ja ked sa mi stalo nieco podobne, ale teraz viem ze to bola pravda.
Takze netrep, ty sam by si mal vediet najlepsie ze existuje, ze to nie je vsetko len chemia.
aj ja to tolerujem tomu svojmu...hehe pc hry bojove hovadinky..ma 21 rokov pomaly a niekedy je ako maly..ale aj napriek tomu ho milujem nech je to akokolvek..a prava laska???da sa to...ked sa chce..a hovorit si castoscarpo napísal:ja mam priatelku stale pri sebe a myslim si ze to tiez nie je bohvieco, nekedy si lezieme poriadne na nervy, ale strasne ju lubim, za to ze mi toleruje tolko hodin za compom...
-
hornblower
Light Professional
-
pancuska26
Expert
ale no hlavku hore...na kazdeho to pride..skusim ta potesit..pocula som ze na svete je parny pocet ludi..lebo ze pre kazdeho existuje niekto..aj pre teba tak sa netraphornblower napísal:Pekne si to povedala ale niektori su nedockavi pripadne stracaju trpezlivost najst si tu pravu/praveho. S kazdym takymto prispevkom sa citime horsie a horsie
nehovor nic...nechaj to tak..ak to na teba nepride ona sama zbada ze nieco nieje v poriadku...my zeny to vycitime..naozaj:)Fortron napísal:No ja mam prave problém s láskou,spoznal som jedno dievča a par krát sme sa stretli a bolo nám fajn a za ten čas sa ona do mna zalúbila jak fras a ja stále nič,je mi s nou skvelo,ale chyba tam láska z mojej strany,nechápem to a nechcem jej ublížiť a povedať jej "ďakujem neprosím"
-
Te-wei
Medium Professional
vy ženy toho naozaj viete vela vycítiť ako som sa aj sám presvedčil, ale to bude asi aj tým,že hlavne v mojom prípade všetko poviem svojím správaním.Akorát dnes sme mali o tom v práci debatu.jedna kolegyna zistila ktore dievča sa mi páči.pritom som to nedal moc najavo a ano sme nejak neboli všetci traja spolu, ale zistila to a keď som sa opýtal ako, tak povedala,že ma prezradili oči a že takéto veci sa na mne dajú vľmi dobre poznať. A to neviem či je dobre alebo nie, pretže ja mám problém rozprávať o svojich pocitovh, hlavne pokial mám povedať čo citim k danej dotyčnej osobe a to nemyslím,len slova ako "Ľubim ťa" ale aj "mám ťa rad" a vôbec veškerú silnejšiu náklonnosť...5-ula napísal:nehovor nic...nechaj to tak..ak to na teba nepride ona sama zbada ze nieco nieje v poriadku...my zeny to vycitime..naozaj:)
hmm to ma mrzi...ale ked budes naozaj a uprimne lubit pride to samo..uvidis..drzim palceTe-wei napísal:vy ženy toho naozaj viete vela vycítiť ako som sa aj sám presvedčil, ale to bude asi aj tým,že hlavne v mojom prípade všetko poviem svojím správaním.Akorát dnes sme mali o tom v práci debatu.jedna kolegyna zistila ktore dievča sa mi páči.pritom som to nedal moc najavo a ano sme nejak neboli všetci traja spolu, ale zistila to a keď som sa opýtal ako, tak povedala,že ma prezradili oči a že takéto veci sa na mne dajú vľmi dobre poznať. A to neviem či je dobre alebo nie, pretže ja mám problém rozprávať o svojich pocitovh, hlavne pokial mám povedať čo citim k danej dotyčnej osobe a to nemyslím,len slova ako "Ľubim ťa" ale aj "mám ťa rad" a vôbec veškerú silnejšiu náklonnosť...
No ja v lasku verim ... lubil som pred rokom / presnejsie pred vianocami 2005 / jedno dievcatko, ale povedala mi prepac ... potom sme sa daly na dva mesiace do kopy a rozisli zme sa ... a po pol roku sme sa daly o5 do kopy a uz nas nic nerozdely a mame sa strasne radi ... a v lasku verim s toho dvovodu ze som ju lubil vyse roka a nakoniec som sa dockal