1. + super kontrast dost vysoky, ale odozva 5ms aj ja mam a nevydno to pri hrani az tak
- iba 19 palec
2. + 22 palec
- maly kontrast
Ja by som skor ten 19 palec ale ten 22 je lepsi na pracu lebo je velky teda vacsi ako 19 aj ja by som uz teraz bral 22+ palcov ako teraz moja 19tka ale som spokojny... a znacky su f poho
ST1 napísal:1. + super kontrast dost vysoky, ale odozva 5ms aj ja mam a nevydno to pri hrani az tak
- iba 19 palec
2. + 22 palec
- maly kontrast
Ja by som skor ten 19 palec ale ten 22 je lepsi na pracu lebo je velky teda vacsi ako 19 aj ja by som uz teraz bral 22+ palcov ako teraz moja 19tka ale som spokojny... a znacky su f poho
jj ved prave o to mi ide že je tam ten kontrast taký slaby
Caute, takze vyuzijem tuto temu na vyriesenie mojho problemu, aby som nemusel zakladat novu. Takze chcel by som si kupit aj ja nejaky novy LCD monitor, lebo mam este klasicky monitor (tu velku bednu), sak viete asi. V LCD monitoroch sa vobec nevyznam, takze prosim o help. Jedine viem, ze cena by sa mala pohybovat v rozmedzi 6.000 az 8.000 a chcel by som ho hlavne vyuzivat na hranie hier a surfovanie na webe. Viete niekto pomoct? Je mi jedno z akeho net obchodu by to bolo.
Murder_Inc napísal:Caute, takze vyuzijem tuto temu na vyriesenie mojho problemu, aby som nemusel zakladat novu. Takze chcel by som si kupit aj ja nejaky novy LCD monitor, lebo mam este klasicky monitor (tu velku bednu), sak viete asi. V LCD monitoroch sa vobec nevyznam, takze prosim o help. Jedine viem, ze cena by sa mala pohybovat v rozmedzi 6.000 az 8.000 a chcel by som ho hlavne vyuzivat na hranie hier a surfovanie na webe. Viete niekto pomoct? Je mi jedno z akeho net obchodu by to bolo.
Konkretna rada? Ked ti napisem kup si ten a ten, tak si kupis ten a ten? Ked ti napisem skoc do studne, skocis do studne? Skus aspon chvilu venovat clankom ako je vyssie spomenuty a vybrat si sam nejake modely, napisat ich sem a neskor ti ludia mozu skritizovat vyber, resp. odsuhlasit, ze tym a tym modelom nespravis chybu. Ale necakaj, ze niekto bude nakupovat za teba! Takyto pristup ma neuveritelne sere!
AXO > diskusia o tom ci wide, alebo nie je na dlho. Rozhodne vsak 19'' wide nie, ak wide tak az od rozlisenia 1680x1050, cize 20'' a vyssie. Ak nemas silnu graficku kartu, urcite bude lepsie kupit nieco s klasickym 4:3 rozlisenim a to 19 palcov a vyssie - predsalen rozlisenie 1280x1024 utiahne grafike lahsie ako 1680x1050 a viac.
t0m4s3 napísal:Konkretna rada? Ked ti napisem kup si ten a ten, tak si kupis ten a ten? Ked ti napisem skoc do studne, skocis do studne? Skus aspon chvilu venovat clankom ako je vyssie spomenuty a vybrat si sam nejake modely, napisat ich sem a neskor ti ludia mozu skritizovat vyber, resp. odsuhlasit, ze tym a tym modelom nespravis chybu. Ale necakaj, ze niekto bude nakupovat za teba! Takyto pristup ma neuveritelne sere!
AXO > diskusia o tom ci wide, alebo nie je na dlho. Rozhodne vsak 19'' wide nie, ak wide tak az od rozlisenia 1680x1050, cize 20'' a vyssie. Ak nemas silnu graficku kartu, urcite bude lepsie kupit nieco s klasickym 4:3 rozlisenim a to 19 palcov a vyssie - predsalen rozlisenie 1280x1024 utiahne grafike lahsie ako 1680x1050 a viac.
sorry, ze sa pletiem, ale ak mam napr. GeForce 6200 128 MB, tak mam radsej kupit nejaku 19tku??? totiz niekedy zaciatkom koncom juna sa chystam kupit monitor asi, tak aby som vedel...
t0m4s3 napísal:Karta co mas je velmi slaba, takze ak neplanujes v blizkej dobe ziadny upgrade tak nejaka klasicka 19tka bude imho najlepsia volba pre teba.
no upgrade ani nie, akurat tak mozno procaku, ale to je na inu temu... a este sa chcem spytat, aku odozvu pozerat? to len dopredu sa pytam, mozno ani nic nekupim, ale tak na 90% hej, tak chcem si pozistovat... monitor budem prevazne na filmy vyuzivat, mozno nejake starsie hry (Tony Hawk, CS, ...) a beznu pracu. takze este tu odozvu by som chcel vediet. dikes.
Samozrejme cim nizsia tym lepsie. Odozva sa dnez bezne papierovo pohybujeme okolo 2-8ms, osobne som mal dlhodobo 16ms LG LCD a nepozoroval som ziadne rozmazanvanie ani nic podobne. Ak kupis cokolvek medzi 2-8ms, tak to bude v pohode.