LCD televízor SAMSUNG LE19R71B

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kindar
Novice
Novice

LCD televízor SAMSUNG LE19R71B

Príspevok od používateľa kindar »

Ahojte,

co hovorite na tento LCD televizor? Oplati sa za 14 tisic? Alebo viete mi poradit nejaky dobry tak do 20 tisic? Nemusi mat velku uhlopriecku, kludne mi staci maximalne "26"tka. Tak, aby som si ho zavesil na stenu v spalni. :-) Pocul som, ze panasonic je shit, ale sony, samsung ci phillips su celkom dobre. Chcem si kupit nejaky buduci tyzden, tak poradte, velmi sa nevyznam. Dik
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

Panasonic nieje shit, ale ako mensie LCDcko mozem ten samsung vrele doporucit :wink:
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: LCD televízor SAMSUNG LE19R71B

Príspevok od používateľa PeterCA »

kindar napísal:Ahojte,

co hovorite na tento LCD televizor? Oplati sa za 14 tisic? Alebo viete mi poradit nejaky dobry tak do 20 tisic? Nemusi mat velku uhlopriecku, kludne mi staci maximalne "26"tka. Tak, aby som si ho zavesil na stenu v spalni. :-) Pocul som, ze panasonic je shit, ale sony, samsung ci phillips su celkom dobre. Chcem si kupit nejaky buduci tyzden, tak poradte, velmi sa nevyznam. Dik
LCD od Samsungu si velmi chvalia :wink: ja mam osobne LCD od SONY ale chvalim to este viac :wink: ja som nadmieru spokojny... keby som si kupoval dalsi LCD TV tak ja jedine SONY
Napísať odpoveď