co hovorite na tento LCD televizor? Oplati sa za 14 tisic? Alebo viete mi poradit nejaky dobry tak do 20 tisic? Nemusi mat velku uhlopriecku, kludne mi staci maximalne "26"tka. Tak, aby som si ho zavesil na stenu v spalni.
LCD televízor SAMSUNG LE19R71B
LCD televízor SAMSUNG LE19R71B
Ahojte,
co hovorite na tento LCD televizor? Oplati sa za 14 tisic? Alebo viete mi poradit nejaky dobry tak do 20 tisic? Nemusi mat velku uhlopriecku, kludne mi staci maximalne "26"tka. Tak, aby som si ho zavesil na stenu v spalni.
Pocul som, ze panasonic je shit, ale sony, samsung ci phillips su celkom dobre. Chcem si kupit nejaky buduci tyzden, tak poradte, velmi sa nevyznam. Dik
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: LCD televízor SAMSUNG LE19R71B
LCD od Samsungu si velmi chvaliakindar napísal:Ahojte,
co hovorite na tento LCD televizor? Oplati sa za 14 tisic? Alebo viete mi poradit nejaky dobry tak do 20 tisic? Nemusi mat velku uhlopriecku, kludne mi staci maximalne "26"tka. Tak, aby som si ho zavesil na stenu v spalni.Pocul som, ze panasonic je shit, ale sony, samsung ci phillips su celkom dobre. Chcem si kupit nejaky buduci tyzden, tak poradte, velmi sa nevyznam. Dik