ako to funguje? nasiel som temu na ich fore treba teda stale pisat na support alebo sa to uz da priamo v hre?masterX napísal:To refundovanie funguje dost dlho, ja som si nechal vratit 3 veci uz asi pred rokom, ale doteraz trebalo pisat na support, teraz to spravili jednoducho, skoda ze to uz nevyuzijem
League of Legends
Re: League of Legends
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Zbytocne takto ked po dalsom patchy to bude priamo v hre...
-
PhYs0c
King
ja by som bol radsej keby to spravili neobmedzene a vratili len 75% IP napriklad alebo 50% ale to je uz dost malo
-
zeto750
Medium Star
No to by som aj bral, su hrdinovia ktory mi nesadnu a nikdy ich ani hrat nebudem ale tak co uz..
-
lekoklatik
VIP
Preto je vzdy o 2 tyzdne ten novy champ v free champ rotation. Tak si pockaj, vyskusaj ho a ked sa ti bude pacit, tak si ho kup.
Alebo si ho vyskusaj na tom ucte kde sa skusaju hrdinovia. -_-
Kup si nieco co nechces a potom sa stazuj.
Alebo si ho vyskusaj na tom ucte kde sa skusaju hrdinovia. -_-
Kup si nieco co nechces a potom sa stazuj.
-
zeto750
Medium Star
Ja sa nestazujem , a PBE poznam uz strasne davno a vsetkych champov si vyskusam tam najprv ale tak mozes trafit 3x po sebe na strasne noob team proti sebe a zda sa ti ze hdrina sadne ale potom pride realita a zozi ta aj trosku obstojnejsi team.
Chapem ze chyba je aj u mna ze si ho viac nevyskusam ale na bete su taki hraci casto cize nevidim zmysel
Inak mas pravdu a suhlasim.
Chapem ze chyba je aj u mna ze si ho viac nevyskusam ale na bete su taki hraci casto cize nevidim zmysel
Inak mas pravdu a suhlasim.
-
lekoklatik
VIP
Ja osobne som vzdy najskor skusal champa v custome, proti botom a tam som zistil co je dobre stavat, spoznaval som spelly a podla toho som zistil ci je to champ pre mna.
podla mna by bolo lepsie, keby vsetci mali odblokovanych vsetkych championov...ale dajme tomu len na 2-3hry...a potom by si si ho uz musel kupit cez RP alebo IP...podla mna by to bola aj lepsia strategia predaja...si ho najprv vyskusas, zapaci sa ti, tak si ho hned kupis...takto si ho mozem kuknut na obrazkoch, precitat si o jeho spelloch alebo na youtube, ze co dokaze...no podla mna viac na kupu by dokazalo nalakat, kebyze si ho mozem rovno na 2 hry skusit...
a naco je potom free week rotation? 
no potom by free week zrusili...okrem toho, je to dost obmedzujuce...na free week vzdy vyberaju urcitu skladbu hrdinov...a niektorych tam nikdy nedavaju...takto by si mal hned vsetkych odblokovanych, kazdeho hrdinu na 2 volne hry, potom by sa ti zablokoval...a mohol by si si hned vyskusat toho, ktory by ti bol najviac sympaticky a nemusel cakat a sledovat stale free week rotation...
-
lekoklatik
VIP
Kazdy 3ti tyzden je novy champ vo free champ rotation.
Vzdy vychadza jeden champ, nie 10 naraz.
Vymyslene je to dobre.
Funguje to a nikto sa na to nema dovod stazovat.
Keby bolo vsetko free, bola by to paradna nuda.
Mna bavilo uz len to zbieranie tych champov.
Ked som mal okolo 16000 IP, nakupil som vsetkych hrdinov za 450, potom za 1350 a takto idem hore, pretoze som chcel mat vsetkych.
Bavilo ma ziskavat nieco. Nechcem to zadarmo.
Nuz kazdy to vidime inak.
Vzdy vychadza jeden champ, nie 10 naraz.
Vymyslene je to dobre.
Funguje to a nikto sa na to nema dovod stazovat.
Keby bolo vsetko free, bola by to paradna nuda.
Mna bavilo uz len to zbieranie tych champov.
Ked som mal okolo 16000 IP, nakupil som vsetkych hrdinov za 450, potom za 1350 a takto idem hore, pretoze som chcel mat vsetkych.
Bavilo ma ziskavat nieco. Nechcem to zadarmo.
Nuz kazdy to vidime inak.
oh god , why ?
zevraj nadavky a podobne ..ehm ... 12 dni je trochu moc.. NAD MIERU MOC
zevraj nadavky a podobne ..ehm ... 12 dni je trochu moc.. NAD MIERU MOC
leko: + 1
Mal som to rovnako.Najprv hrdinovia za 450,potom som si kupil jedneho za 3150 (pantheon) bol mi velmi sympaticky a pokracoval som.Vynechal som supportov lebo pred tym som to bral tak,ze v teame support = prehra
Mal som to rovnako.Najprv hrdinovia za 450,potom som si kupil jedneho za 3150 (pantheon) bol mi velmi sympaticky a pokracoval som.Vynechal som supportov lebo pred tym som to bral tak,ze v teame support = prehra
btw. nehovoril nahodov RIOT v tom propagacnom videu na "early august patch", ze pokial niekto dostane ban, tak uz bude mozne si konkretne pozriet hry, za ktore to dostal ? (samozrejme bez mien hracov, ktori ho reportli)
alebo sa mi to len zda?
alebo sa mi to len zda?
-
MP4-27
Guru wannabe
poradte nejaky dobry tank 
mundo,amumu,garen.
-
PhYs0c
King
dalej rammus, malphite, cho gath
-
MP4-27
Guru wannabe
na malphita som pocul dobre ohlasi idem kupovat teda
dik
Lenže na rankede si často nezahráš. Skoro vždy je zabanovaný. Aspoň na ele od 900-1300
(z vlastnej skusenosti)
A tak isto aj amumu
A tak isto aj amumu