League of Legends
Re: League of Legends
nautilus podla mna tiez jeden z top tankov..
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a co zan kupovat take najlepsie?LukasqoO napísal:Lenže na rankede si často nezahráš. Skoro vždy je zabanovaný. Aspoň na ele od 900-1300(z vlastnej skusenosti)
A tak isto aj amumu
Toto je často kladená otázka na každého champa. Záleží to od situácie. 
Nejako ste pozabudli na Shena 
Z tych, co som ja hral (nebolo ich ale nejako extra vela), tak Garen. Osobne mi najviac vyhovuje, ze nemam problem vdaka jeho vlastnostiam a ulti zacat zbierat killy, ak je po teamfighte pusto. Plus sa s nim da vyborne unikat v pripade nudze.
-
lekoklatik
VIP
Shen, je totalny zabijak. Ta jeho ultina je podla mna to najlepsie, co tank moze mat.
Ale shena som hral mozno raz.
Inak som tiez garen. S garenom som schopny pwnit hocikoho. Ghost a Ignite, dead
Ale shena som hral mozno raz.
Inak som tiez garen. S garenom som schopny pwnit hocikoho. Ghost a Ignite, dead
-
zeto750
Medium Star
Tan nema zbierat killy, tank ma hlavne absorbovat tolko damage kolko don vojde a ak sa podari neumriet... Na killy su tu carry... Sice taky off-tank ako napriklad renekton..
-
lekoklatik
VIP
Nuz, ked odhliadneme od faktu ze tank ako taky uz davno nie je len cisty tank, tak to ze tan nema mat killy je irelevantne.
Uz je akurat tak offtank, nejaky brusier alebo ako ho nazvat.
Uz je akurat tak offtank, nejaky brusier alebo ako ho nazvat.
podla mna najlepsi tank je rammus a ak je proti mne viac AD tak to skladam na armor kvoli passivke.
Ano, preto pisem, ze len ak je to potrebne.zeto750 napísal:Tan nema zbierat killy, tank ma hlavne absorbovat tolko damage kolko don vojde a ak sa podari neumriet... Na killy su tu carry... Sice taky off-tank ako napriklad renekton..
ja rad hravam za CHO top ako offtank...malokedy prehram 1vs1...a mam silence + stun a este dokazem niekoho aj zjest...v lategame ak ma pustia nepriatelia, tak dokazem hned jedneho squishy zozrat a zabit sam bez vacsich strat na zivotoch...alebo ochranit nasho carry a zozrat toho, co ide po nom...
pripadne ked sa mi podari niekde z bushu odchytit enemy ap carry alebo ad carry...tak to je hned win...dobre sa s nim engageuje...
vacsina hracov podcenuje to, kolko damage dokaze dat Cho svojim combom...ked som na top tak vzdy mu pomalicky oberam tak na polovicu...a potom dam Q+W+ ignite + om nom nom...a hned mam kill...
potom zvyknem hravat este offtank mid galio...casto sa aj flashnem medzi 5 enemy a hned dam ultku...vacsinou skapem, ale galiova ultka dokaze vyhrat celu hru...
a za tanky junglera tak to vacsinou hravam skarnera, rammusa, ww alebo amumu...zalezi ale od enemy teamu a od toho, koho mam ja v strede...
vacsina hracov podcenuje to, kolko damage dokaze dat Cho svojim combom...ked som na top tak vzdy mu pomalicky oberam tak na polovicu...a potom dam Q+W+ ignite + om nom nom...a hned mam kill...
potom zvyknem hravat este offtank mid galio...casto sa aj flashnem medzi 5 enemy a hned dam ultku...vacsinou skapem, ale galiova ultka dokaze vyhrat celu hru...
a za tanky junglera tak to vacsinou hravam skarnera, rammusa, ww alebo amumu...zalezi ale od enemy teamu a od toho, koho mam ja v strede...
A este sme zabudli na udyra...
a este aj na ammumuho sme zabudli...
Amumu je tam napísaný
jaj tak sorry:D
Oblúbil som si Ezreala na mide 
-
aruN
Professional
chlapci mali by ste zvážiť vaše pôsobisko v tejto téme, čo máte 12?
Preco? Ved normalne komentuju a vyjadruju sa k teme...
inak ap ez na mide je dost hc, ale da sa lahko counter-nut. Staci niekoho s gap closerom ked mas CD na E a mozes dookola doplnat
inak ap ez na mide je dost hc, ale da sa lahko counter-nut. Staci niekoho s gap closerom ked mas CD na E a mozes dookola doplnat
-
MP4-27
Guru wannabe
vsimol som si ze Darius mava povacsine dost killov
ale uz som kupil Malphina
akurat mi dostahoval patch, uz by to tam malo byt?zeto750 napísal:Zbytocne takto ked po dalsom patchy to bude priamo v hre...