League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@mufazo: prihlas sa na stranke. Daj si My Account > v polozke Refer a Friend si daj Program Overview - tu si musis tych priatelov redeemnut. Je na tebe ci to vymenis za IPcka, alebo tie bonusy ktore Riot ponuka (nic moc bonusy, ak mas nejakych 2-3 ludi).

Mal by si sa dostat na tuto stranku:
Snap_2012.12.19_20h32m37s_001.png
Kedysi ti IP pripisalo samemu (alebo myslim ze to bol IP boost na 3 win).
Teraz to upgradli (sranda ze o tom nedali vediet, teda aspon ja som to nezachytil) a je na tebe, co chces s referalmi robit (podla mna pekny krok/malickost :) )

@Meken: Ale ty si predsa mozes pozriet staty tvojich spoluhracov este v queue. Ved predsa www.lolking.net ;)
Ale osobne to az tak moc nevyuzivam. Len v pripade, ze ma niekto uistuje ze je na takej a takej pozicii fakt dobry.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Lenze hrac co ma jeden WIN a druhy co mal 4 WIN, tak tam mozno ani nebudu este.. a stale nechepem preco ich je*lo spolu so mnou, proti hracom co maju 20x viac odohratych hier... Inak celkom dobra rada, nikdy ma to nenapadlo to takto pozret k :plus:
lekoklatik
VIP
VIP

To pocita aj normal hry, nie len ranked, takze tam bude.
Nuz to je matchmaking.
V podstate nejde o to kolko ma odohranych ranked hier.
Mozno ma dobru bilanciu v normal hrach.
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

To si mozem vybrat ze bud IPcka alebo tie odmeny napr. skin na warwicka?

// uz tomu asi rozumiem. Ked nejaky referral da lvl 5 da mi 250 IP a ked ta este na lvl 10 tak aj mi da nejaku odmenu?
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

S kaylom sa mi podarila jedna pekna akcia, ked lux a blitzom unikali najazdu 4 summonerov. Ulti som pouzil prave vcas. Lux mala vtedy skore 13/0, tak mi dakovala za save :)

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

akoze je toto normalne? v kazdej jednej hre...firstpick mid, secondpick top...a samozrejme, vzdy totalny fail...vacsinou to clovek ocakava, uz ked vidi, ze ma firstpick mid chlapec novy skin ! :D ...nastastie v poslednej hre som si ukradol top, takze aj ked firstpick mid cassiopea s novym skinom mala 2:8 po 15minutach hry...sme to vyhrali :D ...ale tie hry predtym...otrasne...

inak dik za to ARAM...som to skusil po 1,5 roku hrania lolka prvykrat... :D :D a celkom haluz...btw. ako je mozne, ze niekto reportuje hracov za to, ze porusili pravidla ARAM ??? :D videl som kopu takych reportov v tribunaly...len nechapem ako to niekto moze porusit, ked sa to da nastavit tak, aby automaticky ludom picklo "random" a hra sa na mape, kde je len jedna cesta... :D
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Ked uz pises o referaloch, toto ma celkom pobavilo (http://euw.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=960827)
Malmortius je jeden z typkov, co mali dost referalov na item. V tej teme je screen z jeho uctu. Tolko RP co ma on z referalov predpokladam nemame vsetci dokopy v tejto teme :D
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

zas mozem mrdat... som na 1200 a hram proti 1400, teraz 1300... hej potom je to fakt genialne premyslene ELO hovno...

+ hej a dmg co dostavam od daktorych ludi co maju presne to iste co ja, je na zaplakanie.. JEBAAAT

ci idem tank, ci adc, hocico... minioni na mne ako magnet.. na enemy samozrejme nie.. a dmg od neho. ako bez armoru.. jaaaj tato hra..
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

komedia
lekoklatik
VIP
VIP

@mufazo: v pravo mas podnadpis "When your friend hits level 10" a pod tym mas "badges" kde mas popisane co musis za co redeemnut. Takze ked nazbieras 25 referalov, ktory hru budu hrat a budu mat lvl 10 (chcu sa obranit proti duplicitnym uctom pravdepodobne, pretoze hrat na 25tich roznych uctoch do lvl 10 je celkom narocne podla mna. teda aspon mna by to nebralo). Redeemnut to mozes bud za IP, alebo niektory z tych ponuk dolu. Ak mas len lvl 5 referal tak len za IP tusim. Ak mas lvl 10 tak za IP (viac IP) alebo spominane "badges". V podstate to mas napisane v druhom kroku.
- Earn 250 IP each time a friend reaches level 5 and milestone rewards as they reach level 10!* -

@Yos: Velmi pekna akcia. Osobne by som sa nehanbil s tym ist aj na protato monster. Tiez sa mi kedysi davno s leblanc podarilo nieco pre mna vtedy neuveritelne a poslal by som to, avsak to som este nevedel o nahravani lolka :D

@Pnr: pochybujem ze ma tie RP z referalov. Necital som cely ten thread, ale cmon, to by ich musel nazbierat mrte. Kazdopadne to s tym "too many RP" je haluz :D

@Forsaken: daj acc nick, chcem si ta pozriet alebo si s tebou zahrat. Som zvedavy proste : )

@Goku datum je stary. Z tej doby bolo este jedno video s urgotom ako junglil. Flashom prelietaval celu mapu a smitom vsetky monsters vrazdil :D Nedavno som pozeral nejake video s najlepsimy glitchmy a myslim ze to bolo v tejto teme. asi
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Forsaken napísal:zas mozem mrdat... som na 1200 a hram proti 1400, teraz 1300... hej potom je to fakt genialne premyslene ELO hovno...

+ hej a dmg co dostavam od daktorych ludi co maju presne to iste co ja, je na zaplakanie.. JEBAAAT

ci idem tank, ci adc, hocico... minioni na mne ako magnet.. na enemy samozrejme nie.. a dmg od neho. ako bez armoru.. jaaaj tato hra..
takto sa da velmi rychlo oklamat super v early game.Ked ma on viac minionov proste sa ho neoplati harrasnut pretoze ta jeho minioni zacnu attackovat hned a dostanes vacsi dmg ako on.Hned ako mam pushnute,ze mam viac minionov zacinam harrasovat a zvycajne sa chyti dmgne ma a minioni spravia svoje...
Pnr
Light Star
Light Star

Pozrel som predchadzajuci referal program (http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Refer_A_Friend) a celkom pekna vec pri 5k uctoch :)
Kevyn kludne mozes harasnut kedy chces. Staci stat pri travicke dat autoatack a na stotinu sekundy zabehnut do nej. Toto je vyborna vec pri yoricovi, ked zabehnes do travy jeho duchovia za tebou nejdu (pokial tam nema wardku teda).
lekoklatik
VIP
VIP

IP/RP reduce and shit - http://na.leagueoflegends.com/news/cham ... ng-changes

na eza sporim uz celkom dlho. konecne !
Pnr
Light Star
Light Star

Eza som kupil 9.12. Snad este splnam kriterium. Inak musim povedat, ze budes velmi prekvapeny ako sa zanho hra. Hral som vela vayne a ashe. Oproti nim je ez v early boh. Proste das auto q auto combo a su 1/2 hp dole. Akurat ak netrafis skill skoncil si.
lekoklatik
VIP
VIP

na gokuho ucte s nim kralujem. tam dolu (low players) ho asi nikto nikdy nevidel :D
Pnr
Light Star
Light Star

Jaj vidis, ved si zanho hral ranked :P
Musim povedat, ze som bol strasne prekvapeny ked sa mi na lvl 2 podarilo instakillnut ashe. auto q auto e auto q a nebola.
Akurat late game ma taky... poslabsi.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

ako to myslis auto?... Existuju dake scripta, uprava configu na comba?
lekoklatik
VIP
VIP

autoattack

podla mna je late game dost dobry.
teda zalezi co za neho stavias.
ma vybornu mobilitu.
Pnr
Light Star
Light Star

Tak najcastejsie kupim niekedy zo zaciatku phage alebo sheen. Potom BT, dokoncim 3force, LW a GA. Ked si ale vezmes taku vayne, co ma podobne itemy BT,PD,LW,GA (dokonca lacnejsi build kedze usetri na 3force) tak ta dokaze pekne znicit team a tumble ma 2s CD. S ezom ak neznicis lajnu early tak to budes mat tazke.
lekoklatik
VIP
VIP

Ja hram na critical, s kazdym adc.
Cize prvorady je IE, potom nejaky lefisteal, potom PD, GA, dokoncim BT, BC. Nerozumiem Trinity, nepaci sa mi ten item. Drahy.
Napísať odpoveď