@mufazo: v pravo mas podnadpis "When your friend hits level 10" a pod tym mas "badges" kde mas popisane co musis za co redeemnut. Takze ked nazbieras 25 referalov, ktory hru budu hrat a budu mat lvl 10 (chcu sa obranit proti duplicitnym uctom pravdepodobne, pretoze hrat na 25tich roznych uctoch do lvl 10 je celkom narocne podla mna. teda aspon mna by to nebralo). Redeemnut to mozes bud za IP, alebo niektory z tych ponuk dolu. Ak mas len lvl 5 referal tak len za IP tusim. Ak mas lvl 10 tak za IP (viac IP) alebo spominane "badges". V podstate to mas napisane v druhom kroku.
- Earn 250 IP each time a friend reaches level 5 and milestone rewards as they reach level 10!* -
@Yos: Velmi pekna akcia. Osobne by som sa nehanbil s tym ist aj na protato monster. Tiez sa mi kedysi davno s leblanc podarilo nieco pre mna vtedy neuveritelne a poslal by som to, avsak to som este nevedel o nahravani lolka
@Pnr: pochybujem ze ma tie RP z referalov. Necital som cely ten thread, ale cmon, to by ich musel nazbierat mrte. Kazdopadne to s tym "too many RP" je haluz
@Forsaken: daj acc nick, chcem si ta pozriet alebo si s tebou zahrat. Som zvedavy proste : )
@Goku datum je stary. Z tej doby bolo este jedno video s urgotom ako junglil. Flashom prelietaval celu mapu a smitom vsetky monsters vrazdil

Nedavno som pozeral nejake video s najlepsimy glitchmy a myslim ze to bolo v tejto teme. asi