League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

tiež si myslím, že je to nezmysel, ale dúfam, že nemá pravdu :D
Zyra 6/6 100% win rate srdcovka na mid .Zatiaľ som mal tu česť stretnúť na mide morgana,gragas,zigs,lux,kayle každý šiel s prehladom :) :smt059
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

neznasam ked mam 78 - 82 bodov a za vyhru mi to da napr 17 a chyba par bodov do promo fakt otravne :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

zalezi od MMR...ak mas vyssie MMR ako hras sucasnu ligu = dostavas vela bodov za vitazstvo a menej ti strhne ak prehras...mna to hodilo z platiny2 do gold3...za vitazsvo dostavam cez 30bodov...vyhral som promotion a hodilo ma to z gold3 rovno do gold1...

ak budes mat nizsie MMR ako sucasnu ligu, vtedy budes dostavat menej bodov a viac ti strhne za prehru...

jedine co zmenili je to, ze ked sa blizis z nizsej ligy do vyssej, tak by si mal dostavat normalny pocet bodov podla MMR...predtym to bolo nastavene inak, napriklad ja ked som postupoval z gold1 do plat5...tak mi to zrazu zacalo davat strasne malo bodov, aj ked som mal MMR na urovni plat2-3...po 50 bodoch mi to uz davalo len okolo 5 za win a -10 za prehru, ked som mal 90 bodov, tak mi to za win davalo 1-3body a za prehru strhlo -10...no a toto teraz zmenili...

snad som to napisal zrozumitelne
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

->slavo<- napísal:tiež si myslím, že je to nezmysel, ale dúfam, že nemá pravdu :D
Zyra 6/6 100% win rate srdcovka na mid .Zatiaľ som mal tu česť stretnúť na mide morgana,gragas,zigs,lux,kayle každý šiel s prehladom :) :smt059

V poslednej dobe hrávam dosť často Gragasa mid, a zyru som stretol tiež pár krát. Jej problém je že síce má hrozne silnú lajnu ktorú ak niesi fakt retard tak vyhráš. Problém nastáva v lategame, kde ju vačšina miderov outscale. Taký gragas bude schopný v lategame zničiť enemy carry jednudýchým E-Q-R popr. aj menej, to isté aj Ziggs. Zyre tento burst potenciál chýba, čo si myslím že nieje najlepšie, hlavne v tejto meta, kde sa od midlanera očákáva že bude deletovať enemy carry.

Ale samozrejme v low elo to môže fungovať, tam sa enemy vzdajú a začnú flejmovať hneď ako prehrajú lajnu ..
->slavo<-
Addict
Addict

Keď si držím dostatočný range tak nemám problém s nikým, ale máš pravdu.Napríklad včera som vyhral aj proti fizzovy ,keď do mňa skočil + ultimou tak som ho vypol rootom + r takže je to o skille,je to ťažké,ale tak čo by som čakal od supporta :) Pokiaľ mam pri sebe dobrého adc tak je to super . Len nie vždy mam šťastie na good adc v mojom teame :é Hlavne výhoda tohoto championa je v tých plantoch, ktoré si veľa hráčov v prvý moment nevšimne :P
A hlavne sa snažím nechodiť sám hlavne v late by to bola najväčšia chyba keďže mam extrémne malo hp a ultima dava dosť pekný dmg zyra je veľmi podceňovaná či už v early, alebo late . Keď sa raz dostanem do vyšších priečok ako silver tak ju rozhodne budem pickovat hlavne v team-fighte dokáže zázraky a ne jednu hru sme vyhrali v ďaka zyre. 8)
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

dneska zacina lunar a mozte ziskat 4 nove ikony staci ak zahrate s 1 friendom 2x aram 2x twisted treeline a raz sam 5v5 + je hlasovanie pre kazdy region, kde su na vyber 3 dalsie ikony a podla hlasovanie dostane kazdy region jednu

Kód: Vybrať všetko

http://www.surrenderat20.net/2014/01/the-lunar-revel-is-here.html#more
AbySko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa AbySko »

Viete niekto zohnať timer hack alebo ako sa to volá do jungle kde vidno kedy sa spavne red, blue, baron, dragon atď... Ďakujem :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

http://www.najlacnejsisport.sk/stopky-c-60_200.html tuto to mas za pomerne dobre ceny. :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Inak, v Číne je to normálne legálne a ten tool sa volá lolbox .. tam to používajú všetci a celkovo to posúva hru na vyššiu úroveň, takisto to ukazuje CD summoners a ulti tvojich spoluhráčov, tak ako v spectate mode ..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Tak od cinanov by som to necakal, som myslel ze vsetci aziati su o level vyssie nez ostatni a ze take pi*ov*** nepotrebuju. :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

DEVZYO1G napísal:Inak, v Číne je to normálne legálne a ten tool sa volá lolbox .. tam to používajú všetci a celkovo to posúva hru na vyššiu úroveň, takisto to ukazuje CD summoners a ulti tvojich spoluhráčov, tak ako v spectate mode ..
Vacsiu blbost som v tejto teme uz dlho nevidel.
DEVZYO1G
Addict
Addict

they allow something called lolbox: this allows teamspeak for everyone on your team that have it, zoom out(can zoom to the point your screen shows the 2nd brush next to dragon pit when you stand in the middle of midlane, doesn't remove fog of war but can see more if it's warded up), buff and ult timer notification( on minimap shows the timer left for each buff, shows ult timer next to player portrait), self skin changer (use any skin but only you can see it, great for trying skins in game before you buy)

slovo "legalne" mozno nieje najidealnejsie, ale ja som to pochopil tak ze to tam pouziva vacsina hracov a nieje to take odsudzovane ako tu ... skôr taký getleman's agreement ..

zdroj
lekoklatik
VIP
VIP

DEVZYO1G napísal:Inak, v Číne je to normálne legálne a ten tool sa volá lolbox .. tam to používajú všetci a celkovo to posúva hru na vyššiu úroveň, takisto to ukazuje CD summoners a ulti tvojich spoluhráčov, tak ako v spectate mode ..
Vyznacil som ti pri ktorej casti tvojho prispevku mi rozum zastava.
DEVZYO1G
Addict
Addict

podla mna informacia o cooldowne spellov tvojich spoluhráčov otvára vela nových možností ...
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

http://www.lolbox.com/ , moze clovek dostat za to ban? Neskusal som to radsej, ale uz ked sa to tu riesi
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

To máš potom ako WH v csku :P zato budú banány :oops:
->slavo<-
Addict
Addict

S nejakým programom by ma tá hra absolútne nebavila je to užitočne o tom nie je pochýb, ale nie je to súčasť hry nepouživaju to všetci, tak prečo sa zvýhodňovať?
Načo sú potom v hre wardy,trinkety,vision itemy atd.. :) Využitie by som videl tak pre hráčov, kde je 0 teamwork, kde nikto nič nesleduje :D a zabíja si len minionov :smt059
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jedina uzitocna vec z toho je ten jungle timer, ten sa v LoLku pouziva uz davno, avsak podla mna je dost onicom ze je len poloautomaticky, cize si to tam musim naklikat sam...a s tym sa mi nechce kaslat, dragon, baron, svoje buffy si viem ustriehnut aj bez toho...kebyze mi to automaticky ukazuje respawn enemy buffov aj ked sme ich nevideli vdaka fog of war, tak to by uz bol pravy cheating ako spominane WH v CSku...ale takto ako to funguje...to za cheating nepokladam, napriek tomu to aj tak nepouzivam...
lekoklatik
VIP
VIP

:D :D :D

a takto nejak ak nie aj horsie vyzerali hry na tom gokuho ucte.

Tak mi nehovorte ze sa neviete dostat z bronze.
Prehrat par hier, okej. Ale za celu SEZONU sa nedostat z Bronze?
Vyserte sa radsej na to ;)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

lol ved to ani nieje mozne aby bol niekto v bronze a hovoril,ze mu to kazi team :D
Napísať odpoveď