League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som prave vyhral taku hru, ze som plakal od smiechu ako nadavala enemy nidale na moju lb ze som strasna lama a neviem co a ked ma chasovali a ja som sa flashol a oni aj napriek tomu huntili moj clone, tak som si myslel ze som v bronze :D :D :D (som silver 5) ah :D

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2014, 9:13)
A v neposlednom rade, znovu guide pre QQ hracov aj v tejto teme.
Tieto veci fakt funguju.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... _this_out/
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

zase moja chyba že sme prehrali?
Prílohy
kdesomzrobilchybu.PNG
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

japaja napísal:zase moja chyba že sme prehrali?
preco si pickujes garena pre pana ?? to je uplne useless hrdina .. v late nepotaha ..pickuj si nieco s cim dokazes vyhrat hru ..
a ta farma ... Máária :shock:
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

A ten build. :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

japaja napísal:zase moja chyba že sme prehrali?
No povedal by som ze ste to dokakali vsetci. :lol:
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

aha takže garen useless a inač hral som raz za aaroxa jungle 270farma a vieš čo? nevyhrali sme... snad mi enchces povedat ze farma to vyhraje
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nikto netvrdi ze farma ako taka nieco vyhra. Nejake poleno moze mat aj 500 farmu a mu to nepomoze ked nevie hrat... Kazdopadne zavisi aj to ci tu 270 farmu si mal po 30 minutovom alebo 60 minutovom zapase.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

japaja napísal:aha takže garen useless a inač hral som raz za aaroxa jungle 270farma a vieš čo? nevyhrali sme... snad mi enchces povedat ze farma to vyhraje
40 farmy je tak 1 kill v prepocte na goldy ... to ja len tak ..
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

japaja napísal:aha takže garen useless a inač hral som raz za aaroxa jungle 270farma a vieš čo? nevyhrali sme... snad mi enchces povedat ze farma to vyhraje

v enemy teame mali tak 130 CS. tj.kebyze si ja zapnem top lane riven napr a dam len 300 CS v 30 min,tak mam ovela lepsie iteami ako ty.Dalsia vec je ,ze tiamant (a potom si chcel stavat asi hydru) na garena? wtf? rovnako na mide hrat ziggsa,gragasa a podobne OP shity na tomto ele je viac nez easy.Hry sa tam natahaju do latu ,pretoze hraci nevedia co robia,cize 40 min 400 CS a GG.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

28/3 ashe .... jax 1/15 :lol: bot: malphite vs alistar ... čo myslíš? A tie itemy čo si staval na garena :D Ale neviem čo sa čuduješ toto je normálne dnes som mal v teame tiež malphite ako support a radšej leavol hru v 15 minute a to som v promotion silver 5->4 inač tiež ako support uhral veľké kulové mid: lee sin 1/9 vs gragas.top: Nunu 1/10 vs volibear . V cca 20 min. Nunu šiel reštartovať router :twisted: Bežne hrávam v poslednej dobe 4vs5 :) a vôbec ma už nič neprekvapuje :)
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

najradsej mam ked si bronze a silver hrac pickne riven, leesina, LB etc a nevie nic - nevie farmit, nevie dat combo iba feeduje a ked im povies nech to uz nehra nech ide afk tak ti este vynada ...
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

faethia napísal:dneska zacina lunar a mozte ziskat 4 nove ikony staci ak zahrate s 1 friendom 2x aram 2x twisted treeline a raz sam 5v5 + je hlasovanie pre kazdy region, kde su na vyber 3 dalsie ikony a podla hlasovanie dostane kazdy region jednu

Kód: Vybrať všetko

http://www.surrenderat20.net/2014/01/the-lunar-revel-is-here.html#more

Btw odohral som vsetky tie zapasy a nedostal som ziadne nove ikony. Tak nvm kde som spravil chybu...
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

Meken napísal:

Btw odohral som vsetky tie zapasy a nedostal som ziadne nove ikony. Tak nvm kde som spravil chybu...

musis to odhrat aspon z 1 friendom - 2x aram, 2x TT alebo Dominion, 1 hru musis vyhrat sam normalne 5v5 a aj tam mas napisane ze ti to tam daju do 3 dni po skonceni eventu

How do I earn the summoner icon rewards?
There are four icons to earn during Lunar Revel:
- The Year of the Horse Icon: To earn this icon, you must play and win a game in a matchmade queue. Custom games do not count, but you do not have to play with friends to earn the Year of the Horse Icon. Games against AI or “bot” opponents will not count.
- Icon of Lunar Goddess Diana: To earn this icon, you must enter a matchmade queue (not a custom game) with at least one friend and finish two games on Twisted Treeline or the Crystal Scar (Dominion game-mode). Games against AI or “bot” opponents will not count.
- Icon of Dragonblade Riven: To earn this icon, you must enter a matchmade queue (not a custom game) with at least one friend and finish two games on Howling Abyss.
- Icon of Warring Kingdoms Tryndamere: To earn this icon, you must enter a matchmade queue (not a custom game) with at least one friend and finish two games on Summoner’s Rift. Games against AI or “bot” opponents will not count.
When do I get the rewards?
You should get your icons no later than three (3) days after the event ends. If you did not receive the rewards after three (3) days, please let us know.
->slavo<-
Addict
Addict

faethia napísal:najradsej mam ked si bronze a silver hrac pickne riven, leesina, LB etc a nevie nic - nevie farmit, nevie dat combo iba feeduje a ked im povies nech to uz nehra nech ide afk tak ti este vynada ...
Ešte som nemal šťastie na dobrého lee sina v mojom teame už je to pravidlom,že keď mam v teame lee sina tak je ta hra lost :D
Ale zasa naopak keď je lee sin v enemy teame tak hra neskutočne dobre toto je nejaký začarovaný kruh :) S betarikom keď hrávame duo tak sa nám to stava dosť často.
Odporúčam hrať sejuani+leona keď hodíte dobre ultimu tak skoro každý tf win :) Aoe stun dokáže narobiť veľké problémy 8)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

aha takže garen useless no tak mi povecte čo na MID BOT TOP JUNGLE hrať ake postavy ktore su OP v bronz divizie
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

japaja napísal:aha takže garen useless no tak mi povecte čo na MID BOT TOP JUNGLE hrať ake postavy ktore su OP v bronz divizie

hlavne prosim ta nehravaj hned ranked ked nejaku postavu neovladas ... daj si normalky... proti botom .. nauc sa ju .. a potom hraj rankedy ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

japaja napísal:aha takže garen useless no tak mi povecte čo na MID BOT TOP JUNGLE hrať ake postavy ktore su OP v bronz divizie
precitaj si to co sem linkol leko, ak nevies.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

nikde neni garen :|

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2014, 17:57)
takže mal som farmiť a nechať ich hrať 4v5 ? veď to by bolo skor skončene...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

vsak,ale este v lane phase ,ked mas pushnute pod enemy vezou,tak mas vela casu dat roam hocikde. a urobit vyhody pre svoj team.precitaj si nejake navody ako sa zlepsit v lolku to ti pomoze.Ked si v bronze IV,tak asi vacsinu veci robis zle.
->slavo<-
Addict
Addict

Za garena určite hraj keď ta to baví, ale skus si pozrieť nejaký návod pred tým ako začneš za neho hrať
http://www.mobafire.com/league-of-legen ... S3&author=
Aké itemy stavať, ako bojovať proti rôznym postavám atd..
Napísať odpoveď