No áno, už som si nato zvykol z minulej sezony.
Ale aj odvykol, z novej
Od začiatku novej sezony som chytal serioznych ľudí, max 1 čo bol vedľa , ale snažil sa.
Čím som šiel vyššie, tým menej sa mi to stávalo a teraz toto, práve ked som v sérii 2x po sebe, tak to ma dostalo
Ono mne pride akoby to ten matchmaking obmienal po vlnach. Aspon mne sa stava ze mavam vlnu dobrych teamov a potom zas vlnu zlych teamov. Ale to asi nebude tak, pochybujem ze maju taky premakany matchmaking co by zohladnoval aj performance jednotlivych hracov
To je preto ,lebo ked sa nad tym zamyslis,tak vzdy musi niekto prehrat linku.CI uz tvoj alebo enemy.Druha vec je ako sa s tym clovek vysporiada,niekto proste nevie hrat so skore 0/1 a bude kapat dalej.
Hlavne preto sa najlepsie pre diamond hracov tahaju low elo hry hlavne z jungle,mid,adc.Urcite sa pytate ,ze preco adc? Je to velmi jednoduche.Ludia v nizkom ele nedokazu solidne zahrat Adc a zaujat spravnu poziciu pri tf.Cize rovnako mozte byt sebelepsi jungler,ale pokial mate mantaka adc,tak to proste nepotahate ani s 19/1 lee sinom.Tj tolko hier co som prehral s takym score.V season 4 sa mi prave osvedcilo na silver/gold elo. Support > adc >jungle > mid > top.Kde prave naopak v diamonde to uz je Jungle > mid > top>adc > bot.
ak si kupim ip boost kolko ip mi to prida po hre ? samozrejme viem ze sa to neda presne urcite ale ak mi to bez boostu pridava 75 tak s nim by to bolo kolko ? alebo je to presne stanovena ciastka ako first win (150ip) ? diky
MajklGardian napísal:ak si kupim ip boost kolko ip mi to prida po hre ? samozrejme viem ze sa to neda presne urcite ale ak mi to bez boostu pridava 75 tak s nim by to bolo kolko ? alebo je to presne stanovena ciastka ako first win (150ip) ? diky
je to podobne ako first win of the day IP...ale zalezi aj od typu hry a dlzky hry...pricom ten IP boost sa neda pozastavit ani vypnut, takze 20minutove hry s botmi hrat neodporucam...cize v najlepsom pripade za 50minutovu ranked hru by si dostal
+-100 (normalne body) a +- 150 (FWotD) a +- 150 IP boost = niekde okolo 400 IP
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2014, 1:43)
Hotwire napísal:Ono mne pride akoby to ten matchmaking obmienal po vlnach. Aspon mne sa stava ze mavam vlnu dobrych teamov a potom zas vlnu zlych teamov. Ale to asi nebude tak, pochybujem ze maju taky premakany matchmaking co by zohladnoval aj performance jednotlivych hracov
to je tym aky je den a kolko je hodin ci su prazdniny a tak cez Vianoce nehratelne...
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2014, 8:04)
A stare ale novo otitulkovane video.
Bronze players, a dost to sedi ked tak po internete citam ako su vsetci na chybe, iba ti ktori pisu nie
fuj nadhera,konecne video s jaxom.Hrozne pekne spravene a dufam,ze bude nieco viac! MOzno aj nejaky film/serial? a to druhe video no WAAT ? dlho som sa tak nezasmial. I should be chalenger ^^
prave som postupil do platiny...aj napriek tomu, ze vdaka RIOTu mi to vykoplo na niekolko minut 2 spoluhracov (mid, top)
a enemy teamu iba jedneho...tak sme to uhrali, lebo hrali fakt zle a ten ich jeden DC, ked sa vratil, vedel iba vyplakavat... http://www.lolking.net/summoner/euw/42950312#profile
paci sa mi to, proste je to to iste akurat top hraju dvaja... zatial som videl top hravat tanky plus dalsie APcko... Asi aj najlepsia volba.. A teamfighty iny bordel
Meken napísal:paci sa mi to, proste je to to iste akurat top hraju dvaja... zatial som videl top hravat tanky plus dalsie APcko... Asi aj najlepsia volba.. A teamfighty iny bordel
tj, teraz čo som hral proti nam kata-mid lux s gragasom top ezreal s vladimirom bot, vi jungle to ked nahadzaly full ulty kto tam bol či tank s 4K hp alebo hocikto IK, ale vyhrali sme ;D
Skúšal tu niekto PBE ? Mám len otázku na login. Budem môcť použiť login z EUW ?(ešte mi to sťahuje dáta tak netuším jak to bude )
Edit:tak registrácia do bety je uzavretá takže nič s toho nebude škoda
ja som si uzil all for one ci ako sa to volalo.To bola pecka furt som to mastil. 1VS 1 som si dal par hier a prestalo ma to bavit.A 6vs 6 som este nehral,ale kamarati na to celkom pi*********.