Tak máme tu blížiaci si sa nerf
Doran's Shield
100 Health --> 80 Health
10 HP/5 --> 5 HP/5
Boots of Mobility
Base Movement Speed 45 --> 25
Enhanced Movement Speed 105 --> 105
1000 Total Gold Cost --> 800 Total Gold Cost
atd...
lekoklatik napísal:Chalani ked budem na pc tak vam spocitam ako dlho sa vam darilo a par uzivatelov tejto temy si "oddychlo" a kedy ste zas spadli do toho vaseho nekonecneho pribehu: "mozem si ruky zodrat ale vsetci v mojom teame su feederi". Ja sa ospravedlnujem za toto moje nekonecne calm down atd. ale skuste sa nad tym povzniest a (zas a znovu) hladat chyby u vas. Ja som napriklad prehral promo a potom asi dalsich 7hier po sebe (kukni moj west lolking) a aj na priek tomu ze moji spoluhraci boli lamy a enemy tym mali fakerovu rivenu ci darienovho munda alebo edwardovho tresha, mohol som to potiahnut ale hral som zle. A bol som nasraty aa davaj dalsie hryCalm the fuck down
Vela z vas sa riadne zlepsilo co citam tuto temu a potiahlo sa dobry kus hore tak tu kur*a neplacte ze sa to neda! Prave teraz sa to da, silver, gold. Kukajte na toho smrada kevyna. uz ma plat na weste aj estehra tam kde aj my ostatne lamy a predsa ide a neplace (teda aspon nie tu) ked prehra promo do platiny.
ah
Toto trocha rozvin, ako vies ze su uplni supaci a este nejake goldiky ti daju? Teda ak to je take zjavne tak asi uz ich klatite a maju po 0/4 a potom vam vela goldov za kill teda nedaju.sharky-no napísal:vela krat som uz s kamaratom prestali slahat do veze, lebo sme si povedali, ze sak su uplni supaci a este nejake tie goldiky nam daju. nikdy to nebolo zle rozhodnutie, pretoze si nepamatam ze by sme to lutovali.. proste ked dole jasne dominujeme tak sa nafarmime na heroch a nie na veziale tak vela zalezi aj od celkovej situacie v hre.
Vyhral som 9x v rade tak som si myslel, že budem mať aspoň firstpickLukasqoO napísal:A co je na tom ?
Dede napísal: Vyhral som 9x v rade tak som si myslel, že budem mať aspoň firstpick
Upgradnutý trinked, to máš každú chvíľu wardu. ... 5-4wardy.Dede napísal:Nemá ti v čom chýbať oraclo keďže hráči silver/gold možno aj plat nekupuju wardy iba supp a sem tam jungler. Ostatok iba trinkety...
A isto to je zmenene? Mne pride ze to nezmenili pretoze s kamosom ked hrame duo tak nas dava tak ako predtym, vacsinou ako dva posledne picky alebo tak ze ten s vyssim mmr je first pick a ten s tym nizsim je last pick. Takze ja zatial vobec nebadam zmenu.kevyn68 napísal:
Teraz to funguje tak,ze je to nahodne kto bude firstpick.Uz nieje firstpick ten co ma najvacsi mmr.Co je v podstate pic****.Pretoze niekto s najnizsim mmr z teamu dostane first pick a moze pickovat mid bez toho aby mu ostatni do toho kecali.I ked v podstate predtym to bolo lepsie.Lebo logicky,kto ma najvyssi mmr =je tam vacsia pravdepodobnost,ze svoju main linku zahra dobre.