League of Legends
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
hej, ak to napisete naraz tak je mozne ze tebe ukaze ze si napisal ty a jemu ze on, kvoli latencii.
(ale tak pick order > all)
Ok vďaka, ale ja som ešte, len 18 a pick order v hre určite neplatí
.
-
Hotwire
Addict
Spoluhraci z teba mali iste radost. 
Minule som na rankede samozrejme postaval 2x IE a Hydru. v 26 minute aby bolo jasno. Ale to uz bola vyhrata hra tak som si mohol dovolit blbnut.
Funguje na EUW este nejaky hojko team? Pripadne hrava niekto v SK / CZ teame na EUW?
Nový mod je 6v6. Idem akúrat otestovať.
-
MP4-27
Guru wannabe
aha co som si nainstaloval
Zdarec.
Seriozne predavam učet Lolboss11. Učet/emailova adresa, + old prihlasovacie udaje, ktore riot vyžaduje.
20 skinov:
http://www.elophant.com/league-of-legen ... 5145/skins
full basic runy AD/AP/Armor pene/AP pene/Armor/MR/MR per lvl
52championov
a ta divizia, silver IV, no ak by chcel niekto tento učet, no vadila by mu divizia, dokažem to za par dni dať tak, povedzme gold III.
Cena dohodou, no min. tych 20€
Seriozne predavam učet Lolboss11. Učet/emailova adresa, + old prihlasovacie udaje, ktore riot vyžaduje.
20 skinov:
http://www.elophant.com/league-of-legen ... 5145/skins
full basic runy AD/AP/Armor pene/AP pene/Armor/MR/MR per lvl
52championov
a ta divizia, silver IV, no ak by chcel niekto tento učet, no vadila by mu divizia, dokažem to za par dni dať tak, povedzme gold III.
Cena dohodou, no min. tych 20€
Troska som po dlhej dobe zacal hravat rankedy , ale ako predtym banda retardov.. hral som teraz 3 hry po sebe 4vs5... Aspon keby ten retardovany RIOT nestrhaval za prehru -20 bodov, ked od zaciatku hrame 4vs5... Co je co za kktina?! pi*e, iba nervy som si spravil pred mestom..
Podľa čoho idú tie smradlavé lvly, bo pozriem na iného hráča má 25 výhier lvl 21, ja 130 výhier lvl 24. Už to hrám v podstate iba nasilu, aby som mohol hrať konečne ranked.
hraj 3v3 proti botom, jedna hra sa dá vyhrať za 5 minut presne, myslim ze na youtube su aj tutorialy ako rychlo expit
Ok dík, len toto je snáď ešte horšie jak to normálne na levelovať a nemám dvoch čo by mi s tým pomohli. A dohovoriť sa vždy s novými spoluhráčmi sa nedá.
Ako dal som to aj tak do 10 minút, ale dalo mi to 37 EXP
.
Ako dal som to aj tak do 10 minút, ale dalo mi to 37 EXP
-
MP4-27
Guru wannabe
kazdy druhu hru je v hre nejaky cheater 
-
Hotwire
Addict
Mozes tuto myslienku aj trocha viac rozviest?MP4-27 napísal:kazdy druhu hru je v hre nejaky cheater
Sakra ako funguje ten leave buster..
Tak dnes som leavol hru proti botom lebo mi blbo net a v tom mail ze ban na 3 dni. Dúfam že majú ten systém aspoň nejako ošetrený keď vypadne internet alebo elektrina.
Tak dnes som leavol hru proti botom lebo mi blbo net a v tom mail ze ban na 3 dni. Dúfam že majú ten systém aspoň nejako ošetrený keď vypadne internet alebo elektrina.
-
->slavo<-
Addict
nehral si čírou náhodou s hráčmi ? 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Komu sa nechce levelovat alebo chce mat smurf ucet
Predam lol ucet na EUNE. Nehral som na nom uz niekolko rokov. Je tam par skinov, par run, 30championov
cena 4€, platba cez paypal
Predam lol ucet na EUNE. Nehral som na nom uz niekolko rokov. Je tam par skinov, par run, 30championov
cena 4€, platba cez paypal
Slavo.. No hral som s hráčmi ale proti botom to ako kvôli čomu ten ban co nebodaj prehrali alebo prečo sakra ten ban to som ich nechal iba chudákov 4 proti botom juuj no katastrofa.
No co už snáď nedostanem ban za leave ktorý ale nespôsobim zámerne. Inak da sa nejako resetnut táto moja štatistika leavov?
No co už snáď nedostanem ban za leave ktorý ale nespôsobim zámerne. Inak da sa nejako resetnut táto moja štatistika leavov?