Dost divna otazka, nemyslis? Si predstavujes, ze si kazdy moze resetnut svoje bany, leave, alebo zablokovanie chatu? Snivajte snami:)dasti555 napísal:Inak da sa nejako resetnut táto moja štatistika leavov?
League of Legends
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
-
MP4-27
Guru wannabe
1 hit za full HP moze byt?Hotwire napísal: Mozes tuto myslienku aj trocha viac rozviest?
Ja som hral naposledy ranked, kde nam ezreala daval nejakym cheatom, bugom IK.. volako divne svietil, bzucal ako kkt a nemohol si ho zabit z blizka, iba z dialky ak si stihol... vyuzival daky bug asi alebo mal cheat, ale to hadam nie.
-
->slavo<-
Addict
bzučal?
nebol to náhodou AP ezreal ? Keď som za neho jeden čas hral nebol problém dat hocikoho za 2 sec dolu
keď to hráč vie hrať za AP je to mrte OP .
Predpokladám , že to svetlo bolo asi z Lich Bane /Trinity Force
Predpokladám , že to svetlo bolo asi z Lich Bane /Trinity Force
Ved zase nehram to mesiac ani rok... Bol to jasny bug alebo cheat.. Pod pojmom "bzučal" som myslel , ze spamoval jedno kuzlo okolo seba a zabil vsetkych co pri nom stali, viac menej IK. (mozno daky bugnuty item)
Vtedy sme vyhravali dost vysoko.. ich ezreal bol last pick na top a pickol si toho eza.. Viac menej troll. Vacsinu casu bol afk, nebolo ho ani vidno.. a zrazu zacal hrat a rozdaval IK.. Bolo to ocividne, reportoval ho cely nas team aj enemy...
Vtedy sme vyhravali dost vysoko.. ich ezreal bol last pick na top a pickol si toho eza.. Viac menej troll. Vacsinu casu bol afk, nebolo ho ani vidno.. a zrazu zacal hrat a rozdaval IK.. Bolo to ocividne, reportoval ho cely nas team aj enemy...
-
Hotwire
Addict
Hm no nevedel som ze v lolku je mozne takto regulerne cheatovat, aspon teda doteraz som sa s tym nestretol. Maximalne raz jeden enemy pouzival drophack, ale to sa moc za cheat povazovat neda.MP4-27 napísal: 1 hit za full HP moze byt?
-
Yos
Professional
Davnejsie bol bugnuty BOTRK, ktory jeho pouzitim daval instakilly. Neviem ci to uz fixli, ale tusim, ze uz ano.
Yos, no moze byt , jeden spoluhrac nieco take pisal... Bolo to uz mozno tyzden - max dva dozadu
-
->slavo<-
Addict
Ako sa vám pozdávajú nove zmeny?
Edit:Práve som dohral Teambuilder a veľmi sa mi to páči.Hlavne fighty o barona a draka nadobudli
nový rozmer
Patch notes 4.20
http://leaguecraft.com/discussions/1096 ... otes.xhtml
Je to celkom zaujímavé, aj keď trocha som nepobral to, že keď môj tím zabil 3 krát draka, tak sme dostali nejaký speed buff, neviem presné hodnoty ale bolo to veľmi rapídne. A taktiež sa mi zdá jungle nejaká hardcore, aj keď som možno neprišiel ešte ako na to, kde začať hlavne.
Skôr som myslel ze ci po nejakom čase ci sa obnoví späť a ak by som dostal ban tak zase iba na 1 deň.Yos napísal: Dost divna otazka, nemyslis? Si predstavujes, ze si kazdy moze resetnut svoje bany, leave, alebo zablokovanie chatu? Snivajte snami:)
-
Yos
Professional
Tusim na zaciatku kazdej novej sezony resetovali, ale stym, ze historiu tvojho trollovania si pamata. Neviem ale teraz po novom, ako sprisnili tieto bany. Jedno viem ale isto. Permaban ti nezrusia, ani keby si im zaplatil. Kamarat to skusal, ked uz 2 roky pise stale do RIOTU, aby mu z milosti vratili jeho acc 
Hh A za čo dostal pernaban?
-
Yos
Professional
Strasne flamil, kazdu hru. Nehra vobec zle, ale ked ma v teame nejakeho trolla, tak nema zabrany mu strasne nalozit. Predtym dostal 3-4 bany na par dni, az nakoniec dostal perma. Z trucu si vytvoril acc s nazvom GasPL, ktory mu o tyzden tiez zabanovali, pre nevhodne meno 
-
MP4-27
Guru wannabe
ok Master a Nunu je OP v kombinacii s dobrou volbou jungle itemu
trosku balancu by nezaskodilo
ako main jungler naozaj neznasam, ked kazdu jednu sezonu 2-3krat prerobia jungle itemy a celu junglu...clovek si ako tak zvykne, vyskusa si buildy s roznymi championmi a teraz mozem ist zase uplne od znovu...RIOT hovoril, ze chcu vacsiu diverzitu junglerov a celej hratelnosti a spraviu taku brutalnu junglu, kde polovica junglerov ma problem farmit a gankovat aj v mid game, lebo junglovanie trva 100rokov a obludy im zoberu polovicu zivota?! sa na to mozem vysrat, zacnem hravat za ADC, ti sa nezmenili od prvej sezony...
-
vonjose
Expert
Ten prvý buff za draka sa mi zdá pomerne silný. A očividne nie som jediný, nakoľko sa mi stalo že spoluhráč išiel AFK len preto že sme prehrali fight o prvého draka, jeho slová: "gg, no chance now". 
To mi RIOT robí naschvál ..
Tak chcem si zahrať po bane a že bugsplat .. a nejde mi pripojiť do hry .. už na to nemám nervy začnem hrať minecraft a budem bez problému a banu .. ako vážne
chcem si zahrať a nejaký error tak možem zas čakať týždeň na unban
EDIT: 1,4GB mi chýba o.O prečo mi to ten launcher nenapísal pred vstupom do hry ...
Tak chcem si zahrať po bane a že bugsplat .. a nejde mi pripojiť do hry .. už na to nemám nervy začnem hrať minecraft a budem bez problému a banu .. ako vážne
chcem si zahrať a nejaký error tak možem zas čakať týždeň na unban
EDIT: 1,4GB mi chýba o.O prečo mi to ten launcher nenapísal pred vstupom do hry ...
Ešte nám ani poriadne nevyšla Kalista a Rito už ohlásil príchod nového hrdinu, konkrétne Junglera.. Čo poviete na jedného alebo druhého? 
Ja som videl zatial sameho captaka za kalistu.. ked bol so mnou, tak sme prehrali alebo ak bol proti mne, tak sme vyhrali.