League of Legends
Re: League of Legends
o nič nejde ,, zaujímave že to večne hovoria ty čo to kazia ( Vubec bych se nedivil keby si bol zrovna jeden z tých diamantov čo si myslia že automatiky uhrajú aj aram a všetkým to tam kazia pretože hrajú z blbými itemami a stratégiou ako keby boli na lajne 2 on 2 .... )
Aspoň keby si si v tom screenshote tak pekne nevyselektoval fyzické poškodenie ktoré máš najvyššie. Uvedomuješ si vôbec, že championi ako Anivia alebo Karma sú AP championi? Alebo si len chcel ukázať, že ty si tam bol best a za prehru môžu ostatní..? LOLTáto hra ma dneska hrozne vytočila .... nikto nebol afk a proste oni si nevedeli poradiť zo základnými situáciami ... ako evidentne ten systém 30 lvl a dosť ma velké medzery ..
Ako ja hrávam len aram, ale co za lidi tam občas chodí ... ( najlepšie jak tam prídu diamant dostanu neprdel a divia sa prečo ...)
Ešte furt sa rozdávajú. Len to ide pomaly.Rozdávali sa dnes tie mystery gifty alebo si robil iba srandu.
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pre zaujimavosť ano som jeden z nich a po toľkých hier som si uvedomil, že je zbytočne nad tým ragovať... Bol som aj ja taký dakedy no skončilo sa to tým že to k ničomu nevedie. A nemám potrebu nejako trolliť itemy keď hrám sám iba na odreagovanie, som premade s kamarátmi je to ine.Axelik.m napísal:o nič nejde ,, zaujímave že to večne hovoria ty čo to kazia ( Vubec bych se nedivil keby si bol zrovna jeden z tých diamantov čo si myslia že automatiky uhrajú aj aram a všetkým to tam kazia pretože hrajú z blbými itemami a stratégiou ako keby boli na lajne 2 on 2 .... )
čaute
dávnejšie som si nahrával LoL cez program (už si neviem spomenúť na názov). Program vytváral súbor ktorý nebol pohľad len na moju obrazovku ale mohol som počas prehrávania behať po mape a vybrať si situáciu ktorú som potom cez fraps nahral. Dúfam že som to napísal zrozumiteľne.
Existuje teraz nejaká rozumná možnosť ako nahrávať LoL, podobná hore uvedenej?
dik
dávnejšie som si nahrával LoL cez program (už si neviem spomenúť na názov). Program vytváral súbor ktorý nebol pohľad len na moju obrazovku ale mohol som počas prehrávania behať po mape a vybrať si situáciu ktorú som potom cez fraps nahral. Dúfam že som to napísal zrozumiteľne.
Existuje teraz nejaká rozumná možnosť ako nahrávať LoL, podobná hore uvedenej?
dik
-
Dede
Medium Star
Lol recorder ak som správne pochopil čo chceš.
-
Yos
Professional
Veľmi spoľahlivý, nenáročný program na zaznamenávanie replayov je Baron replays https://ahri.tw/en/Download/
-
->slavo<-
Addict
Keď má niekto grafickú kartu od Nvidia tak za zmienku stoji aj Shadowplay nahráva veľmi slušne a bez sebemenšej straty výkonu(žiaden pokles FPS). LoLreplay je celkom good, ale veľakrát boli problémy zo spätnou kompatibilitou záznamov zo starších verzii hry(záznamy nešli prehrávať)
diky.. zajtra povyskusam 
co su to tie gifty zac len som to odklikol ze to niekde v menu bude,neviem to ale najst.
-
Dede
Medium Star
Mystery gift si mohol dostať za dobre správanie rito rozdávalo. A klasický vieš iba kúpiť niekomu ale sa mi zdá že bude až po patchi že si budeš môcť aj sam neviem kedy to bude rito nič nepísal ešte.
co ake rito?na yt to uz padlo dalsiemu takze je to uz jedno.da sa to pozriet v menu
-
Dede
Medium Star
rito je zosmiešnenie riot... ale fakt neviem čo myslíš... v menu si vieš pozrieť čo dostaneš v purchases a tam máš gifty
Trocha neskoro píšem, ale 11.1. som dostal mystery gift. Oznámilo mi to po prihlásení:
Mam pocit ze si idem pre titul najlepsieho bronzoveho hraca. Dropol som z plat 5 do gold 5. V novej sezone zatial 0/2, dve pekne prehry. Uz zacinam mat dost na haku cely ten system.
-
Yos
Professional
A Mystery Gifty sa rozdávali za to, keď si nemal chat restriction, alebo ban.PsychoS: Mi hovor. Včera zapnem prvý tohto sezónny ranked a hneď troll ako vyšitý. Prvá minúta v hre sa je*** pod turret a je vystarané. Surr at 20 doslova a do sekundy
Ja som mal chat restriction na 50 hier a predsa som dostal gift 
Ja som bol gold 4, teraz som silver 4, kvôli trolom, noobom a pár krát som to aj ja pokazil
. Z toho silveru, ale netuším či sa dostanem, ten gold mal oveľa vyššiu úroveň, menej afkerov, menej trolov.
Neviete ináč prečo nemám strieborný rámček pri loadingu?
Neviete ináč prečo nemám strieborný rámček pri loadingu?
-
MP4-27
Guru wannabe
ja tiez
kvoli Poliakom..to je tak blbucky narod s prepacenim
SoloQ je tazka vec na tych low ELO
hrali sme 3v3 ranked team
3W
2L