zdravim, rozmyslam nad kupou notebooku.
rozhodujem medzi 13" modelmi Lenovo a Appple.
na co mi je notebook:
- web, media, chat (icq, skype, ...)
- programovanie (C++, C#, ...)
viem ze sa na macbooku da nainstalovat normalne win7 cez bootcamp a robit tam tak nie je problem.
zaujima ma vas nazor na vydrz (dolezite koli skole), vykon a kvalitu spracovania a uzivatelske skusenosti. Vaha tiez hra ulohu no 100-200g hore dolu nie.
dik
EDIT 13.10.2009
Prosim napiste vyhody a nevyhody co vidite pri tom co ste vybrali, dakujem
Lenovo X301 vs. MacBook Pro
tak to by som asi bral mac, uz len koli tomu OS a celkovo vymozenostiam ktore tento notebook ponuka (spominany multitouch, vydrz baterie alebo tiez magsafe)
ak mas moznost zajst do iStyle kosice alebo do premium resellera v Poluse (BA) tak rozhodne tam chod a aspon si ho vyskusaj pred kupou, hlavne sa oboznam v com sa lisi od Winu(hadam bude mat predajca dostatok informacii a trpezlivosti), mozes byt totiz dost neprijemne prekvapeny po zakupeni
ak mas moznost zajst do iStyle kosice alebo do premium resellera v Poluse (BA) tak rozhodne tam chod a aspon si ho vyskusaj pred kupou, hlavne sa oboznam v com sa lisi od Winu(hadam bude mat predajca dostatok informacii a trpezlivosti), mozes byt totiz dost neprijemne prekvapeny po zakupeni
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ten multitouch je tiez fajna peetchovina. Namiesto pokliku prstom po touchpade treba cely touch vzdy stlacat a cvaka to a ide tuho. Blud na ntu. Scrolovanie stranok je treba dvoma prstami, pritom na normalnom stroji staci vzdy jeden. Vyhodu to ma akurat pri zoomovani obrazkov, aj to len v urcitom programe, co je 3 prstami a este jeden blud s plochou, kde treba 4 prsty. Inak nic dobre. Klavesnica otrasna, vzhlad subtilny.
Na ficury, co to ma s prostredim vie aj win7 s pluginom alebo linux so slusnym prostredim v zaklade a este to vie lepsie a rychlejsie.
Na ficury, co to ma s prostredim vie aj win7 s pluginom alebo linux so slusnym prostredim v zaklade a este to vie lepsie a rychlejsie.