Let balonom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Let balonom

Príspevok od používateľa k6 »

Letel uz niekto z vas? Ako sa k tomu dostal, resp. s akou spolocnostou? Oplati sa do toho vrazit peniaze? Pripada mi to sice drahsie, ale ako darcek by to mohlo byt fajn.
Curuj
Addict
Addict

Re: Let balonom

Príspevok od používateľa Curuj »

akurát pred týždňom som mal možnosť letieť, ale musel som byť v práci. mama totiž dala poukaz otcovi k 50ke ako darček, mal som ísť tiež :D ale pochvalovali si to, určite by som do toho šiel. na koniec je ešte nejaký krst, alebo pasovanie za nejakého absolventa, dostaneš aj certifikát.
odporúčam, viac info na vyžiadanie :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pred 2 tyzdnami bol dedko, co dostal k 70-ke, bolo to okolo 120 euro, tiez bol aj krsteny a dostal vzduchoplavecke meno a certifikat
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Letela som nedávno, bolo to super. Darovala som to ako darček priateľovi a aby neletel sám, tak som kúpila letenku aj sebe :) Balóny sú rôzne, môžeš si objednať súkromný let pre dve osoby + pilot, alebo môžeš letieť balónom pre 4-8 ľudí. Ja som išla tým najväčším, čo majú, kde nás bolo myslím 12 alebo 16. Na "palube" podávali šampanské, komentár ku krajine a technickým záležitostiam okolo balóna a letu. Na záver nás pokrstili - dostali sme meno podľa miesta, na ktorom sme pristali. Poliali nám vlasy šampusom, podpálili ich, votreli do nich trochu hliny a pofúkali - akože krst vodou, ohňom, zemou a vzduchom :) Dostali sme hneď na mieste certifikát.
Mám aj priamy kontakt na jednu známu, čo lety predáva, ak by si mal záujem. Okrem nejakých malých, sú na Slovensku myslím len 2 väčšie spoločnosti, ktoré lety zabezpečujú.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Nedávno som to zisťoval a príliš ma to neoslovilo. Cena za 45min letu bola riadne prestrelená, navyše si nevyberieš, kam poletíš a ešte majú prirážku, ak Ťa zafúkne pridaleko a budú musieť pre Teba a balón poslať auto a neúčtujú si za to zrovna málo...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Náš let trval okolo hodiny. Jasné, že nevieš, kde pristaneš, ale odvoz späť nám nenaúčtovali. Dokonca sme kvôli slabému vetru menili aj miesto odletu a tiež nás bezplatne autami prepravili na iné miesto.
Cena nie je najnižšia, ale podobné zážitky sa pohybujú v takýchto cenách, takže pohoda.
Napísať odpoveď