Let balonom
Let balonom
Letel uz niekto z vas? Ako sa k tomu dostal, resp. s akou spolocnostou? Oplati sa do toho vrazit peniaze? Pripada mi to sice drahsie, ale ako darcek by to mohlo byt fajn.
Re: Let balonom
akurát pred týždňom som mal možnosť letieť, ale musel som byť v práci. mama totiž dala poukaz otcovi k 50ke ako darček, mal som ísť tiež
ale pochvalovali si to, určite by som do toho šiel. na koniec je ešte nejaký krst, alebo pasovanie za nejakého absolventa, dostaneš aj certifikát.
odporúčam, viac info na vyžiadanie
odporúčam, viac info na vyžiadanie
pred 2 tyzdnami bol dedko, co dostal k 70-ke, bolo to okolo 120 euro, tiez bol aj krsteny a dostal vzduchoplavecke meno a certifikat
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Letela som nedávno, bolo to super. Darovala som to ako darček priateľovi a aby neletel sám, tak som kúpila letenku aj sebe
Balóny sú rôzne, môžeš si objednať súkromný let pre dve osoby + pilot, alebo môžeš letieť balónom pre 4-8 ľudí. Ja som išla tým najväčším, čo majú, kde nás bolo myslím 12 alebo 16. Na "palube" podávali šampanské, komentár ku krajine a technickým záležitostiam okolo balóna a letu. Na záver nás pokrstili - dostali sme meno podľa miesta, na ktorom sme pristali. Poliali nám vlasy šampusom, podpálili ich, votreli do nich trochu hliny a pofúkali - akože krst vodou, ohňom, zemou a vzduchom
Dostali sme hneď na mieste certifikát.
Mám aj priamy kontakt na jednu známu, čo lety predáva, ak by si mal záujem. Okrem nejakých malých, sú na Slovensku myslím len 2 väčšie spoločnosti, ktoré lety zabezpečujú.
Mám aj priamy kontakt na jednu známu, čo lety predáva, ak by si mal záujem. Okrem nejakých malých, sú na Slovensku myslím len 2 väčšie spoločnosti, ktoré lety zabezpečujú.
-
Kibo
Hardcore addict
Nedávno som to zisťoval a príliš ma to neoslovilo. Cena za 45min letu bola riadne prestrelená, navyše si nevyberieš, kam poletíš a ešte majú prirážku, ak Ťa zafúkne pridaleko a budú musieť pre Teba a balón poslať auto a neúčtujú si za to zrovna málo...
-
zuzkazuzka
VIP
Náš let trval okolo hodiny. Jasné, že nevieš, kde pristaneš, ale odvoz späť nám nenaúčtovali. Dokonca sme kvôli slabému vetru menili aj miesto odletu a tiež nás bezplatne autami prepravili na iné miesto.
Cena nie je najnižšia, ale podobné zážitky sa pohybujú v takýchto cenách, takže pohoda.
Cena nie je najnižšia, ale podobné zážitky sa pohybujú v takýchto cenách, takže pohoda.