Let lietadlom
Re: Let lietadlom
Ma niekto skusenost v aktualnej sezone ako dlho trva cakanie na check-in batozinu po prilete na BA letisko?
Nemáte niekto skúsenosť s tým, ako prísne zvykne Ryanair kontrolovať rozmer tých malých batohov, ktoré sa majú umiestniť pod sedadlo?
Oficiálny rozmer mi ukazuje 40*25*20 cm, ale tak úzky batoh doma ani nemám. Uniká mi pointa, načo niečo také vôbec ponúkajú, keďže je to rozmer malej dámskej kabelky.
Oficiálny rozmer mi ukazuje 40*25*20 cm, ale tak úzky batoh doma ani nemám. Uniká mi pointa, načo niečo také vôbec ponúkajú, keďže je to rozmer malej dámskej kabelky.
teraz sme leteli ryanairom a nic nekontrolovali. este sme pozerali na niektore tie batohy co ludia mali so sebou ze tie na 100% nemozu vyhovoval tym rozmerom.
Lebo beznu prirucnu batozinu maju za priplatok.
zalezi od letiska, clena personalu a zaplnenosti letu, obcas to hrotia, obcas nie
mna sa pytala na checkine nech jej ukazem batoh iba okom pozrela
inak ano je to divny rozmer ale v napr. v larabags to kupis maju presne take aj take mini-kufriky aj batohy a celkom sa do toho zmesti (oblecenie na par dni np.).
inak ano je to divny rozmer ale v napr. v larabags to kupis maju presne take aj take mini-kufriky aj batohy a celkom sa do toho zmesti (oblecenie na par dni np.).
Ďakujem za reakcie.
Bežný príručný palubný kufor do 10 kg tam mám priplatený.
Ak som to správne pochopil, tak ten batoh nezvyknú merať (ak to bude len taký klasický "výletný" rozmer a nie nejaký veľký turistický 80 l) a ak sa mi ho podarí natisnúť pod sedadlo, tak by nemal byť problém.
Samozrejme ak by veľmi chceli, tak to asi môžu riešiť, ale asi to risknem.
Bežný príručný palubný kufor do 10 kg tam mám priplatený.
Ak som to správne pochopil, tak ten batoh nezvyknú merať (ak to bude len taký klasický "výletný" rozmer a nie nejaký veľký turistický 80 l) a ak sa mi ho podarí natisnúť pod sedadlo, tak by nemal byť problém.
Samozrejme ak by veľmi chceli, tak to asi môžu riešiť, ale asi to risknem.
Ake krajiny zvyknu mat lacnejsie letenky oproti tym zo Zapadneho sveta? Snad kazda reklama na VPN uvadza lepsie ceny, no ja som si testoval Nord priamo na weboch leteckych spolocnosti a ceny ostavali rovnake, ake ked som ich nasiel bez VPN.
Este k tym rozmerom ryanair, maju na letisku pri kutiku s balenim batoziny take kontrone stojany, kde sa da skontrolovat rozmer, ale ano nekontroluju to nejak striktne, mali sme so sebou batoh co bol iba pod sedadlo a bol neforemny a prekracoval rozmer mozno aj o 10cm a preslo to.
Aj korbaciky presli bez problemov
Horsie to bolo naspet, v Bulharsku maju moc dolezitych uradnikov a tak nas z kontroli leteniek poslali zasa na checkin prirucnej batoziny, kde sme v zastupe rodin s malymi detmi cakali vyse tristvrte hodiny kym nam vytlacia ich qr kody, lebo pani s citackou to nechcelo naskenovat. Potom uz len kontrola batoziny a tam to zasa nepreslo, lebo si mysleli, ze pasujem nejake drogy alebo co(holt kvetinac s jasminom asi nie je bezna vec v batozine).
Aj korbaciky presli bez problemov
Horsie to bolo naspet, v Bulharsku maju moc dolezitych uradnikov a tak nas z kontroli leteniek poslali zasa na checkin prirucnej batoziny, kde sme v zastupe rodin s malymi detmi cakali vyse tristvrte hodiny kym nam vytlacia ich qr kody, lebo pani s citackou to nechcelo naskenovat. Potom uz len kontrola batoziny a tam to zasa nepreslo, lebo si mysleli, ze pasujem nejake drogy alebo co(holt kvetinac s jasminom asi nie je bezna vec v batozine).
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja bezpecne si do podpalubnej batoziny zobrat penu na holenie?
Aká má do 100ml tak môžeš do príručnej, ak viac tak do podpalubia. Ja som mal v podpalubnej kozmetiku v plechovkách a nikto sa nesťažoval.
Skôr si myslím, že sa bojí toho, že pri manipulácii s kufrom strelí..
Nemas lepsie ju kupit na letisku alebo v cielovej destinacii? Tak castokrat predavaju aj take male 50 ci 100mg/ml, ako ustne vody, tak aj sampony, zubne pasty a tak.
-
harrison314
Hardcore addict
Hej presne na to som myslel.JCM01 napísal: 29 sep 2023, 11:54 Skôr si myslím, že sa bojí toho, že pri manipulácii s kufrom strelí..
myslim ze pokial ju das niekde medzi oblecenie kde nebude mat sancu narazat o nieco tvrde tak by to nemal byt problem.
čaute, zaujal ma cenou tento spiatočný let Budapešť - NY, ale všimol som si dĺžku prestupu cestou tam v Zurichu iba 40 minút, to sa dá stihnúť ? navyše je tam poznámka, že let často mešká viac ako 30 min
Ak je to na 1 letenke, čo v tomto prípade je, tak sa o teba musia postarať
Takže ta pošlú iným letom alebo s medzipristanim navyše
Takže ta pošlú iným letom alebo s medzipristanim navyše
-
harrison314
Hardcore addict
Nakoniec som to vyriesil tak, ze som v drogerii objavil gel na holenie a ten je v tube.aacid napísal: 30 sep 2023, 20:28 myslim ze pokial ju das niekde medzi oblecenie kde nebude mat sancu narazat o nieco tvrde tak by to nemal byt problem.
To co pise beardie je pravda, aj ked mam obavy, ze ci je to na jednej letenke, pretoze to je screen z Google Flights, hoci oba lety su cez Swiss. Avsak moze sa stat to co opisuje beardie a ak nestihne, tak ponuknu dalsim letom. Len co ak dalsi let s volnym miestom pojde o 8 hodin neskor? Prijemne cakanie.
Existuje niečo také, že let je vysielaný obrazovo naživo na internete?
Myslím zábery priamo z lietadla. Pri tom počte letov predsa dačo musí byť.