LET´S DANCE - STEP UP
LET´S DANCE - STEP UP
ahojte chcem zistit kto videl tento film ...ci sa mu pacil....co si o tom filme myslite.... Ja som na tomto filme bola a podla mna je to najlepsi tanecny film aky som videla.... velmi sa mi pacil..a dala by som aj pokracovanie tohto filmu... bolo to nieco nove zaujimave... Tento film bol pre mna Jednotka...

Chystam sa ten film pozriet len kvoli tomu, ze sa podla niekolkych ludi v mojom okoli na teepka podobam... teda omyl- on sa udajne podoba na mna, kua. Hned jak mi to zadreli, vygooglil som si ho a skoro som dostal infarkt... ja, krasavec najvacsi (brat s rezervou!) a niekto ide zo mna robit sladku buznu?! Udajne vo filme vyzera inak ako na fotkach... som teda zvedavy ako. JJ, viem, znie to divne... raz mozno pochopite. Idem to stiahnut... Adieu

hh tak to ak vyzeras ako ten chalan klobuk dole...A ak aj tancujes ako on..tak mozme ist spolu zatancovat..Lol....hh...ale fakt ten film je bomba....Tomasito napísal:Chystam sa ten film pozriet len kvoli tomu, ze sa podla niekolkych ludi v mojom okoli na teepka podobam... teda omyl- on sa udajne podoba na mna, kua. Hned jak mi to zadreli, vygooglil som si ho a skoro som dostal infarkt... ja, krasavec najvacsi (brat s rezervou!) a niekto ide zo mna robit sladku buznu?! Udajne vo filme vyzera inak ako na fotkach... som teda zvedavy ako. JJ, viem, znie to divne... raz mozno pochopite. Idem to stiahnut... Adieu
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som na to isla preto, lebo kamoska je dost sialena do tancovania. Ocakavala som obycajnu sladku americku hovadinu, na pozadi ktorej sa bude tancovat. Ale musim povedat, ze som bola velmi milo prekvapena, lebo film bol uuuuuplne super!!!! Super tanec, super hudba a dej sa tiez nevyvijal az tak americky. Odporucam vsetkym.
tak ta kamoska zblaznena do tanca, som jazuzkazuzka napísal:Ja som na to isla preto, lebo kamoska je dost sialena do tancovania. Ocakavala som obycajnu sladku americku hovadinu, na pozadi ktorej sa bude tancovat. Ale musim povedat, ze som bola velmi milo prekvapena, lebo film bol uuuuuplne super!!!! Super tanec, super hudba a dej sa tiez nevyvijal az tak americky. Odporucam vsetkym.
no hej, Honey bol nenormalny film...ak by som ja mala porovnat, asi lepsi ako Step up...sirmisoturbo napísal:Hm, toto som este nevidel, ako pisal p4ra Honey bol uzasny, idem to stiahnut a potom napisem. Dufam ze ma to nesklame.