LET´S DANCE - STEP UP

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pacil sa Vam film Lets Dance ?

Hlasovanie ukončené 10 nov 2006, 21:04

Ano velmi
8
31%
Nie nepacil sa mi
3
12%
Nevidel/a som
15
58%

Celkom hlasov: 26

Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

LET´S DANCE - STEP UP

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ahojte chcem zistit kto videl tento film ...ci sa mu pacil....co si o tom filme myslite.... Ja som na tomto filme bola a podla mna je to najlepsi tanecny film aky som videla.... velmi sa mi pacil..a dala by som aj pokracovanie tohto filmu... bolo to nieco nove zaujimave... Tento film bol pre mna Jednotka... :D :!:
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Chystam sa ten film pozriet len kvoli tomu, ze sa podla niekolkych ludi v mojom okoli na teepka podobam... teda omyl- on sa udajne podoba na mna, kua. Hned jak mi to zadreli, vygooglil som si ho a skoro som dostal infarkt... ja, krasavec najvacsi (brat s rezervou!) a niekto ide zo mna robit sladku buznu?! Udajne vo filme vyzera inak ako na fotkach... som teda zvedavy ako. JJ, viem, znie to divne... raz mozno pochopite. Idem to stiahnut... Adieu

:aasmile13:
MončiqIII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MončiqIII »

Ten film bol the best... fakt. V tejto dobe pre mna asi najlepsi :-P a ten chalan tiez nebol spatny :D a mohli dat pokracovanie... pravda
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

prave som prisiel z kina kde hrali tento film :) fakt super film
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito: LOL, tak potom povedz meno postavy, nech si ta viem predstavit. :)

K teme: Film som este nevidel, ale vsetci to chvalia. Tak dufam, ze sa mi to coskoro dostavi do ruk, kedze kino akosi nestiham v poslednej dobe.
dan154
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dan154 »

asi najlepsi film ktory som v poslednej dobe videl... a aj dievcata tam boli pekne :P
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Tomasito napísal:Chystam sa ten film pozriet len kvoli tomu, ze sa podla niekolkych ludi v mojom okoli na teepka podobam... teda omyl- on sa udajne podoba na mna, kua. Hned jak mi to zadreli, vygooglil som si ho a skoro som dostal infarkt... ja, krasavec najvacsi (brat s rezervou!) a niekto ide zo mna robit sladku buznu?! Udajne vo filme vyzera inak ako na fotkach... som teda zvedavy ako. JJ, viem, znie to divne... raz mozno pochopite. Idem to stiahnut... Adieu

:aasmile13:
hh tak to ak vyzeras ako ten chalan klobuk dole...A ak aj tancujes ako on..tak mozme ist spolu zatancovat..Lol....hh...ale fakt ten film je bomba.... :aasmile29:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

p4ra napísal:Tomasito: LOL, tak potom povedz meno postavy, nech si ta viem predstavit. :)

K teme: Film som este nevidel, ale vsetci to chvalia. Tak dufam, ze sa mi to coskoro dostavi do ruk, kedze kino akosi nestiham v poslednej dobe.
lutovat nebudes fakt...jeden z najlepsich tanecnych filmou... :lock:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja som na to isla preto, lebo kamoska je dost sialena do tancovania. Ocakavala som obycajnu sladku americku hovadinu, na pozadi ktorej sa bude tancovat. Ale musim povedat, ze som bola velmi milo prekvapena, lebo film bol uuuuuplne super!!!! Super tanec, super hudba a dej sa tiez nevyvijal az tak americky. Odporucam vsetkym.
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

zuzkazuzka napísal:Ja som na to isla preto, lebo kamoska je dost sialena do tancovania. Ocakavala som obycajnu sladku americku hovadinu, na pozadi ktorej sa bude tancovat. Ale musim povedat, ze som bola velmi milo prekvapena, lebo film bol uuuuuplne super!!!! Super tanec, super hudba a dej sa tiez nevyvijal az tak americky. Odporucam vsetkym.
tak ta kamoska zblaznena do tanca, som ja :)) podla mna to bol super film, v ktorom zaujimavo spojili dva tanecne styly...aj hudba k nemu je super, takze podla mna sa to oplati vidiet...minimalne pre tych, ktori lubia tanec...(jediny rusivy element v tom filme bol, ze ta baba tam chodila tak trochu divne oblecena.. :P ) by the way - dvd vychadza 19.decembra - musim mat! :)))
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Prave som dopozeral ten film. Ze by bol bez chyby sa o nom neda povedat, no ma viac + ako -. V celku sa mi paci.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

film celkom v pohode... ale naj na filme hudba..a tanec... :)
tancovať tak by nebolo odveci... :D
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Tento film je u nas v MI sucastou predvolebnej kampane :D Riaditel jedenho gymnazia kandiduje na primatora a kampan si robi na michalovskych gymnaziach... Vsetci maturanti starsi ako 18 rokov (volici) z MI od neho dostali zadarmo listok do kina na tento film :lol:
Pôda akademická, pôda apolitická.
:roll:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

hm,m dobry film xixi ... som bol na tom v kine ... xi sme s partiou trosku popijali tak sa mi to zdalo fajn xi
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Prave som to dopozeral. A nerozumiem, co sa ludom na tom tolko paci? Ked uz si mam vybrat nejaky tanecny film, tak to bude urcite Honey, ako toto.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Hm, toto som este nevidel, ako pisal p4ra Honey bol uzasny, idem to stiahnut a potom napisem. Dufam ze ma to nesklame.
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

sirmisoturbo napísal:Hm, toto som este nevidel, ako pisal p4ra Honey bol uzasny, idem to stiahnut a potom napisem. Dufam ze ma to nesklame.
no hej, Honey bol nenormalny film...ak by som ja mala porovnat, asi lepsi ako Step up...:) ale obidva su super, do Step up pridali aj iny tanecny styl ako hip hop, tak je to trochu o niecom inom...z tanecnych filmov sa mne napr pacil aj Center stage...tam sa prezentuje moderny balet...no a potom este film You got served...nenormalna vec pre hip hop-erov :)) tanec, hudba, proste uzasny film :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

You Got Served? w000t? Akoze o tom neviem? Idem stahovat. Diki! :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

tak pozrel som si ten step up, nebolo to zle ale v principe uplne klasicka hollywoodska schema.
ta hlavna herecka je docela pekna, takze sa aspon bolo naco pozerat:)
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

p4ra napísal:You Got Served? w000t? Akoze o tom neviem? Idem stahovat. Diki! :)
no nemas zac, daj potom vediet, ako sa ti pacil, bo podla mna je to brutus film..nenormalna music a fantasticky tam tancuju :)
Napísať odpoveď