Zdar ľudia.
Mám dosť veľký problém. Root-ol som si phone, všetko bolo v poriadku, kým som nechcel vymazať nejaké defaultné aplikácie, čo som aj spravil ale náhodou som vymazal aj niečo dôležité, čiže mi začal blbnúť. Tak som chcel resetnúť všetko cez nastavenia, nepomohlo. Potom som resetol celý phone cez hard reset (zvuk+menu+on/off gombík). Skúšal som to 2krát na 2hý krát som resetol úplne všetko čo som tam našiel (čo som asi fakt nemal) a teraz mi ho už nejde ani zapnúť, proste zastane pri obrázku LG a nič. Preto by som potreboval nejak nahodiť starý android, alebo aj aktuálny, ktorý som tam mal (2.3.6) bez zapnutia telefónu.
Budem vďačný za každú radu a pomoc. Nemúsite ma poučovať, že som to robiť nemal už je pozde a aj to ľutujem.
LG Optimus L3 (E400) problém
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: LG Optimus L3 (E400) problém
nahrat novy FW/ROM ide aj doma
ale musis telefon zapnut do EMERGENCY modu (ak to nedokazes tak to doma uz neopravis)
tu mas anglicky navod (potrebne veci si najdi cez GOOGLE)
1. install lg driver
2. download kdz flasher tool
3. download rom, see XDA forum
4. press power button + volume up ,see message (emergency mode)
5. connect phone to pc and open kdz flasher
6. setting kdz: type : 3gqt , phonemode : emergency ,kdzfile: v10D.00.kdz
7. press launch software update
8. wait : message finish!
ale musis telefon zapnut do EMERGENCY modu (ak to nedokazes tak to doma uz neopravis)
tu mas anglicky navod (potrebne veci si najdi cez GOOGLE)
1. install lg driver
2. download kdz flasher tool
3. download rom, see XDA forum
4. press power button + volume up ,see message (emergency mode)
5. connect phone to pc and open kdz flasher
6. setting kdz: type : 3gqt , phonemode : emergency ,kdzfile: v10D.00.kdz
7. press launch software update
8. wait : message finish!
Re: LG Optimus L3 (E400) problém
tak teda ďakujem veľmi pekne sa mi to horko ťažko podarilo rozbehať, síce to robilo nejaké problémy, ale zdá sa že všetko funguje ako má. ešte raz ďakujem!