A kto hovori ze aj chelsea hra oslinovo, by som praveze povedal ze jak manchester tak chelsea hraju uplne rovnako.Schelmy napísal:o nic uz neslo, penalta bola aj tak, uplne stacila zlta karta..
Muffi, kali: Lebo Chelsea hra uplne oslnivy futbal..
To preto lebo chelsea hrala tak ako v prvom zapase a to tak ze eliminovala hru, a preukazovala neochotu hrat futbal. Tie ich vylozene sance pramenili bud z chyb obrany Barcelony, najma na Tourem bolo naozaj vidiet ze je zaloznik a nie obranca, alebo na verim boha nakopnutych lopt dopredu.steven666 napísal:emám slov ja to nechápem, Chelsea celý zápas mala vyloženejšie šance a hneď z prvej vážnejšej šance dá Barca gól. A čo predvádzal rozhodca - no comment...
Preco Chelsea sa nepustila do otvornej partie? Preco nehrali futbal? Preco vacsina ich akcii bola len nakopavane lopty? Preto lebo ti hraci tak hrat nevedia, takze im vobec nazazlievam tu ich obrannu taktiku lebo hrali to co vedia. Ale zase mna ako divaka taka hra vobec nezaujima a radsej sa budem divat na kusky Messiho a Iniesty.
Futbal dnes hralo iba jedno muzstvo a myslim si ze Barcelona postupila uplne zasluzene a to nie len z tohoto zapasu ale v celkovo v celej sezone podava najlepsie vykony (100 golov v la lige je toho dokazom).
K rozhodcovi. Vylucenie Abidala bolo neopravnene, rovnako sa mala piskat aj ruka Piqueho a tiez sa mi zdal ze tam bol jeden faul v sestnastke na Anelku. Ale zase v prvom zapase mal byt vyluceny Ballack a 11m sa mala kopat po faule na Henryho takze zvalovanie vinu na rozhodcu je dost zufale.
Myslim si ze je celkom namieste opisat suvislosti v danom zapase a co do znancnej mieri vplyvalo na vykon oboch muzstiev, a koniec koncov je to tu diskusne forum takze je celkom normalne ze sa o takychto veciach bavime, chapem ze to ide mimo tvojho chapania ale ak by sme vsetci mali diskutovat tym tvojim spsobom postovania smajlikov tak neviem aky zmysel by to tu vobec malo.saq.utd napísal:a koho to ako zaujima?