Liga majstrov

O športe...
plusminus
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Liga majstrov

Príspevok od používateľa plusminus »

vsetci 4rozhodcovia sprvili chybu ked abidal chytil van persieho pod krkom a nedostal za to kartu.. van persie neudrzal nervy a dostal zltu..
tu druhu zltu dostal plnym pravom.. vyhovorka ze nepocul je u mna nepriechodna..

zas barca hrala o dost lepsie, no vytacali ma ked este aj v 5ke si sli prihravat ://
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Van Persieho vyjadrenie povazujem viacmenej za komicke, pretoze ohanat sa na velky stadion, vela divakov a hluk, tak to je dost neprofesionalne. Ako som pisal vyssie, som fanusik Arsenalo a rozhodne som fandil im, ale to co predviedol Van Persie, tak to sa v takychto zapasoch nerobi. Hrac, ktory hra od detstva futbal a je zvyknuty na rozhodcovsku pistalku, tak to registruje aj pri spracovani lopty alebo zakoncovani, vid. napriklad ofsajdove situacie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ty este dokedy budes pisat o Fabregasovi miesto van Persieho? Ty fanusik Arsenalu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

tu druhu zltu dostal plnym pravom.. vyhovorka ze nepocul je u mna nepriechodna..
Že u mňa.. :)

On to spracoval a hneď aj strieľal, čiže, kľudne to nemusel zaregistrovať.
Spirite
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Spirite »

Hughito- Odporucam pozriet este raz zaber medzi spracovanim a pisknutim mal asi tak 3s a cely cas sa pozeral smerom k ciarovemu, minimalne musel vidiet ze vlajocka je inde nez ma byt. Aspon podla mna
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak postup Spurs ma veľmi potešil :) Inak zápas nič moc, AC bolo lepšie no našťastie to nevydalo :P Ale na San Sire sa mi zdal trochu lepší futbal. Čakal som od AC väčší tlak na konci ale nejako im nevystačili sily.
hughito
Redeemer
Redeemer

"I could understand if there was four, five or six (seconds) in between, if you make a chip or something, I could understand, but this way, one second from his whistle to my shot is just a joke."

"He has been bad all evening, whistling against us. I don't know why he was here tonight. I tried to explain to him I didn't hear the whistle but he just said: 'second yellow card' -- unbelievable.

A porážka ACM ma mrzí, dnes to tam nechcelo padnúť, ale aspoň sa budeme môcť sústrediť na scudetto.
plusminus
King
King

AC ma mrzi o to viac ze oni sa snazili a spurs len betonovali :(
navyse, to bol posledny zapas z tiketu :) co uz..
hughito
Redeemer
Redeemer

Pre karmistu: tu ide o princíp, takéto karty sa dávajú, pokiaľ sa lopta fakt odohrá po 2-3 sekundách, v tomto prípade bolo od spracovania a vystrelenia tak 1 sekunda.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

ja som nikdy v zivote podobnu zltu kartu nevidel, nie to este aby bola druha v zapase a nasledovala cervena, vobec sa necudujem Wengerovi ze stratil nervy
plusminus
King
King

hughito : supol som ti karmu +2 na just tomu tvojmu karmistovi minusovemu..
Markus: za odkopnutie lopty sa zvacsa napomina, ale ked toho ma rozhodca plne zuby, ma plne pravo rozdavat zlte karty.. mal smolu ze jednu mal..
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

zapas som nevidel, videl som len inkriminovane video, ale nemal som pocit ze by toto bol na zltu, videl som ovela horsie pripady ktore neboli nijak riesene, nehovoriac ze to je ake zdrziavanie ked oni maju hned vedla branky postavene dalsie dve lopty?

bezne vidime ze sa zapiska hrac vezme loptu do ruky a hodi ju niekam dobludu, vidime ako sa niekolko hracov vystrieda na vhadzovani autu a podobne a nikdy som za to nevidel zltu, ved aj hraci Realu(Alonso a Ramos) sa museli kolko snazit aby im dal vtedy rozhodca zltu kartu, toto co urobil rozhodca bolo uplne odveci
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

markus napísal:ja som nikdy v zivote podobnu zltu kartu nevidel, nie to este aby bola druha v zapase a nasledovala cervena, vobec sa necudujem Wengerovi ze stratil nervy
tak ty si toho asi moc nenahral / nenapozeral, že?

inak nechápem načo sú bránkový rozhodcovia keď v zápase si V. Persie evidentne odkopol loptu za 16tkou Barcelony ale rozhodca ukázal na roh, čo chápem že nemusel vidieť ale čo robil ten bránkový nechápem :roll:

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2011, 19:56)
inak Arsenal sa zapísal do histórie :D http://ligamajstrov.sport7.sk/clanok/13 ... l-na-branu
matto204
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matto204 »

No, myslím, že Inter si pekne vydrel postup ďalej, aj keď by si to viac zaslúžili Mníchovčania. Inter z 3 striel na bránku strelil 3 góly, mali viac šťastia.

Manchester mal tiež trochu šťastia, hlavne v prvom polčase, keď mohli niekoľkokrát vyrovnať, ale výborne zahral Chicharito. Druhý polčas vcelku nudný, až na vlastný gól Wesa Browna, ktorý už aj predtým zakiksoval.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Bayern mal dat treti gol uz prvy polcas a bolo by asi vsetko inak. Prehajdakali tam riadne sance.
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

Myslim ze Bayern - Inter bol zatial najlepsi zapas LM tento rocnik, napatie, futbal hore dole, kopa sanci, kopa golov.
Bayern to mal jednoznacne rozhodnut uz skor, tie sance co nedali si mozu trhat vlasy, ved uz len ta lopta co sa interu kotulala na ciare :cry:
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Pozeral som ManU s Marseille dobre im horelo za pätami bolo na obidvoch stranách dosť nevyužitých šancí. Ten Bayern ma dosť prekvapil výsledok som čakal postup bez prekážok a takto to dopadlo. :(
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

los vypada celkom zaujimavo. real a barca sa pravdepodobne stretnu v semifinale. a skvely zapas bude Chelsea a Manchester.
takze finale, dufam, ze bude Real-Chelsea. ale myslim, ze bude Barca-ManUtd.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

jj podla mna dobry los, akurat barca by si zasluzila tazsieho supera aj ked sachtar dokaze potrapit barcu vsetko to budu dobre zapasy ! :)
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Ach prial som si Barca - ManU ale čo už tiež by som najviac chcel Real vs. Chelsea finále.
Napísať odpoveď