Liga majstrov

O športe...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Liga majstrov

Príspevok od používateľa nestik »

Tak zo stvrtfinale vyzera zaujimavo hlavne dvojica chelsea - manu, ostatne zapasy by som povedal ze maju jasnych favoritov iked nic nieje dopredu iste ale uvital by som semifinale real - barca :) real by mal moznost oplatit el classico
Styx#
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Styx# »

inu, ak by bolo semifinale barca - real, tak real by mal az 4 moznosti oplatit tu prehru, a to dokonca v ramci trocha viac ako 2 tyzdnov (17.4(liga), 20.4(pohar), 26.4(LM), 3.5(LM))
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Prasivy Crouch
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Neuveriteľné, čo sa deje v Miláne :) Pre mňa, ako nestranného fanúšika nádherná "podívaná" :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

prepol som pred 5tym golom. Neuveritelne co predvadza Inter. Obrana ako na dedine
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Hlupák Crouch si môže spytovať svedomie. Obidva fauly boli absolútne zbytočné. Real pekná hra, zaslúžená výhra. Ale mrzí ma, že tak, ako Barcelona proti Arsenalu, aj toto bolo len proti desiatim Londýnčanom :? Snáď si Tottenham aspoň v odvete zachráni česť, i keď v postup už neverím. Druhý zápas som nevidel.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vysledok v Reale potesil, vysledok v Milane sokoval :-o
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Zapas Realu som si dokonale uzil :licklips:

Ale netreba vysledok precenovat, navyse mam zmiesane pocity z pravdepodobnych 4 el classico v aprili
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Real som pozeral s priatelkou a jej otcom a bol to zaujimavy futbal, uz ked aj zena to potvrdi. :)

Z vysledku v Milane som VELMI sklamany. :(
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inter zase narobil ostudy.. :roll:

Inak dnes to Barca doma dá, ale na Ukrajine prehrajú a Chelsea-Manchester si neodvážim ani tipnúť.
Scorpion90
King
King

neviem preco vsade po nete citam ako ma Sachtor sancu a bla-bla :roll: .

Aj ked nie je vela ludi, kt. by sa porazke Barcy potesili viac ako ja, osobne si myslim ze Sachtar nebude mat narok. Mozno ak Barca doma vyhra 3-4:0, tak to na Ukrajine vypustia z dovodu el classica v Spanielskom pohari. Na Barcu plati styl Interu z minulej sezony, Sachtar ani nahodou nehra podobny futbal, prave naopak, v obrane ma diery, kt. Iniesta alebo Xavi kolmicami na Villu "zaplataju". Tipujem tak 3x :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

doma urcite barca vyhra. aj ked by som si asi netipol vysledok ako ty. vonku to ma na ukrajine tazke kazdy. ak sa nemylim tak este doma neprehrali a presne ako si spomenul, ak bude po domacom zapase rozhodnute, vonku sa moze stat cokolvek
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Scorpion90 napísal:neviem preco vsade po nete citam ako ma Sachtor sancu a bla-bla :roll: .

Aj ked nie je vela ludi, kt. by sa porazke Barcy potesili viac ako ja, osobne si myslim ze Sachtar nebude mat narok. Mozno ak Barca doma vyhra 3-4:0, tak to na Ukrajine vypustia z dovodu el classica v Spanielskom pohari. Na Barcu plati styl Interu z minulej sezony, Sachtar ani nahodou nehra podobny futbal, prave naopak, v obrane ma diery, kt. Iniesta alebo Xavi kolmicami na Villu "zaplataju". Tipujem tak 3x :)
tak ja si myslim, ze Sachtar prave ma sancu, a barca nevie velmi dobre hrat proti takym timom, ktore hraju styl podobny ich.
sachtar sa niekedy nazyva 2. barca. je to tim, kde je cca 6 brazilcanov v zaklade, a ti naozaj vedia hrat futbal.
i ked samozrejme moze to dopadnut aj velmi zle pre Sachtar, ale verim, ze ich potrapia.
a chelsea manchester. prajem si, aby postupila CFC, tak snad uhraju dobry vysledok dnes.
k vcerajsim zapasom, Real-Tottenham. bol to skvely zapas, real hral skvele, pekny futbal. jedine co sa mi moc nepacilo bol vykon Pepeho, mal par zlych odkopov, a zazmätkoval par krat. myslim, ze Mourinho by sa mal cez leto obzerat po stoperovi.
predsa, Pepe my velmi kolisave vykony, a robi velmi sproste fauly a aj kiksuje dost. Albiol a Garay, tak snad Garay bude dostavat viac sanci, lebo Albiol ma zatial moc nepresvedcil. Tento rok bola zachrana pre Real, ze kupili Carvalha. ale to uz som moc odbocil od temy :wink:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak dnes Manutd zasluzene !...prvy polcas boli jasne lepsi , druhy polcas Manutd viac defenzivnejsi ale sance boli o cosi lepsia druhy polcas bola Chelsea..na konci trochu kontroverzia, no kolko krat bol poskodeny aj Manutd pri penaltach co boli v prospech Chelsea a aj mnoho inych tymov by vedelo povedat...proste rozhodcovia niesu neomylny..a Chelsea gol dat nedokazala bodka...........UNITED :smt049

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2011, 23:00)
Inac ked to vezmem trosku ironicky z nadhladu tak je to vdaka kontroverznym rozhodnutiam Atkinson : Mallenco 1-1 :D ..tesim sa na odvetu a nech postupi lepsi !
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Scorpion90 napísal:neviem preco vsade po nete citam ako ma Sachtor sancu a bla-bla :roll: .

tak nakoniec si mal pravdu :aasmile1:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ajaj, Chelsea jasna penalta na konci zapasu, skoda, ze to nebolo odpiskane. Naopak karta pre Torresa mi prisla zvlastna, pretoze tam zrejme zakopol, ale zaujem z jeho strany o hru bol hned, takze som tej karte moc nepochopil.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

mali byt pomali aj 2 penalty na konci, ten Torres sice trocha zakopol ale ten hrac ho aj tak potlacil..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Torres sa tam zmietal v krcoch len aby daco bolo. Urcite to nebolo na penaltu a spravna zlta karta. Ten zakrok predtym urcite penaltovy bol, otazka kde stal rozhodca, tipujem, ze stal tak na pi*u, ze nic nevidel.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Je tam asistent, ktory mu moze pomoct, ale zrejme asistent od postrannej ciary nevidel najlepsie alebo sa bal zasiahnut.
Scorpion90
King
King

tak nakoniec si mal pravdu :aasmile1:
Radsej by som pravdu nemal :|

Ako dlhorocny a skalopevny fanusik Realu mam dost velke obavy z nadchadzajucich el clasico. Myslim ze aj celkom opodstatnene. Real hra presne stylom, kt. Barce vyhovuje - rozumej hrrr do utoku. Tuto zbran Barca eliminuje dlhym drzanim lopty, cim doslova ustve stredovu a utocnu formaciu Realu. Navyse psychicka odolnost Cristiana a spol. sa mi nezda prilis vysoka. A ked sa pozriem do obrany, tak mi vlasy stoja dupkom. Sergio Ramos je radsej vpredu ako vzadu, Pepe si nasiel zalubu v robeni kiksov, Arbeloa a Carvalho proti Xavimu, Iniestovi ci Messim nemaju narok. Iker Casillas z mojho pohladu tiez nie je extratrieda. Tym nemyslim, ze by bol zly ale "zazraky" sa od neho cakat nedaju. Zostava len dufat v majstrovstvo Mourinha..

Aj ked muzstva z G8 zasadne netipujem, ak budu vypisane value kurzy na vyhru a postup Barcy, HCP na Barcu a OVER 2,5 urcite to nalozim. V pripade prehry Realu dostanem urcite finacne "bolestne"
Napísať odpoveď