LightScribe vs. LabelFlash
LightScribe vs. LabelFlash
zaujimalo by ma ktora s tychto dvoch technologii (LightScribe a LabelFlash ) kreslenia obrazkov na cd alebo dvd disky je výhodnejsia? A zhruba kolko cd alebo dvd je schopna za svoju zivotnost ktora ta technologia vykreslit ?? thanks
-
Eagle60
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam doma lightscribe a som s tym maximalne spokojny.
Konecne medium s Label Flash som este nazivo nevidel, takze to neviem velmi porovnat, ale myslim, ze lightscribe je na tom lepsie (momentalne je viacej rozsirene).
Som zvedavy, kedy vyjde, a ci vobec vyjde farebny LS. Vraj na to nebude treba kupovat nove vypalovacie mechaniky, ale bude stacit aj upgrade firmware.
Som zvedavy, kedy vyjde, a ci vobec vyjde farebny LS. Vraj na to nebude treba kupovat nove vypalovacie mechaniky, ale bude stacit aj upgrade firmware.
Nekonečná určite nie je.. aj laser sa po určitej dobe (cca 10000hod používania?) vypáli..Masaker napísal:zivotnos to ma nekonecnu!!!
Sakra.. a ja som dnes kúpil 5ks Verbatim 16x DVD+R po 33Sk..Mr.Henky napísal:Média v súčastnosti stoja okolo 20-25 korún.
LabelFlash nie je len vysadou NECu. Mam Pioniera 111D, ktoreho som preflashol na 111L a dokaze aj Labelflash. Placky su vsak drahsie a mam dojem ze su len DVD.
Druhu smaziaren mam LG s Lightscribe a ta fachci castejsie. Lacnejsie media a zda sa mi to krajsie. Len keby to nebola LG. Posledne typy od LG stoja za h***o. Mozem to porovnat mam v poradi 4. HC20L a ta je ozaj shit. Pouzivam ju len na LS.
Druhu smaziaren mam LG s Lightscribe a ta fachci castejsie. Lacnejsie media a zda sa mi to krajsie. Len keby to nebola LG. Posledne typy od LG stoja za h***o. Mozem to porovnat mam v poradi 4. HC20L a ta je ozaj shit. Pouzivam ju len na LS.
Re: LightScribe vs. LabelFlash
mam LABELFLASH v peckovej vypalovacke v notebooku (samo od NECu).. vypalil som len jedno DVD do flashovej strany, ale do datovej vypalim vzdycky, ked ostane na DVD miesto,, pekne to vyzera, nemusim minat popisovackymaio_45 napísal:zaujimalo by ma ktora s tychto dvoch technologii (LightScribe a LabelFlash ) kreslenia obrazkov na cd alebo dvd disky je výhodnejsia? A zhruba kolko cd alebo dvd je schopna za svoju zivotnost ktora ta technologia vykreslit ?? thanks
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
no máme to čierne na bielom.. ide to opakovane prepisovať.. obrázok sa neposunie a zvýši sa kontrast.. mechanika si rozozná, kde je začiatok.. asi vďaka tým rôznym čiaročkám a kocočkám, ktoré sú na vnútornej strane média..
no máme to čierne na bielom.. ide to opakovane prepisovať.. obrázok sa neposunie a zvýši sa kontrast.. mechanika si rozozná, kde je začiatok.. asi vďaka tým rôznym čiaročkám a kocočkám, ktoré sú na vnútornej strane média..
-
Lord ANAKIN
Professional
- no momental ma doma dve machaniky a kazda zvlada jednu zo spominanych technologii jedna je LG a druha NEC na LS nebude problem zohnat media lebo tie som videl len neviem ako to je LF. A dalsia vec co ma trosku zklamala na LS co som uz skusal tak ze obrazok nevytvorilo az po okraj no mozno som spravil niekde chybu ja.