LightScribe vs. LabelFlash

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
maio_45
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

LightScribe vs. LabelFlash

Príspevok od používateľa maio_45 »

zaujimalo by ma ktora s tychto dvoch technologii (LightScribe a LabelFlash ) kreslenia obrazkov na cd alebo dvd disky je výhodnejsia? A zhruba kolko cd alebo dvd je schopna za svoju zivotnost ktora ta technologia vykreslit ?? thanks
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

podla mna lightscribe je lepsie, media nemas problem zohnat a vyzera to celkom pekne narozdiel od labelflash, ktora je vysadou NEC a medium som videl skutocne malokde...zivotnostou by som sa netrapil, sak ani data nevydrzia vecne :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja mam light scribe a pouzil som to raz ked som to chcel vyskusat!!!
ale ked som kupil napalovacku boli media este drahe a teraz nevim po kolko idu! a zivotnos to ma nekonecnu!!! ziadna napln tam nejde to len laser vypaluje!
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Média v súčastnosti stoja okolo 20-25 korún.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ja mam doma lightscribe a som s tym maximalne spokojny. :) Konecne medium s Label Flash som este nazivo nevidel, takze to neviem velmi porovnat, ale myslim, ze lightscribe je na tom lepsie (momentalne je viacej rozsirene).

Som zvedavy, kedy vyjde, a ci vobec vyjde farebny LS. Vraj na to nebude treba kupovat nove vypalovacie mechaniky, ale bude stacit aj upgrade firmware.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Masaker napísal:zivotnos to ma nekonecnu!!!
Nekonečná určite nie je.. aj laser sa po určitej dobe (cca 10000hod používania?) vypáli.. :D
Mr.Henky napísal:Média v súčastnosti stoja okolo 20-25 korún.
Sakra.. a ja som dnes kúpil 5ks Verbatim 16x DVD+R po 33Sk.. :roll: Minulý týždeň som si zaobstaral napaľovátko s LS, tak idem skúšať. :D
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

LabelFlash nie je len vysadou NECu. Mam Pioniera 111D, ktoreho som preflashol na 111L a dokaze aj Labelflash. Placky su vsak drahsie a mam dojem ze su len DVD.
Druhu smaziaren mam LG s Lightscribe a ta fachci castejsie. Lacnejsie media a zda sa mi to krajsie. Len keby to nebola LG. Posledne typy od LG stoja za h***o. Mozem to porovnat mam v poradi 4. HC20L a ta je ozaj shit. Pouzivam ju len na LS.
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: LightScribe vs. LabelFlash

Príspevok od používateľa vilko »

maio_45 napísal:zaujimalo by ma ktora s tychto dvoch technologii (LightScribe a LabelFlash ) kreslenia obrazkov na cd alebo dvd disky je výhodnejsia? A zhruba kolko cd alebo dvd je schopna za svoju zivotnost ktora ta technologia vykreslit ?? thanks
mam LABELFLASH v peckovej vypalovacke v notebooku (samo od NECu).. vypalil som len jedno DVD do flashovej strany, ale do datovej vypalim vzdycky, ked ostane na DVD miesto,, pekne to vyzera, nemusim minat popisovacky :D
:idea: neporovnajvajte vypaleny obrazok LS verzus LF, pokial ste ich vedla seba nevideli :idea:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ja som vcera kupil lightscribe napalovacku od LG kupil som si aj media a celkom sa mi to paci.LF som este na zivo nevidel ale podla obrazkov by som si vybral LS
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

nemohli by ste niekto hodit screenshoty vasich diskov, mam mechaniku BENQ,ale ten LS popis bol dost malo kontrastny,tak chcem vidietci mam shit mechaniku, alebo to ma kazdy take
brm
Darca
Darca

Myslím, že pre lepší kontrast treba procedúru LS zopakovať aj niekoľkokrát.. len neviem, či mechanika dokáže rozoznať, kde je spodok média a kde je vrch.. aby obrázok nebol pootočený.. :)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

pocusom o niecom takom,ze satoda viac krat zopakovat,ale neviem ci tim neposerem CD, ci bude vediet odkial ma zaca...toco si ty spominal.
Asikupim CD a vyskusam to.
brm
Darca
Darca

http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
no máme to čierne na bielom.. ide to opakovane prepisovať.. obrázok sa neposunie a zvýši sa kontrast.. mechanika si rozozná, kde je začiatok.. asi vďaka tým rôznym čiaročkám a kocočkám, ktoré sú na vnútornej strane média.. :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

urobte to tak ked chcete vrstvu prepalit.vytvorite obrazok date burn ako je ze ci chces kopiu das ze co aj viem 3krat najprv ti to vypali potom bude chciet dalsie dvdcko neotoc ho!tak ako ti ho vyplulo das ho tak aj spet.odporucam.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- no momental ma doma dve machaniky a kazda zvlada jednu zo spominanych technologii jedna je LG a druha NEC na LS nebude problem zohnat media lebo tie som videl len neviem ako to je LF. A dalsia vec co ma trosku zklamala na LS co som uz skusal tak ze obrazok nevytvorilo az po okraj no mozno som spravil niekde chybu ja. :?
Napísať odpoveď