Filipito napísal:nie ziadny neprisiel vsetko som mal pekne vipisane
No tak neviem.. Aj ja mam vsetko pekne vypisane (ale ten mail prisiel viacerim tak neviem) a od vtedy nic... tak dufam ze to uz poslu..
Filipito napísal:nie ziadny neprisiel vsetko som mal pekne vipisane
Tak dufam ze v tom maju len chaos a neze vobec ani neposlu....Wyktor napísal:Mne tiez prisiel mail ze si mam skontrolovat adresu, no potvrdzovaci mail ze poslali tricko mi takisto neprisiel. Maju v tom trochu chaos ale verim ze nam to tricko pride
btw. adresu mas v tvare CISLO NAZOV_ULICE , state SK a ako postal code cislo tvojej posty?
nie je to nejako skoro na dalsi Redeem?PitBull_4 napísal:asi bude v nedeľu
Nechápem ako si na to prišiel - to sú len tvoje priblblé spammerské dohady. LOCKERZ len dnes oznámia podmienky ďalšieho redeemu - o dátume nebolo ani reči, takže nabudúce si svoje domnienky nechaj pre sebadavidqo9295 napísal:ano v nedelu je reedem dalsii
Ty si retardovaný? Keď nevieš po anglicky tak sa zdrž komentárakutlo napísal:dnes je redemption!!!!
Only two more days til V-Day! We've got the the perfect card, the sweetest BG, and later today, the most romantic mix to get you in the mood for love (and Redemption!).
//davidqo: jasne, že jaOn the lockerz twitter page:
Lockerz @Kass93 The redemption is not on Friday, but we will have news and details posted on Friday!
mail o odoslani trika ti prist musi, lebo inak tricko nemas odoslane, otom som im aj pisal a tak mi odpovedali.UplenssGrapher napísal:Ahojte, dnes som sa stal Z-Listerom, pýtam sa teda ohladom toho trička. Mám mi prísť aj potvrdzovací mail o odoslaní? Ak áno, za kolko mi asi príde? A za ďalšie, s tým dvojnásobným zarábaním, to tiež bude fungovať automaticky? Vďaka.
hh.... to sa este nacakas... ja cakam uz 2 tyzdneUplenssGrapher napísal:Filipito: a môže existovať nejaký dôvod, prečo by ten mail prísť nemal? Čakám už asi 4 hodiny, adresu aj všetko mám strávne, dokonca som to dnes overoval. Vďaka.
ja som cakal 3 mesiaceUplenssGrapher napísal:Filipito: a môže existovať nejaký dôvod, prečo by ten mail prísť nemal? Čakám už asi 4 hodiny, adresu aj všetko mám strávne, dokonca som to dnes overoval. Vďaka.