LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

sa cudujem moderatorom, ze to tu este nelockli, kazdy den sem pozeram a kazdy den to iste, nejaky dement sa tu najde, co si nevie pozriet dve strany dozadu...kazdy den "dnes som sa stal z-listerom, kedy mi prijde tricko" alebo "za to tricko sa bude platit nieco?", sa zamyslite nad sebou uz a zacnite citat :roll:
Adrian91
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Adrian91 »

5 Najčastejších otázok

1. Čo znamená Z-Lister a ako sa ním môžem stať?
Z-Listerom sa môžete stať iba vtedy, ak pozvete 20 ľudí a tí sa registrujú. Ak sa stanete Z-Listerom, pošlú Vám ZADARMO Tričko Lockerz, a za každú činnosť budete mať dvojnásobok bodov. Čiže za dennú otázku namiesto 2PTZ dostanete 4PTZ, taktiež aj za dennú návštevu stránky

2. Platí sa DPH alebo CLO ak mi pošlú tričko a ako dlho trvá poslanie trička?
Za tričko a výrobky od Lockerz sa NEPLATÍ. Všetko je zadarmo. Tričko by malo prísť do mesiaca.

3. Kedy je REDEEM?
To nikto netuší ktorý deň a ani čas. Na stránke Lockerz napíšu asi približný termín

4. Kedy zaplatím DPH a kedy CLO?
Ak výrobok ktorý ste si vybrali má hodnotu menšiu ako 20 € neplatí sa nič. Ak má výrobok hodnotu od 20 € - 150 € sa platí len DPH čiže 19%. Výrobok ktorého hodnota je väčšia ako 150 € sa platí DPH + CLO
Za elektroniku sa ževraj neplatí CLO

5. Ako mi doručia výrobok ktorý som si vybral?
Na Slovensku jeho donášku sprostredkuje UPC - kuriérom, ktorý vám zavolá a vy si dohodnete stretnutie

Ak by bolo niečo nesprávne vysvetlené tak ma prosím opravte.
Tak a snaď sa tu nebudú opakovať tieto otázky
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

PAuLi3 napísal:sa cudujem moderatorom, ze to tu este nelockli, kazdy den sem pozeram a kazdy den to iste, nejaky dement sa tu najde, co si nevie pozriet dve strany dozadu...kazdy den "dnes som sa stal z-listerom, kedy mi prijde tricko" alebo "za to tricko sa bude platit nieco?", sa zamyslite nad sebou uz a zacnite citat :roll:
Dement si tu možno tak ty, strany dozadu som pozeral asi 4 alebo 5, na prvej strane to nebolo detto. Ak ti vadí že tu je "každý deň" to isté tak si to nečítaj. AK neporadíš, tak láskavo nepíš. Dúfam že sme sa pochopili.

//samozrejme, niekolko mesiacov som nemal s nikým problém a zrazu sa nájde "dokonalý" typ človeka, (ktorý všetko zvládne aj bez spýtania sa) a chce sa mi pomstiť. Rieši to anonymnou karmou. Vďaka. Teraz si sa povýšil. :)

//ďalšie "káčka" ďakujem všetkým :)
Adrian91
Amateur
Amateur

Už je Redeem? Alebo bol alebo bude? Dočkal som sa toho prvý krát. Je tam More Soon
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Radeem v podstate je, ale len papierovo.Je to otvorené a ceny si bude možné objednať už čoskoro. Píšu to tam, zatial je to tam len informačne.
Adrian91
Amateur
Amateur

Hej díky. Akurát to tam teraz napísali. predtým to tam nebolo. No škoda že si nič nevyberiem. Mám iba 112 PTZ

kutlo mal asi pravdu že bude redeem, romulus2 by sa mal aspoň ospravedlniť a nie hneď vyskakovať
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Napísali More Soon. A ten výraz už poznáme, v klude to môže byť koncom mesiaca... Ale zase aj napr. v tú Nedelu. Uvidíme.

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2010, 0:24)
A teraz sa opáť spýtam, a predom upozorňujem že som použil hladanie a na túto otázku som odpoveď nenašiel. Možno som slepý, možno blbý, ale musím sa spýtať teraz. :)

Ako je to z poukážkami Guarantee your prize? Keď si kúpim túto poukážku že Guarantee your prizee for 1000PTZ, to znamená že mám tú výhru nejak garantovanú? Že už je na sto percent moja, atď.? Alebo ako, nejak to nepoberám.
Adrian91
Amateur
Amateur

UplenssGrapher napísal:Napísali More Soon. A ten výraz už poznáme, v klude to môže byť koncom mesiaca... Ale zase aj napr. v tú Nedelu. Uvidíme.

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2010, 0:24)
A teraz sa opáť spýtam, a predom upozorňujem že som použil hladanie a na túto otázku som odpoveď nenašiel. Možno som slepý, možno blbý, ale musím sa spýtať teraz. :)

Ako je to z poukážkami Guarantee your prize? Keď si kúpim túto poukážku že Guarantee your prizee for 1000PTZ, to znamená že mám tú výhru nejak garantovanú? Že už je na sto percent moja, atď.? Alebo ako, nejak to nepoberám.
Ešte som to neskúšal, ale ak som to dobre pochopil, tak ked si kupis balik za napr. 3500 PTZ, tak ti pripocitaju naspat tu sumu + nahodne vyzrebovana suma od 751 - 999. Cize mozes mat az 4499 PTZ bodov. Ak som to správne pochopil. Je to podľa mňa pre tých čo si nemajú čo kupiť a ešte im chýbajú body
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Nie nie, ja si zase myslím. No, až teraz som si všimol že napr. za 1500 PTZ kúpiš kupón na 0-250 PTZ. Podla mňa je to tak, že ty zacvakáš 1500 za kupón, a výhru od 0-250 podla vlastného výberu máš istú. Alebo?
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Podla mna je to ta rezervacia, či?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

citajte omg, je to garantovana vyhra v tej cenovej kategorii
davidqo9295
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davidqo9295 »

o 2 dni je restock
miminko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miminko »

davidqo9295 napísal:o 2 dni je restock
a skadial vies,ze o 2 dni je restock?nechapem s kadial to vsetci mate :D
a mam jednu otazku.Neviete kedy pribudne tych 9 sposobov ako ziskat body? :mrgreen:
davidqo9295
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davidqo9295 »

toto nevie nikto....
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

:lol: :smt006
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Filipito:Strácaš nervy čo?klidek :smt033 poproste nejakeho moda or admina na premazanie
panzer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa panzer »

to by teda mohli od tych vasich zbytocnosti :roll:
kjubooo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kjubooo »

ohladom tých nových spôsobou zarábania...to je velká záhada...ale nedávno som ciital ze budeme dostávat PTZ za to ze budeme pozerat videa...alebo nieco take..:D:D:D:D::D
ohladom redeemu...to tiez je zahada...ale podla mna bude bud v nedelu alebo pondelok....:D:D:D...ale to je len môj odhad..za ktorý ma môzete zdrbať...a myslim si to preto...pondelok..lebo vacsinou redeem zatial byval 15. alebo 30. alebo posledny den v mesiaci!....a nedele lebo je valentýn!!...:D::D:D:D:D:D:D:D:d....

a s tými poukážkami Guarantee your prize je to tak ze ked maas 3500 PTZ (pekna predstava ze...D:D:D:)...a das Guarantee Your Prize for 3500 PTZ tak tych 3500 PTZ ti ostane a + dostanes 751-999 PTZ k tomu!..
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Prosim ta kjubooo bud radsej ticho, lebo z tychto tvojich prispevkov je mi uz ani nie sa smiech, ale do placu. Teraz si po sebe precitaj co si napisal o Guarantee your prize a zamysli sa nad tym, lebo aby clovek nemal tolko rozumu, tak to je uz vazne neexistuje.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

kjubooo: Ty si vážne vadný.
Znamená to že ak si vyberieš Guarantee Your Prize for 3500 PTZ tak ti strhne 3500 PTZ ale na 100% budeš mať niečo v cene 751-999PTZ.
Napísať odpoveď