locksmith.cz

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

locksmith.cz

Príspevok od používateľa IMI »

zaujimalo by ma ci z tej stranky locksmith.cz posielaju aj an dobierku normalne alebo treba niejak ukazat nieco alebo jak ??thx
mi-chau
Darca
Darca

Re: locksmith.cz

Príspevok od používateľa mi-chau »

IMI napísal:zaujimalo by ma ci z tej stranky locksmith.cz posielaju aj an dobierku normalne alebo treba niejak ukazat nieco alebo jak ??thx
napis im maila, inak pekne veci su tam len tie ceny :?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jj ja som sa pokusal vyrabat ale asi si kupim s tamat nieco.,venujem sa lockpickingu - zacinam :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

vcelku zaujimave, cel by som nejake dvd o tom kde ta to naucia, ale neviem ci je to zalezitost par filmov :? aspon zaklady
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

IMI napísal:jj ja som sa pokusal vyrabat ale asi si kupim s tamat nieco.,venujem sa lockpickingu - zacinam :)
nieze ma niekedy oje*es :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

akoze delove veci, len mam dojem, ze niekde v americkom obchode by si ich mal aj s postou za polovicu :?
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ty si si asi neprečítal to hlavné citujem SOUKROMÝM OSOBÁM ZBOŽÍ NEDODÁVÁME!!!! asi ti to je už jasné že je to iba pre fízlov a pre iné spoločnosti to by si potom každý kúpil a otvárali sa autá normálne v gta. Napr. hej ako príklad: hm toto bmw vyzerá fajne idem si ho požičať na jhodinu nik to nezbadá lebo mám locksmith kit potom ho tam normálne zaparkujem no nie. To by bolo teda keby sa to predávalo len tak. Si predstav že si to kúpil nejaký cigáň a pred tvojími očami by ti ukradol tvoje auto alebo by ti ukradli tvoje pc čo by si robil vtedy??? To je otázka na zamyslenie.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som to cital lenez na mail mi odpovedal sak v pohode dobierka.tak potom ? :ú
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Matej18 napísal:ty si si asi neprečítal to hlavné citujem SOUKROMÝM OSOBÁM ZBOŽÍ NEDODÁVÁME!!!! asi ti to je už jasné že je to iba pre fízlov a pre iné spoločnosti to by si potom každý kúpil a otvárali sa autá normálne v gta. Napr. hej ako príklad: hm toto bmw vyzerá fajne idem si ho požičať na jhodinu nik to nezbadá lebo mám locksmith kit potom ho tam normálne zaparkujem no nie. To by bolo teda keby sa to predávalo len tak. Si predstav že si to kúpil nejaký cigáň a pred tvojími očami by ti ukradol tvoje auto alebo by ti ukradli tvoje pc čo by si robil vtedy??? To je otázka na zamyslenie.
A svišť ho potom balil do fólie... :roll:
Zaplatíš- dajú ti. Bodka.
SHNICKELL
Novice
Novice

Príspevok od používateľa SHNICKELL »

Z locksmith sa daju kupovat veci jednoducho..Mam s tym skusenosti a som velmi spokojny.Cena je trocha vyzsia ale podla mna sa to oplati.Kvalita naradia ktoru ponukaju je fakt velmi vysoka.
-Inak ako si hovoril o tom BMW... Tak si myslis ze to je len tak jednoduche?Mozes si to vyskusat.Mas na 98% iste ze preto pojdes do vezenia.Takze lockpicking(otvaranie zamkov) je dovolene,no netreba to zneuzivat.Ak niekto cital knihu "Tajemstvi zamecnictvi" tak vie o com hovorim...
Napísať odpoveď