locksmith.cz
locksmith.cz
zaujimalo by ma ci z tej stranky locksmith.cz posielaju aj an dobierku normalne alebo treba niejak ukazat nieco alebo jak ??thx
Re: locksmith.cz
napis im maila, inak pekne veci su tam len tie cenyIMI napísal:zaujimalo by ma ci z tej stranky locksmith.cz posielaju aj an dobierku normalne alebo treba niejak ukazat nieco alebo jak ??thx
ty si si asi neprečítal to hlavné citujem SOUKROMÝM OSOBÁM ZBOŽÍ NEDODÁVÁME!!!! asi ti to je už jasné že je to iba pre fízlov a pre iné spoločnosti to by si potom každý kúpil a otvárali sa autá normálne v gta. Napr. hej ako príklad: hm toto bmw vyzerá fajne idem si ho požičať na jhodinu nik to nezbadá lebo mám locksmith kit potom ho tam normálne zaparkujem no nie. To by bolo teda keby sa to predávalo len tak. Si predstav že si to kúpil nejaký cigáň a pred tvojími očami by ti ukradol tvoje auto alebo by ti ukradli tvoje pc čo by si robil vtedy??? To je otázka na zamyslenie.
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A svišť ho potom balil do fólie...Matej18 napísal:ty si si asi neprečítal to hlavné citujem SOUKROMÝM OSOBÁM ZBOŽÍ NEDODÁVÁME!!!! asi ti to je už jasné že je to iba pre fízlov a pre iné spoločnosti to by si potom každý kúpil a otvárali sa autá normálne v gta. Napr. hej ako príklad: hm toto bmw vyzerá fajne idem si ho požičať na jhodinu nik to nezbadá lebo mám locksmith kit potom ho tam normálne zaparkujem no nie. To by bolo teda keby sa to predávalo len tak. Si predstav že si to kúpil nejaký cigáň a pred tvojími očami by ti ukradol tvoje auto alebo by ti ukradli tvoje pc čo by si robil vtedy??? To je otázka na zamyslenie.
Zaplatíš- dajú ti. Bodka.
Z locksmith sa daju kupovat veci jednoducho..Mam s tym skusenosti a som velmi spokojny.Cena je trocha vyzsia ale podla mna sa to oplati.Kvalita naradia ktoru ponukaju je fakt velmi vysoka.
-Inak ako si hovoril o tom BMW... Tak si myslis ze to je len tak jednoduche?Mozes si to vyskusat.Mas na 98% iste ze preto pojdes do vezenia.Takze lockpicking(otvaranie zamkov) je dovolene,no netreba to zneuzivat.Ak niekto cital knihu "Tajemstvi zamecnictvi" tak vie o com hovorim...
-Inak ako si hovoril o tom BMW... Tak si myslis ze to je len tak jednoduche?Mozes si to vyskusat.Mas na 98% iste ze preto pojdes do vezenia.Takze lockpicking(otvaranie zamkov) je dovolene,no netreba to zneuzivat.Ak niekto cital knihu "Tajemstvi zamecnictvi" tak vie o com hovorim...