Desmond HumeR1k1nko napísal:kto bol ten na konci ??? aj ked som si jeho tvar stopol nevedel som kto to je ..
LOST
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: LOST
zbytočnosťami?
prosím ťa. k tomu, aby si pochopil ďalšie súvislosti potrebuješ mať často informácie, ktoré tvorcovia prezentujú prostredníctvom flashbackov..
Ja teda poslednými dielmi nejsom ani nadšený ani sklamaný. Tvorcovia skrátka nemôžu a ani neprezradia všetky záhady do konca seriálu. Nestihli by to. Skôr si myslím, že po seriály budú odpovede na niektoré záhady poskytovať prostredníctvom rôznych médii (cez internet ako tie ich Lost hry) a pod.
Len si prajem aby koniec nebol v duchu nejakého silného duchovného proroctva, kedže sa nám to tam zvrháva na biblické postavy a pod.
Len si prajem aby koniec nebol v duchu nejakého silného duchovného proroctva, kedže sa nám to tam zvrháva na biblické postavy a pod.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak nova cast klobuk dole..Desmondove casti vzdy mali svoje caro a tento krat opatovne..Zacina sa nam dej trochu spajat..Desmond a spol zacinaju pocitovat, ze im nieco na tej alternativnej realite nesedi..Umna kvalita..Len som zvedavy co s nim maju za lubom Charles ci Sayid..
-
peterkozel
Medium Professional
a sakra tak z tejto casti som mimo,vobec tomu nerozumiem,kde bol vlastne desmond poslany cez tu masinu a preco??Soviet napísal:Tak nova cast klobuk dole..Desmondove casti vzdy mali svoje caro a tento krat opatovne..Zacina sa nam dej trochu spajat..Desmond a spol zacinaju pocitovat, ze im nieco na tej alternativnej realite nesedi..Umna kvalita..Len som zvedavy co s nim maju za lubom Charles ci Sayid..
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja to tak vidím že o rok sa začne vysielať siedma séria kvôli veľkým ohlasom.
Ďalšia séria určite nebude, to by sa musel Abrahams a celý ten tím zlbáznit. Jednak by si sami išli do kapusty (od začiatku tvrdia že to bude mat určite 6 sérii) a neviem o čom by to asi tak bolo, nechajte ma hádať, že by pokračovanie AR ale no prosím vás
. Okrem toho po Loste majú tvorcovia dosť veľký priestor na čokoľvek iné minimálne takého formátu ako bol lost.
Inak k poslednej časti - prekvapivé. Zatiaľ najlepšia časť a dúfam že teraz to nabere konečne tie pravé lost grády už mi to tam dosť chýbalo. Dosť mi vadí, že zatial to bolo v celku dosť o ničom (ano sem tam sa niečo vysvetlí, ale čo z toho, keď to nemá poriadny príbeh
) zatiaľ čo každá minulá séria malá nejakú hlavnú pointu (vrátit sa na ostrov..) tak tu je to len o chodení som z toho občas mierne na nervy 
Inak k poslednej časti - prekvapivé. Zatiaľ najlepšia časť a dúfam že teraz to nabere konečne tie pravé lost grády už mi to tam dosť chýbalo. Dosť mi vadí, že zatial to bolo v celku dosť o ničom (ano sem tam sa niečo vysvetlí, ale čo z toho, keď to nemá poriadny príbeh
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no posledná časť bola naozaj silná, hlavne sa mi páčilo akú dobrú atmosféru mala od začiatku až do konca. hrozne sa teším ako to celé dopadne a hlavne sa teším na ďaľšiu časť : 612 - Everybody Loves Hugo - to je moja obľúbená postava 
Nebol nikde vyslany, len skusali ci je odolny voci elektromagnetizmu... bol odolny len nejako mu preplo a teraz nevie povedat niepeterkozel napísal:a sakra tak z tejto casti som mimo,vobec tomu nerozumiem,kde bol vlastne desmond poslany cez tu masinu a preco??
inac dobra cast... len moze to byt stale lepsie...
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja som tiež nechapal Desmondovu rekaciu na Sayida.. fakt je teraz ako na drogach, mg.. veď Charlesovi vravel, že mu pomôže a bol ochotny isť do toho okamžite a zrazu toto? obrat za obratom každych par minut, lol.